|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MAST3R

|
Zaslal: čt srpen 25, 2011 6:48 pm Předmět: |
|
|
Tak to jsem měl přesně já, akorát mě braly jen kolena.
Když jsem jel vlny.
Měl jsem dvakrát tejdně nohy, ale měl jsem rozdělené kvadricepsi a hammy jsem jezdil zvlášt, takže to vyšlo na 2 x tejdně kvadry a 2 tejdně hammy, což je 4 krát tejdně, do toho ještě 2-3 tejdně lýtka a ještě 4x30 minut běh. A kolenům se to moc nelibilo. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CIZO

|
Zaslal: čt srpen 25, 2011 6:52 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | sakra presne v dobe, kdy sem si precetl, ze Cizo si utrhl achilovku sem ju zacal nejak divne cejtit. Cekam kdy se me utrhne taky : ( |
Neblázni, z čeho by se ti měla utrhnout? Při normálním tréninku se ti achilovka neurve. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt srpen 25, 2011 6:57 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | nekdo tu nekde psal, ze kdyz clovek narazove zacne delat hodne aerobky, tak to ty slachy nedavaj, to bude asi s toho. Su dojebanej, je to horsi jak kdybych 7x tydne drepoval... |
Je to tak, já si tímhle vysvětluju svoje dojebaný kolena hned od začátku diety.... rotoped + fotbal + běhání, do toho tréningy nohou....
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: čt srpen 25, 2011 6:59 pm Předmět: |
|
|
nevim, proste v ni cejtim nejaky divny napeti a kdyz treba jedu lytka, tak me tam obcas tak divne krupne u paty. Ze by tam byl nejakej zanet nebo co, ale pohmatem nic necejtim...
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt srpen 25, 2011 7:03 pm Předmět: |
|
|
No zánět tam bejt může. Ono to moc bolet nemusí, mě to skoro nebolelo ani ve chvíli kdy to ruplo. Běháš nebo tak? _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: čt srpen 25, 2011 7:06 pm Předmět: |
|
|
Žádný strach,chodím kardio s 70-110kg kopce a achilovce se nic neděje.
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: čt srpen 25, 2011 7:06 pm Předmět: |
|
|
behat ? Ses blazen ? Tak mozna kdyz jdu pres cestu a jede auto, tak se rozebehnu :) Ja chodim do kopce na pase :))
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt srpen 25, 2011 7:10 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | behat ? Ses blazen ? Tak mozna kdyz jdu pres cestu a jede auto, tak se rozebehnu :) Ja chodim do kopce na pase :)) |
No tak to by byla pořádná smůla uhnat si tim zánět achilovky teda. Ale jestli tam fakt něco cejtíš... Popravdě by mě zajímalo jak se dá takovej zánět s jistotou odhalit kromě magnetický rezonance. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt srpen 25, 2011 9:09 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | To mám taky se sparingem, řekne, že ho chytá loket a mě za pár treningu začně brát taky.
No a včera jem furt přemejšlel o tom Draperovi a leg- pressu a měl jsem taky pěknej fail.
Jsem dal 9x250kg a sparing řek, ať dám poslední hlubokej, jsem to pustil uplně dolu a vypla mi noha a nešlo to nahoru a sparing to taky podcenil, ale nakonec jsme to dostali nahoru. :-) |
To dělá ta psychika no :).
K té achilovce: neudělejte stejnou chybu jako můj taťka, kterej si vzal nevhodný boty na squash, a při zastavení si roztrhl achilovku, ... už je to hooodně let, a doteď nemůžu už dělat nic na 100%, a má tam 20cm jizvu. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá srpen 26, 2011 8:34 am Předmět: |
|
|
To vedro tenhle týden!!! Že já chuj si nevzal dovolenou a nestrávil ho zalezlej v přízemí v bytě ženiných rodičů, kteří jsou pryč...
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá srpen 26, 2011 6:03 pm Předmět: |
|
|
Zítra je to nanic, sedím v autobusu domů, čvachtá mi mezi půlkama i jinde, a fakt nevím, jak mám jít v týhle sauně dřepovat :D
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá srpen 26, 2011 6:12 pm Předmět: |
|
|
si dej sprchu před posilkou ještě
|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
Zaslal: pá srpen 26, 2011 6:46 pm Předmět: |
|
|
| Azmodan napsal: | | Octopuss napsal: | | To vedro tenhle týden!!! Že já chuj si nevzal dovolenou a nestrávil ho zalezlej v přízemí v bytě ženiných rodičů, kteří jsou pryč... |
Vydrž, zejtra to snad skončí, aspoň já na to čekám jako na smilování. V bytě mám něco kolem 32 stupňů a na to že jinak mám léto celkem rád, už mi to pomalu začíná vadit. Nejhorší je na tom, že ani v noci se to vedro nedá vyvětrat. HNUS |
my mame v praci klimatizaci. Ted uz tady nikdo neni takze jsem nastavil termostat na 13 stupnu a nejradsi bych tady prespal...
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|