Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 327, 328, 329 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
blazen

PříspěvekZaslal: ne duben 24, 2011 8:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

opravdu mi leze na nervy moje "dokonalé opálení" (jak to pracovně nazývám).. tento trend se mě drží již několik let a spočívá v kombinaci hned několika Murphyho zákonů.. vždycky na jaře když vylezu první slunečný den v tričku ven, tak se mi hned opálí ruce (samozřejmě jen od prstů do úrovně rukávů).. když se vylezu opálit podstatně méně oblečený, tak se akorát hned spálím a zbytek těla zůstává nehezky neopálený.. pak stačí opět třeba trénink nohejbalu na slunku (v tílku) a vypálený tričko/tílko je opět na světě.. ale opálit se celej to prostě ne.. to mě vážně SE.. štve!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Luster

PříspěvekZaslal: ne duben 24, 2011 8:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

blazen: bud v klidu, je nas takovejch vic, styl baba z repy
blazen

PříspěvekZaslal: ne duben 24, 2011 8:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
blazen: bud v klidu, je nas takovejch vic, styl baba z repy

já to ale vyloženě nesnášim, mám pak hrozně fajn pocit když se s tím ukážu někde na koupáku nejlepší je, že aj tam si spálím vršek těla a vlastně se vůbec neopálím :D
Moocha

PříspěvekZaslal: ne duben 24, 2011 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Někdy postnu svoje krásný cyklo-opálení..
ygg

PříspěvekZaslal: ne duben 24, 2011 9:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jiri733 napsal:
Kluk pojede na školu v přírodě. Stálo to 3000 kč. Cikáni tam pojedou taky, ale všem to hradí sociálka. To bych blil.

Pokud tě to uklidní, tak kdyby ve třídě byl někdo sociálně slabší ... např. matka samoživitelka s nízkým platem ... tak to za ní sociálka zaplatí taky (nebo přispěje). Týká se i například letních táborů a spousty jiných taškařic. Sice to chce mít nervy na to obíhání a žádání po úřadech, ale jinak je v tomhle směru stát vcelku vstřícný, a to pro všechny.
Cikány jinak nekomentuji, na to tu jsou lepší
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne duben 24, 2011 9:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

:D já mám pár takových fotek, kde mi kámoška dává masáž zad a je tam úžasně vidět docela hnědej krk a ruce a totálně bílý záda a ramena

aneb fotbal celý jaro, ale né tak teplo, aby se dalo hrát bez trička

Ale taky mě to irituje, ale doháním to. Naštěstí se mi za celej život povedlo se spálit asi jen třikrát (vždy kozy), takže to je v pohodě.... teď už snad budu chodit běhat jen bez trička
cocman

PříspěvekZaslal: po duben 25, 2011 3:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Se*e me, ze mi vcera utekla agama. Takze kdyby se vam zacaly ztracet maly deti, kocky a mensi psi, tak me nevahejte kontaktovat
jiri733

PříspěvekZaslal: po duben 25, 2011 6:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
jiri733 napsal:
Kluk pojede na školu v přírodě. Stálo to 3000 kč. Cikáni tam pojedou taky, ale všem to hradí sociálka. To bych blil.

Pokud tě to uklidní, tak kdyby ve třídě byl někdo sociálně slabší ... např. matka samoživitelka s nízkým platem ... tak to za ní sociálka zaplatí taky (nebo přispěje). Týká se i například letních táborů a spousty jiných taškařic. Sice to chce mít nervy na to obíhání a žádání po úřadech, ale jinak je v tomhle směru stát vcelku vstřícný, a to pro všechny.

Pokud je někdo sociálně slabší, např. matka samoživitelka (a to fakt není prdel uživit dítě nebo děti), tak já s tím nemám problém, aby např. školu v přírodě uhradila sociálka. Mě jenom sere, že jsou tu soc. skupiny, který nechodí do práce, dělají bordel apod. a socka jim ještě hradí léky, výlety atd. To mě sere a to rozhodně není fér vůči ostatním.
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: po duben 25, 2011 7:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

na školu v přírodě bych taky děcko s cogošama rozhodně neposlal ....radši ho budu každej vikend brat na vylety sam
jiri733

PříspěvekZaslal: po duben 25, 2011 7:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No oni ti tmaví tam jedou nakonec jenom 2 asi ze 40 dětí tak nemám strach.
mandor

PříspěvekZaslal: po duben 25, 2011 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AniCitronAniBanan napsal:
na školu v přírodě bych taky děcko s cogošama rozhodně neposlal ....radši ho budu každej vikend brat na vylety sam

Ale no tak, třeba já jsem dodnes Patrikovi vděčný, že ten autobus na cestě tam poblil víc než já, takže se ostatní děti smály pak jemu a ne mi Jó to byly časy.
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: po duben 25, 2011 7:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jak malo staci, aby je mel clovek rad
Marky V.

PříspěvekZaslal: po duben 25, 2011 7:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska mi říkal soused, že byl koledovat u příbuzných vedle na sídlišti a tam brečeli malý kluci, že po sídlišti běhali cikáňata a kradli koledníkům koledu, ale i vykoledovaný prachy. U nás "na samotě u lesa" se zase vyloupli tři cikáňata, z toho dvě holky a jenom z nich čišela snaha se co nejvíc napakovat. Tak těm jsem teda neotevřel.
ygg

PříspěvekZaslal: po duben 25, 2011 7:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jiri733 napsal:
Pokud je někdo sociálně slabší, např. matka samoživitelka (a to fakt není prdel uživit dítě nebo děti), tak já s tím nemám problém, aby např. školu v přírodě uhradila sociálka. Mě jenom sere, že jsou tu soc. skupiny, který nechodí do práce, dělají bordel apod. a socka jim ještě hradí léky, výlety atd. To mě sere a to rozhodně není fér vůči ostatním.

S tím samozřejmě souhlas, akorát bych do toho netahal ty rasy a etnika a podobné kraviny. Ono je navíc otázka, jestli je větší zlo někdo, sice je na nějaké dávce, která sama o sobě není zase až taková výhra, a kope se doma do prdele, nebo ten, co chodí sice do práce, ale tam za peníze daňových poplatníků tyto prudí a buzeruje.
PetkaB

PříspěvekZaslal: po duben 25, 2011 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jiri733 napsal:
ygg napsal:
jiri733 napsal:

Po jedné zkušenosti, kdy jsem byla fakt naprosto bez peněz, neb jsem musela uhradit starší ( ne svoje) dluhy, neměla jsem práci a nedostávala jsem ani alimenty - vypravila jsem se na sociálku a po vyplnění asi milionu papírů jsem dostala něco jako pomoc ve hmotné nouzi, tuším, že to byla tisícovka:-)) jsem už nikdy nesebrala odvahu to absolvovat znova a synové prostě nikam nejezdili

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 327, 328, 329 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: