|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
xCROWx
|
Zaslal: pá duben 01, 2011 4:10 pm Předmět: |
|
|
Hlavně catfight se nesmí, opakuji nesmí, za žádných okolností přerušovat ! _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bara

|
Zaslal: pá duben 01, 2011 4:24 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | Vidíš můj přísný autoritativní výraz na ikonce? Dodává mi na vážnosti |
To jo Dcerka mi povídá co to je za chlupatýho bubáčka a já na to,že jeden kamarád chápej,ona neví co je ikonka,tak jsem to nechtěl vysvětlovat
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: pá duben 01, 2011 5:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá duben 01, 2011 6:00 pm Předmět: |
|
|
Tak teta Di, jako životem protřelá žena v nejlepších letech  , má přece jen trochu jiný úhel pohledu  .
Nicméně trvám na názoru, že podobné dikuze by se fakt mazat neměly .... nikdo nikoho nenutí tapetovat svýma fotkama, ale když do toho už někdo jde, tak se vším všudy. Takhle je to jednoduše blbárna .... navíc je jedna za 18, a druhá bez 2 za 20, takže tím spíš bych to tam nechal. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: pá duben 01, 2011 6:11 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | Tak teta Di, jako životem protřelá žena v nejlepších letech , má přece jen trochu jiný úhel pohledu .
Nicméně trvám na názoru, že podobné dikuze by se fakt mazat neměly .... nikdo nikoho nenutí tapetovat svýma fotkama, ale když do toho už někdo jde, tak se vším všudy. Takhle je to jednoduše blbárna .... navíc je jedna za 18, a druhá bez 2 za 20, takže tím spíš bych to tam nechal. |
Když někdo požádá o smazání,tak nemáme právo ho držet.Slečna Bal..mám milion fotek ala kýč igráček všude..es je na svém místě pro své fanoušky,které vkus navždy opustil a její pravidelné obnovování profilu desetkrát denně ve snaze být vidět může pokračovat.
Katushka tam aspoň ukázala pěknou proměnu mamky po porodu a to je jako motivace pro návštěvnice určitě lepší.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá duben 01, 2011 6:18 pm Předmět: |
|
|
Pokud jde o smazání celého profilu, tak to je samozřejmě něco jiného .... mně se jednalo čistě o doskuze POD galeriemi.
Jinak B .... no, o nějak výrazně intelektem a vyrovnanou povahou obdařenou dámu se tedy rozhodně nejedná, ale zase se jí nedá upřít, že figuru má dobrou a je svým způsobem i hezká. Ideální typ na letní pozorování na koupališti, pokud možno ve vzdálenosti, kdy je ještě dobře vidět, ale už ne moc slyšet _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: pá duben 01, 2011 8:15 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | Pokud jde o smazání celého profilu, tak to je samozřejmě něco jiného .... mně se jednalo čistě o doskuze POD galeriemi.
Jinak B .... no, o nějak výrazně intelektem a vyrovnanou povahou obdařenou dámu se tedy rozhodně nejedná, ale zase se jí nedá upřít, že figuru má dobrou a je svým způsobem i hezká. Ideální typ na letní pozorování na koupališti, pokud možno ve vzdálenosti, kdy je ještě dobře vidět, ale už ne moc slyšet | Yggu až do teď jsem myslel,že máš vkus
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá duben 01, 2011 8:28 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | ygg napsal: | Pokud jde o smazání celého profilu, tak to je samozřejmě něco jiného .... mně se jednalo čistě o doskuze POD galeriemi.
Jinak B .... no, o nějak výrazně intelektem a vyrovnanou povahou obdařenou dámu se tedy rozhodně nejedná, ale zase se jí nedá upřít, že figuru má dobrou a je svým způsobem i hezká. Ideální typ na letní pozorování na koupališti, pokud možno ve vzdálenosti, kdy je ještě dobře vidět, ale už ne moc slyšet | Yggu až do teď jsem myslel,že máš vkus |
:D taky sem čuměl, co to píše
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne duben 03, 2011 9:11 am Předmět: |
|
|
Měsíční permice do fitka jsou snad prokleté!
Koupim si měsíční dostanu angínu, hned tejden na to střevní virozu.
Kámoš si koupí měsíční, po chvilce onemocní.
Já si teď koupil měsíční a měl jsem skříplej ten mezižeberní sval a jestli nebudu moc chodit cvičit tak se stoho snad pos....!! _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne duben 03, 2011 10:37 am Předmět: |
|
|
MAST3R: ještě jsi zapoměl napsat do výčtu prokletí, že založit si tréninkový log na ronnie je taky počátek konce _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: ne duben 03, 2011 10:46 am Předmět: |
|
|
MAST3R.: Mě jen napadá že tě to štve z toho titulu že si koupíš měsíční a chceš se do toho opřít což teda akorát posuneš............ale doufám že si to nemyslel tak že máš měsíční na datum a když to nevychodíš tak permice propadne?
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: ne duben 03, 2011 11:05 am Předmět: |
|
|
Přesně to jsem myslel že se nestalo. Já nevím, posilovna je zařízení kde se mi zdá bejt sprostý něco takovýho prodávat, mě to zkrátka nejde dohromady si kupovat něco časově omezený, tím spíš trénink...beru že se dá koupit měsíční například z omezením na 3 měsíce, pul roční s tím že ji do roka vychodím ale koupit si 15 tréninku že to zvládnu do konce měsíce a pak onemocním a v posilovně ti řeknou že to propadlo, to je divnej počin ze strany fitcentra. Taková docela sprostost se dá říct, služba o hovně tak se divím kdo tohodle toho fakt využivá kromě hlupáků.
Věřím že když tam přijdu tak datum nebude hrát roli a majitel mě to nechá dochodit,jinak bych mu smutně řekl at si strčí ty moje prachy do prdele a má se :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: ne duben 03, 2011 11:13 am Předmět: |
|
|
ale má to i svoje výhody, když chodíš víc než 3x týdně - třeba když chodíš 4x týdně do posilovny + 2-3 třeba na rotoped, běh, eliptical,... to se potom opravdu ta měsíční vyplatí
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|