Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 375, 376, 377 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
MAST3R

PříspěvekZaslal: čt srpen 25, 2011 6:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to jsem měl přesně já, akorát mě braly jen kolena.
Když jsem jel vlny.
Měl jsem dvakrát tejdně nohy, ale měl jsem rozdělené kvadricepsi a hammy jsem jezdil zvlášt, takže to vyšlo na 2 x tejdně kvadry a 2 tejdně hammy, což je 4 krát tejdně, do toho ještě 2-3 tejdně lýtka a ještě 4x30 minut běh. A kolenům se to moc nelibilo.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CIZO

PříspěvekZaslal: čt srpen 25, 2011 6:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hovnival napsal:
sakra presne v dobe, kdy sem si precetl, ze Cizo si utrhl achilovku sem ju zacal nejak divne cejtit. Cekam kdy se me utrhne taky : (

Neblázni, z čeho by se ti měla utrhnout? Při normálním tréninku se ti achilovka neurve.

Derek Poundstone
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt srpen 25, 2011 6:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hovnival napsal:
nekdo tu nekde psal, ze kdyz clovek narazove zacne delat hodne aerobky, tak to ty slachy nedavaj, to bude asi s toho. Su dojebanej, je to horsi jak kdybych 7x tydne drepoval...

Je to tak, já si tímhle vysvětluju svoje dojebaný kolena hned od začátku diety.... rotoped + fotbal + běhání, do toho tréningy nohou....
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: čt srpen 25, 2011 6:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nevim, proste v ni cejtim nejaky divny napeti a kdyz treba jedu lytka, tak me tam obcas tak divne krupne u paty. Ze by tam byl nejakej zanet nebo co, ale pohmatem nic necejtim...
CIZO

PříspěvekZaslal: čt srpen 25, 2011 7:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No zánět tam bejt může. Ono to moc bolet nemusí, mě to skoro nebolelo ani ve chvíli kdy to ruplo. Běháš nebo tak?

Derek Poundstone
haino

PříspěvekZaslal: čt srpen 25, 2011 7:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Žádný strach,chodím kardio s 70-110kg kopce a achilovce se nic neděje.
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: čt srpen 25, 2011 7:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

behat ? Ses blazen ? Tak mozna kdyz jdu pres cestu a jede auto, tak se rozebehnu :) Ja chodim do kopce na pase :))
CIZO

PříspěvekZaslal: čt srpen 25, 2011 7:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hovnival napsal:
behat ? Ses blazen ? Tak mozna kdyz jdu pres cestu a jede auto, tak se rozebehnu :) Ja chodim do kopce na pase :))

No tak to by byla pořádná smůla uhnat si tim zánět achilovky teda. Ale jestli tam fakt něco cejtíš... Popravdě by mě zajímalo jak se dá takovej zánět s jistotou odhalit kromě magnetický rezonance.

Derek Poundstone
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt srpen 25, 2011 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
To mám taky se sparingem, řekne, že ho chytá loket a mě za pár treningu začně brát taky.
No a včera jem furt přemejšlel o tom Draperovi a leg- pressu a měl jsem taky pěknej fail.
Jsem dal 9x250kg a sparing řek, ať dám poslední hlubokej, jsem to pustil uplně dolu a vypla mi noha a nešlo to nahoru a sparing to taky podcenil, ale nakonec jsme to dostali nahoru. :-)

To dělá ta psychika no :).

K té achilovce: neudělejte stejnou chybu jako můj taťka, kterej si vzal nevhodný boty na squash, a při zastavení si roztrhl achilovku, ... už je to hooodně let, a doteď nemůžu už dělat nic na 100%, a má tam 20cm jizvu.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: pá srpen 26, 2011 8:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To vedro tenhle týden!!! Že já chuj si nevzal dovolenou a nestrávil ho zalezlej v přízemí v bytě ženiných rodičů, kteří jsou pryč...
Azmodan

PříspěvekZaslal: pá srpen 26, 2011 8:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
To vedro tenhle týden!!! Že já chuj si nevzal dovolenou a nestrávil ho zalezlej v přízemí v bytě ženiných rodičů, kteří jsou pryč...

Vydrž, zejtra to snad skončí, aspoň já na to čekám jako na smilování. V bytě mám něco kolem 32 stupňů a na to že jinak mám léto celkem rád, už mi to pomalu začíná vadit. Nejhorší je na tom, že ani v noci se to vedro nedá vyvětrat. HNUS
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: pá srpen 26, 2011 6:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zítra je to nanic, sedím v autobusu domů, čvachtá mi mezi půlkama i jinde, a fakt nevím, jak mám jít v týhle sauně dřepovat :D
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá srpen 26, 2011 6:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

si dej sprchu před posilkou ještě
riker

PříspěvekZaslal: pá srpen 26, 2011 6:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Azmodan napsal:
Octopuss napsal:

Vydrž, zejtra to snad skončí, aspoň já na to čekám jako na smilování. V bytě mám něco kolem 32 stupňů a na to že jinak mám léto celkem rád, už mi to pomalu začíná vadit. Nejhorší je na tom, že ani v noci se to vedro nedá vyvětrat. HNUS

my mame v praci klimatizaci. Ted uz tady nikdo neni takze jsem nastavil termostat na 13 stupnu a nejradsi bych tady prespal...
kubaz

PříspěvekZaslal: pá srpen 26, 2011 6:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pekny vedro dneska sem prijel z dovolenky z tuniska a pripada mi ze tu je vetsi teplo nez tam

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 375, 376, 377 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: