|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: ne prosinec 06, 2009 3:04 pm Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | | sere me to ze nemam psychickou pohodu a chut do zivota zhruba od narozeni |
to je sice hezky ale proto jsi dnes nebyl cvicit? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bazzy

|
Zaslal: ne prosinec 06, 2009 3:37 pm Předmět: |
|
|
no probudil sem se asi ve 12, za chvilku jdu akorad se mne samotnymu nechce, nechces jit na druhou fazi? treba predlokti a hyzde?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne prosinec 06, 2009 3:40 pm Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | | no probudil sem se asi ve 12, za chvilku jdu akorad se mne samotnymu nechce, nechces jit na druhou fazi? treba predlokti a hyzde? |
pojd zitra _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne prosinec 06, 2009 3:46 pm Předmět: |
|
|
pry tam dneska odpoledne prijde 50 volejbalistu dorostencu i s trenery a vsichni pojedou bench _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne prosinec 06, 2009 3:51 pm Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | tak v tom pripade bude PR:), cekej ode me telefon |
smula pokud neco chces, prave jsem na odchodu _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
Zaslal: ne prosinec 06, 2009 6:30 pm Předmět: |
|
|
jak se dá zjistit na icq kdo si me pridal...já byl na meebo a nejak mi to selhalo (a nebo sem to zmáckl blbe*a18*) a nemůžu najít kdo si me pridal
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: st prosinec 09, 2009 11:11 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: st prosinec 09, 2009 11:19 am Předmět: |
|
|
hmm ja mam v kompu 1000W zdroj .. cekam, kdy me to zakazou :D
|
|
| nahoru |
|
 |
schnitzel
|
Zaslal: st prosinec 09, 2009 11:25 am Předmět: |
|
|
Trapne.... narokom budem nechavat svietit
Nedavno sa robila jedna studia a prislo sa na to ze oceanske krizniky co plavu pod svajciarskou vlajkou (je ich len zopar) vypustia za 4 mesiace tolko Emisii jak vsetky svajciarske auta za jeden rok. Ktomu chcem podotknut ze svajciari jazdia bezne aj s 8valcom do prace _________________ Wo ein Wille ist ist auch ein Schnitzel :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st prosinec 09, 2009 1:35 pm Předmět: |
|
|
zas**na pepsi max, proc jsem si zase nakoupil milion plechovak do zasoby a ted chlastam jednu za druhou _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
frode

|
Zaslal: st prosinec 09, 2009 3:29 pm Předmět: |
|
|
Tj, kola to je mor a jeste horsi je snad popcorn! To se neda prestat, i kdyz je jeden pupek jak nadmuta koza. _________________ Vaše přítomnost je tu iritující jako uvařený kaktus v opičím pyžamu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: st prosinec 09, 2009 5:43 pm Předmět: |
|
|
Včera jsem byl asi po 5 měsících od úrazu poprví zpět v posilovně. Čekal jsem, že to bude špatný, ale tak moc ne. Když jsem zkoušel bench, tak jsem jel série s 50kilama! a poslední jsem nebyl schopnej dodělat. Nejhorší na tom bylo, že když jsem se zvednul tak vedle stál chlap, co ho znám od vidění a ten jeho pohled mluvil za všechno. Je to asi blbost, ale nikdy jsem si zatim v posilovně nepřipadal tak trapně. Ani když jsem začínal před pár rokama na stejnejch vahách. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: st prosinec 09, 2009 5:59 pm Předmět: |
|
|
Jirka Kalous: kasli na ostatni a bud rad, ze muzes zase cvicit.
|
|
| nahoru |
|
 |
schnitzel
|
Zaslal: st prosinec 09, 2009 6:04 pm Předmět: |
|
|
Presne tak, vahy pojdu rychlo hore, toho sa neboj _________________ Wo ein Wille ist ist auch ein Schnitzel :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|