|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MAST3R

|
Zaslal: so říjen 01, 2011 9:03 pm Předmět: |
|
|
Už 3 dny jsem se pořádně nenajedl, od včera mám skoro těch 40°C. Díky bohu mi je teď lépe, až na tu bolest v krku při polykání. Dneska odpoledne se mi k tomu přidala zimnice a bolest kloubů, převážně kolen. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MAST3R

|
Zaslal: út říjen 04, 2011 8:16 pm Předmět: |
|
|
Nesnáším, když někdo mluví o věcech o kterých ví hovno a spojuje to smím jménem. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: st říjen 05, 2011 3:08 pm Předmět: |
|
|
dneska nejakej brigos okradl babku z mojeho vchodu primo pred dverma a utekl , o 3min pozdeji sem vysel a koukam co se deje , skoda ze neprisel o par min pozdeji zmrdecek .. chudak zenska mela v kabele 11 klacku na nejakej pohreb
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st říjen 05, 2011 6:39 pm Předmět: |
|
|
Nedaří se....nedaří. Výzkum je někdy nevděčná mrcha :o (
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st říjen 05, 2011 7:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st říjen 05, 2011 7:15 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | http://lide.ronnie.cz/gurumichal
!!! |
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt říjen 06, 2011 8:47 am Předmět: |
|
|
Cenzura ... _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt říjen 06, 2011 8:49 am Předmět: |
|
|
najhorsia vec na cenzure je XXXXXXXXXXXXXX _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt říjen 06, 2011 8:51 am Předmět: |
|
|
já se spíš divím, že te post pod ten článek napsal ten, kdo to napsal... nadruhou stranu možná lepší, aspoň tam nebude flame war
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt říjen 06, 2011 9:02 am Předmět: |
|
|
Yggu, já myslel že jsi rozumnej, takže tyhle výkřiky u tebe dost dobře nechápu... _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt říjen 06, 2011 9:13 am Předmět: |
|
|
Výkřiky? Konstatování. A nic proti tobě osobně, a to víš moc dobře, i jsem ti to napsal.
Ale když už jsme u těch výkřiků a rozumu .... povíš nám aspoň ty, za co konkrétně dostal Hovnivál a Supp BAN? Nebo prostě nesmíš?
EDIT .. a napíšu to ještě jednou a tady, pokud bys tam smazal ten původní post, i s moji následnou reakci na něj, s tím, že to jak kdo vypadá do diskuze prostě nepatří, tak neřeknu ani popel, protože přesně s tím souhlasím, a taky jsem to napsal. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt říjen 06, 2011 9:24 am Předmět: |
|
|
Dořešíme to raději v klidu po PM _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Puritania
|
Zaslal: čt říjen 06, 2011 10:12 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Dořešíme to raději v klidu po PM |
A neřekne a neřekne Škoda, zajímalo by to tady jistě spoustu lidí.
Ale rýpalo se tady do toho už dost, tak je asi načase s tím skoncovat.
Kdyby to byl někdo, kdo tady jen věčně šířil flame, tak by po nich ani pes neštěkl, ale byli to lidi co něco věděli a byli ochotní se podělit s ostatníma (byť i flame se občas vyskytl). Škoda.
|
|
| nahoru |
|
 |
BackyW
|
Zaslal: čt říjen 06, 2011 11:41 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Dořešíme to raději v klidu po PM |
Nevím no. Když si tak ronnie stojí za seriozním jednaním ať už v textech diskuzí nebo jinde, krásně vypíše jak se tady kdo má chovat a za co hrozí ban tak pak nechápu že je takovej problém už jen pro výstrahu některým k zbytečným hláškám a uživatelům který jsou na hraně sdělit co a jak se stalo, tím spíš když jde o dost známé uživatele. To je zase o "nás" bez "nás" ?
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
Zaslal: čt říjen 06, 2011 1:44 pm Předmět: |
|
|
Ne ze by me to lezlo na nervy ale ta Kyptova uz fakt vubec nevypada jako zenska a to bricho co ukazala me nijak moc dobry neprijde (reaguju na fotky na mainwebu).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|