|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bombay

|
Zaslal: čt červenec 07, 2016 1:35 pm Předmět: |
|
|
Pokročil jsi s tím dumpingem (at už sám nebo přes prostředníka)? _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mablung
|
Zaslal: čt červenec 07, 2016 1:40 pm Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | | Pokročil jsi s tím dumpingem (at už sám nebo přes prostředníka)? |
Bohužel ne. Nikdo se neozval. A vzhledem k tomu, že moje další cesta je jasně daná (Ekvádor), ani se do toho hrabat nebudu. Je to příliš málo kombinací, takže příliš málo potenciálních cílů k dumpnutí. Spíše budu sledovat akce.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: čt červenec 07, 2016 2:51 pm Předmět: |
|
|
Jasně.
KL je dovolená, nebo práce? _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
flink

|
Zaslal: čt červenec 07, 2016 6:25 pm Předmět: |
|
|
Hlavou se mi honí včerejší večeře v La Patas v Brně U Leskavy - shrnutí:
- v tomatovém krému bych v "italské" restauraci čekal parmazán místo nastrouhaného eidamu
- příbor nebyl dobře umytý, v místech, kde se drží, byly nějaké nečistoty
- dostal jsem jiné jídlo, než jsem si objednal, a nebyla to záměna s jiným stolem, ale chyba obsluhy
- litr vody stál 110Kč (!), byla nám donesena ve džbánku a tak předpokládám, že mají v kuchyni kus ledovce z Alp
- do vody kvůli tomu, aby se zřejmě ještě víc neprodražila, nebyl daný ani citron, limetka, máta nebo dokonce led
- obsluha byla příjemná a proto dávám dvě hvězdičky z pěti
- ještě jedna poznámka, která se týká obsluhy: nevím, jak je to se zdravotními průkazy, případně s předepisovaným zdravotním stavem obsluhy, ale věřím, že servírka s herpesem na rtu by neměla manipulovat s jídlem nebo pitím
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt červenec 07, 2016 7:17 pm Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | Jasně.
KL je dovolená, nebo práce? |
Dovolená. Podívám se na orangutana a zapřemýšlím si, kdo z nás dvou je ošklivější . Pak si zapotápím u vraků z druhé světové a zkusím se naučit surfovat.
I když, ten dump mi neustále vrtá hlavou. Letenky do Ekvádoru stojí kolem 20 000. Kdyby se povedl dobrý dump, nemusel bych ztrácet čas letem do Limy či Bogoty a doufat v dobrou akci.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: pá červenec 08, 2016 6:39 am Předmět: |
|
|
Tak gl s dumpem.
Co jsem vypozoroval, tak vůbec letenky do a hlavně skrze spodek ameriky jsou stabilně pálky. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá červenec 08, 2016 8:05 am Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | Tak gl s dumpem.
Co jsem vypozoroval, tak vůbec letenky do a hlavně skrze spodek ameriky jsou stabilně pálky. |
Brazílie má levné akce, občas se něco vyskytne i do Limy či Bogoty. Ale jo, střední a j. Amerika je s akcema na houby.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: so červenec 09, 2016 8:33 pm Předmět: |
|
|
| flink napsal: | Hlavou se mi honí včerejší večeře v La Patas v Brně U Leskavy - shrnutí:
- v tomatovém krému bych v "italské" restauraci čekal parmazán místo nastrouhaného eidamu
- dostal jsem jiné jídlo, než jsem si objednal, a nebyla to záměna s jiným stolem, ale chyba obsluhy
- litr vody stál 110Kč (!), byla nám donesena ve džbánku a tak předpokládám, že mají v kuchyni kus ledovce z Alp
- do vody kvůli tomu, aby se zřejmě ještě víc neprodražila, nebyl daný ani citron, limetka, máta nebo dokonce led
- ještě jedna poznámka, která se týká obsluhy: nevím, jak je to se zdravotními průkazy, případně s předepisovaným zdravotním stavem obsluhy, ale věřím, že servírka s herpesem na rtu by neměla manipulovat s jídlem nebo pitím |
Řešit hned na místě a ne si stěžovat na fórum, kde to má efekt 0?
Jinak účtovat za litr vody z kohoutku 110,- (v Brně!) je pěkná drzost :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: ne červenec 10, 2016 9:45 am Předmět: |
|
|
litr vody za 110 jsem už zažil i v menší italské restauraci, nevím, asi jeto italská tradice, prostě vám to napočítaj po 3deckach :) a vynasobi... totalni prasarna samozřejmě, jinak teda ten zytek je taky dost sila :D
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: ne červenec 10, 2016 7:29 pm Předmět: |
|
|
Jo když jsme u vody .. jednou jsem dostal v kavárně ke kávě tak hnusnou vodu, která byla snad z wc.
Btw. taky nesnášítě běhání?
|
|
| nahoru |
|
 |
flink

|
Zaslal: ne červenec 10, 2016 8:27 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | flink napsal: | Hlavou se mi honí včerejší večeře v La Patas v Brně U Leskavy - shrnutí:
- ještě jedna poznámka, která se týká obsluhy: nevím, jak je to se zdravotními průkazy, případně s předepisovaným zdravotním stavem obsluhy, ale věřím, že servírka s herpesem na rtu by neměla manipulovat s jídlem nebo pitím |
Řešit hned na místě a ne si stěžovat na fórum, kde to má efekt 0?
Jinak účtovat za litr vody z kohoutku 110,- (v Brně!) je pěkná drzost :-D |
Na fórum jsem to hodil pro zajímavost. Abych neměl napliváno v jídle, sečetl jsem to servírce na závěr.
|
|
| nahoru |
|
 |
flink

|
Zaslal: ne červenec 10, 2016 8:28 pm Předmět: |
|
|
| Smile04 napsal: | | litr vody za 110 jsem už zažil i v menší italské restauraci, nevím, asi jeto italská tradice, prostě vám to napočítaj po 3deckach :) a vynasobi... totalni prasarna samozřejmě, jinak teda ten zytek je taky dost sila :D |
Vodu donesli v litrovém džbánku. Cena mi tak vyrazila dech, že jsem se ani nezeptal na důvod tak vysoké ceny
|
|
| nahoru |
|
 |
flink

|
Zaslal: ne červenec 10, 2016 8:31 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | jen debil platí v restauraci za vodu, protože jen debil chodí do restaurací, kde se za vodu platí, možná to dělají lidi proto, aby pak tady mohli masturbovat na fóru, že za vodu platili a že si to asi mohou dovolit... |
Dodám, že jen debil může mít tak sofistikovaný příspěvek
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: ne červenec 10, 2016 8:36 pm Předmět: |
|
|
| flink napsal: | | cipinek napsal: | jen debil platí v restauraci za vodu, protože jen debil chodí do restaurací, kde se za vodu platí, možná to dělají lidi proto, aby pak tady mohli masturbovat na fóru, že za vodu platili a že si to asi mohou dovolit... |
Dodám, že jen debil může mít tak sofistikovaný příspěvek |
pokud platíš za obyčejnou vodu z kohoutku, která má zlomek ceny než cena na lístku tak jsi pro mě jenom obyčený debil, i kdybys měl třeba tisíc vysokoškolských titulů..., před tím, než si objednám vodu z kohoutku se zeptám, zda je zdarma, nebo za ni "něco" chtějí... _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|