|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
AniCitronAniBanan
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
PetkaB

|
Zaslal: po duben 25, 2011 8:22 pm Předmět: |
|
|
| AniCitronAniBanan napsal: | stačil krém na boty a hmotná nouze se zvětší 10x |
:-))
nevím, nevím...když jsem v létě opálená a chodím po supermarketu s velkou taškou z fitka, hned si mě ochranka všímá:-) ale asi nemám tu správnou výřečnost:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: po duben 25, 2011 8:31 pm Předmět: |
|
|
| AniCitronAniBanan napsal: | potřebuješ kočičí zlato, tak kilo, 6-10 pučených děcek, samozřejmě s sebou na úřad, dělat negramotnou a pokaždé vyřvávat a dělat bordel.....a máš to v kapse |
Aha..ted už je mi jasný, proč mám celej život h...:-)))ale máš pravdu, hlučnost funguje, vzpomínám si, jak jsem se kdysi dávno v porodnici pokoušela přesvědčit mírným hlasem doktora, že už budu rodit - a nezafungovalo to, odešel:-) kdežto kolem řvoucí tmavé paní tam skákalo několik sester až do té doby, než to řvounku přestalo bavit a odešla domů, že tedy ještě rodit nebude:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po duben 25, 2011 9:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: po duben 25, 2011 9:52 pm Předmět: |
|
|
třeba jenom potřebuje nahnat příspěvky, protože potřebuje s něčím poradit a chce sem postnout fotku nebo odkaz, což při určitým počtu příspěvků nemůže.. aj tak by ale měl nabírat smysluplný příspěvky..
doufejme, že to není jenom nějakej idiot, co zbytečně spamuje..
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: po duben 25, 2011 10:30 pm Předmět: |
|
|
nerekl bych ze spamuje, ani ze se snazi otravovat lidi, spis mi prijde jako clovek co se neumi na netu a hlavne na diskuznich forech chovat, nejakej newbie :] bud nejakej mladej kluk kolem ctrnacti co zrovnas dostal prvni pc, nebo starsi clovek co si k pc poprve sedl
|
|
| nahoru |
|
 |
refresh

|
Zaslal: po duben 25, 2011 10:41 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | třeba jenom potřebuje nahnat příspěvky, protože potřebuje s něčím poradit a chce sem postnout fotku nebo odkaz , což při určitým počtu příspěvků nemůže.. aj tak by ale měl nabírat smysluplný příspěvky..
doufejme, že to není jenom nějakej idiot, co zbytečně spamuje.. |
Řekl bych že to je přesně ono, nahnat přispěvky kvůli vložení odkazu...viz téma suplementy
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: út duben 26, 2011 7:14 pm Předmět: |
|
|
Máš rychlý?...
Určitě víš o tom, že se dá cíleně zpomalit. Jen je to poněkud...nezdravé...
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: út duben 26, 2011 8:09 pm Předmět: |
|
|
| Study napsal: | Sere mě můj metabolismus... Kámoš, které má po strýcovi geny vzpěrače - endomorf si klidně může dovolit trénovat tu stejnou partii každý den, protože má tak dobrou regeneraci a to si jídlo vubec nehlídá!! |
Výhovorky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: út duben 26, 2011 8:23 pm Předmět: |
|
|
Jak výmluvy? Co se ti na nezdá?
BTW: Jenže on žere všechno a ve velkém a nepřipadá mi, že by nějak přibral tuku, spíše je furt stejný.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
Janze
|
Zaslal: st duben 27, 2011 9:11 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|