Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 316, 317, 318 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
xCROWx

PříspěvekZaslal: pá duben 01, 2011 4:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hlavně catfight se nesmí, opakuji nesmí, za žádných okolností přerušovat !
Bara

PříspěvekZaslal: pá duben 01, 2011 4:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Vidíš můj přísný autoritativní výraz na ikonce? Dodává mi na vážnosti

To jo Dcerka mi povídá co to je za chlupatýho bubáčka a já na to,že jeden kamarád chápej,ona neví co je ikonka,tak jsem to nechtěl vysvětlovat
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Diana

PříspěvekZaslal: pá duben 01, 2011 5:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
CIZOPASNIK napsal:
Vidíš můj přísný autoritativní výraz na ikonce? Dodává mi na vážnosti

To jo Dcerka mi povídá co to je za chlupatýho bubáčka a já na to,že jeden kamarád chápej,ona neví co je ikonka,tak jsem to nechtěl vysvětlovat

"Chlupatý bubáček"? Bože, ty to vidíš!
Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
blazen

PříspěvekZaslal: pá duben 01, 2011 5:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

v tom případě Bohovi moc nezávidím
ygg

PříspěvekZaslal: pá duben 01, 2011 6:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak teta Di, jako životem protřelá žena v nejlepších letech , má přece jen trochu jiný úhel pohledu .

Nicméně trvám na názoru, že podobné dikuze by se fakt mazat neměly .... nikdo nikoho nenutí tapetovat svýma fotkama, ale když do toho už někdo jde, tak se vším všudy. Takhle je to jednoduše blbárna .... navíc je jedna za 18, a druhá bez 2 za 20, takže tím spíš bych to tam nechal.
Bara

PříspěvekZaslal: pá duben 01, 2011 6:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Tak teta Di, jako životem protřelá žena v nejlepších letech , má přece jen trochu jiný úhel pohledu .

Nicméně trvám na názoru, že podobné dikuze by se fakt mazat neměly .... nikdo nikoho nenutí tapetovat svýma fotkama, ale když do toho už někdo jde, tak se vším všudy. Takhle je to jednoduše blbárna .... navíc je jedna za 18, a druhá bez 2 za 20, takže tím spíš bych to tam nechal.

Když někdo požádá o smazání,tak nemáme právo ho držet.Slečna Bal..mám milion fotek ala kýč igráček všude..es je na svém místě pro své fanoušky,které vkus navždy opustil a její pravidelné obnovování profilu desetkrát denně ve snaze být vidět může pokračovat.
Katushka tam aspoň ukázala pěknou proměnu mamky po porodu a to je jako motivace pro návštěvnice určitě lepší.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
ygg

PříspěvekZaslal: pá duben 01, 2011 6:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud jde o smazání celého profilu, tak to je samozřejmě něco jiného .... mně se jednalo čistě o doskuze POD galeriemi.
Jinak B .... no, o nějak výrazně intelektem a vyrovnanou povahou obdařenou dámu se tedy rozhodně nejedná, ale zase se jí nedá upřít, že figuru má dobrou a je svým způsobem i hezká. Ideální typ na letní pozorování na koupališti, pokud možno ve vzdálenosti, kdy je ještě dobře vidět, ale už ne moc slyšet
Bara

PříspěvekZaslal: pá duben 01, 2011 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Pokud jde o smazání celého profilu, tak to je samozřejmě něco jiného .... mně se jednalo čistě o doskuze POD galeriemi.
Jinak B .... no, o nějak výrazně intelektem a vyrovnanou povahou obdařenou dámu se tedy rozhodně nejedná, ale zase se jí nedá upřít, že figuru má dobrou a je svým způsobem i hezká. Ideální typ na letní pozorování na koupališti, pokud možno ve vzdálenosti, kdy je ještě dobře vidět, ale už ne moc slyšet
Yggu až do teď jsem myslel,že máš vkus
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá duben 01, 2011 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
ygg napsal:
Yggu až do teď jsem myslel,že máš vkus

:D taky sem čuměl, co to píše
MAST3R

PříspěvekZaslal: ne duben 03, 2011 9:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Měsíční permice do fitka jsou snad prokleté!

Koupim si měsíční dostanu angínu, hned tejden na to střevní virozu.

Kámoš si koupí měsíční, po chvilce onemocní.

Já si teď koupil měsíční a měl jsem skříplej ten mezižeberní sval a jestli nebudu moc chodit cvičit tak se stoho snad pos....!!
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne duben 03, 2011 10:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R: ještě jsi zapoměl napsat do výčtu prokletí, že založit si tréninkový log na ronnie je taky počátek konce

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
dunnoWayne
(ban)

PříspěvekZaslal: ne duben 03, 2011 10:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R.: Mě jen napadá že tě to štve z toho titulu že si koupíš měsíční a chceš se do toho opřít což teda akorát posuneš............ale doufám že si to nemyslel tak že máš měsíční na datum a když to nevychodíš tak permice propadne?
blazen

PříspěvekZaslal: ne duben 03, 2011 10:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

proto (když mám prachy na permici) si koupím vstupovou, na které ušetřím dejme tomu 1-2 vstupy, než abych si koupil časově omezenou a riskoval, že se mi stane něco takovýho
dunnoWayne
(ban)

PříspěvekZaslal: ne duben 03, 2011 11:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Přesně to jsem myslel že se nestalo. Já nevím, posilovna je zařízení kde se mi zdá bejt sprostý něco takovýho prodávat, mě to zkrátka nejde dohromady si kupovat něco časově omezený, tím spíš trénink...beru že se dá koupit měsíční například z omezením na 3 měsíce, pul roční s tím že ji do roka vychodím ale koupit si 15 tréninku že to zvládnu do konce měsíce a pak onemocním a v posilovně ti řeknou že to propadlo, to je divnej počin ze strany fitcentra. Taková docela sprostost se dá říct, služba o hovně tak se divím kdo tohodle toho fakt využivá kromě hlupáků.
Věřím že když tam přijdu tak datum nebude hrát roli a majitel mě to nechá dochodit,jinak bych mu smutně řekl at si strčí ty moje prachy do prdele a má se :-)
blazen

PříspěvekZaslal: ne duben 03, 2011 11:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ale má to i svoje výhody, když chodíš víc než 3x týdně - třeba když chodíš 4x týdně do posilovny + 2-3 třeba na rotoped, běh, eliptical,... to se potom opravdu ta měsíční vyplatí

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 316, 317, 318 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: