Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 393, 394, 395 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
madball

PříspěvekZaslal: út září 27, 2011 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

EpsteinBarr napsal:
My - starsia generacia sme zrejme vychovaní slusnejsie ako ta terajsia. Ja pridem do satne, nahlas pozdravim vsetkych, ktorí tam su. Proste nieco ako nazdar, alebo caute...aby to pocul kazdy. Dokazem zratat na prstoch jednej ruky, kolko krat mi niekto odzdravil za tie roky (ak neratam tych par skalnych)...

Ty nevíš, co maminky učí děti? Aby se s cizíma nebavili.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mablung

PříspěvekZaslal: út září 27, 2011 8:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
EpsteinBarr napsal:
My - starsia generacia sme zrejme vychovaní slusnejsie ako ta terajsia. Ja pridem do satne, nahlas pozdravim vsetkych, ktorí tam su. Proste nieco ako nazdar, alebo caute...aby to pocul kazdy. Dokazem zratat na prstoch jednej ruky, kolko krat mi niekto odzdravil za tie roky (ak neratam tych par skalnych)...

Ty nevíš, co maminky učí děti? Aby se s cizíma nebavili.

Ono strašně záleží na posilce. V poslední době jsem navštívil více méně 4 a u dvou zavedených se normálně zdravilo a tykalo, u dvou ostatních moc ne.
mysH

PříspěvekZaslal: čt září 29, 2011 2:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Souseduv cokl zasr*nej, kdykoliv nejsou doma, tak nonstop steka, at je den nebo noc, coz v pripade, ze ma zena po nocni je fakt prima. Da se to nejak resit? Myslim jinak nez domluvou, protoze oni jsou totalni idioti a domluva je nemozna. Psi mam rad (sam jsem mel), ale tohodle mam s rozbehem chut kopnout do drzky kdykoliv ho vidim
Bombay

PříspěvekZaslal: čt září 29, 2011 2:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:
Souseduv cokl zasr*nej, kdykoliv nejsou doma, tak nonstop steka, at je den nebo noc, coz v pripade, ze ma zena po nocni je fakt prima. Da se to nejak resit? Myslim jinak nez domluvou, protoze oni jsou totalni idioti a domluva je nemozna. Psi mam rad (sam jsem mel), ale tohodle mam s rozbehem chut kopnout do drzky kdykoliv ho vidim

Vítej do klubu. My to máme nad náma, naštěstí řve jen během dne.
cipinek

PříspěvekZaslal: čt září 29, 2011 3:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:

tak tam běž a rozkopni dveře a pes uteče někam ven a třeba se nenajde, rychlé a účinné řešení...
CIZO

PříspěvekZaslal: čt září 29, 2011 5:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vybírám si frekventované téma, ačkoliv s ním můj příspěvěk nijak nesouvisí, prostě jen potřebuju aby to vidělo co nejvíc lidí a někdo mi řekl co potřebuju vědět

Dokáže někdo identifikovat hudbu co hraje ve videu zhruba od desáté minuty? Projel jsem na youtube tak dvacet různých "epic orchestral song compilation" ale neúspěšně.

Derek Poundstone
Culda13

PříspěvekZaslal: čt září 29, 2011 5:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:

jasně že dá , zavolat policii a majitel dostanete upozornění a pak i pokuty , fakt to funguje
Rachela

PříspěvekZaslal: čt září 29, 2011 6:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Vybírám si frekventované téma, ačkoliv s ním můj příspěvěk nijak nesouvisí, prostě jen potřebuju aby to vidělo co nejvíc lidí a někdo mi řekl co potřebuju vědět

Dokáže někdo identifikovat hudbu co hraje ve videu zhruba od desáté minuty? Projel jsem na youtube tak dvacet různých "epic orchestral song compilation" ale neúspěšně.

Ja by som povedal, ze je to nieco od Two Steps from Hell, mam ich dobre napocuvanych, ale bohuzial polovica ich piesni znie presne takto a mam v tom taky zmatok, ze fakt netusim, ktora by to mohla byt :/
Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora MSN Messenger
Partridge

PříspěvekZaslal: čt září 29, 2011 6:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:

CIZO

PříspěvekZaslal: čt září 29, 2011 6:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Partridge: Díky!

Rachela: Ještě že to nebyli oni, našel jsem na youtube uživatele co tam měl od nich asi 200 skladeb tak jsem si řikal že to než projedu, tak mě klepne

Derek Poundstone
Rachela

PříspěvekZaslal: čt září 29, 2011 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to sorry, nahodou som ten song poznal, lebo ho mam na disku, no zaradil som si ho k Two Steps from Hell, pretoze presne ten styl hudby robia a nic podobne ma v tej chvili z mojej hudby nenapadlo.
Urcite by si nespravil chybu, keby si si tych 200 songov prebrowsoval
Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora MSN Messenger
MAST3R

PříspěvekZaslal: so říjen 01, 2011 5:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Od čtvrtka mě bolí v krku, že ani nemohu pořádně jíst. Včera se mi k tomu přidala horečka (39.6 °C)
Arnie_one

PříspěvekZaslal: so říjen 01, 2011 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

slivovice, caj mirne teplej a do toho med a slivovice. Na me tohle vzdycky zabírá.
MAST3R

PříspěvekZaslal: so říjen 01, 2011 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem byl na pohotovosti a je to oboustranná angína. Dostal jsem antibiotika. : (
Arnie_one

PříspěvekZaslal: so říjen 01, 2011 9:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to nasere hnus, takze v krku, jak v polepšovně :O (

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 393, 394, 395 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: