|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st prosinec 09, 2009 6:08 pm Předmět: |
|
|
Jirka Kalous: jenže ty budeš mít teď progres na tom benchu třeba 10kg za měsíc nahoru a on bude stagnovat jako beztak stagnuje doteď :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
YUD

|
Zaslal: st prosinec 09, 2009 6:23 pm Předmět: |
|
|
K smíchu nejsou ti, co pořádně makají, byť třeba s malýma váhama. K smíchu jsou ti, co si naloží velkou váhu v domnění, že budou vypadat jako machři a pak vypadají jak blbci, když to nezvládají.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st prosinec 09, 2009 6:29 pm Předmět: |
|
|
| YUD napsal: | | K smíchu nejsou ti, co pořádně makají, byť třeba s malýma váhama. K smíchu jsou ti, co si naloží velkou váhu v domnění, že budou vypadat jako machři a pak vypadají jak blbci, když to nezvládají. |
to je na podpis
souhlas. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st prosinec 09, 2009 6:32 pm Předmět: |
|
|
| YUD napsal: | | K smíchu nejsou ti, co pořádně makají, byť třeba s malýma váhama. K smíchu jsou ti, co si naloží velkou váhu v domnění, že budou vypadat jako machři a pak vypadají jak blbci, když to nezvládají. |
Hezká formulace! _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st prosinec 09, 2009 9:49 pm Předmět: |
|
|
Souhlas s YUDem, to vidíme ve fitku dnes a denně. Lepší bench v plném rozsahu pohybu, než 7,5cm cirkusový vystoupení _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st prosinec 09, 2009 10:23 pm Předmět: |
|
|
bazzy bazzy. Kam ty na ty telecí nápady chodíš _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: st prosinec 09, 2009 10:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
qAndrew
|
Zaslal: st prosinec 09, 2009 10:28 pm Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | premyslim o vrazde... za ty 3 roky v lochu me to za to stoji |
Ale maji tam jen 80 kg bench takze nestoji
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: čt prosinec 10, 2009 2:35 pm Předmět: |
|
|
Kde je topic o AS? Chtěl jsem si přečíst o co šlo. Bara vs Gari. _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt prosinec 10, 2009 2:35 pm Předmět: |
|
|
topic funguje,off-topic zmazany _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: čt prosinec 10, 2009 2:37 pm Předmět: |
|
|
Já tady sekci AS vůbec nemám. Mám tam jako naturál vstup zakázán? _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt prosinec 10, 2009 2:38 pm Předmět: |
|
|
Sekce AS byla odstraněna. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: čt prosinec 10, 2009 2:39 pm Předmět: |
|
|
Na pořád? _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|