To mám dost, taková šaškárna, přitom mi přijde, že se děda akorát bránil před napadením a nakonec snad půjde ještě do vězení Tenhle stát jde do sraček fakt.
To mám dost, taková šaškárna, přitom mi přijde, že se děda akorát bránil před napadením a nakonec snad půjde ještě do vězení Tenhle stát jde do sraček fakt.
Už se přestávám divit že jsou lidé kteří věří ve vesmírné lidi nebo ufouny. Po tom cos tu vyplodil ty ...
Koukáte na zprávy? Kolem koho se to točí a jak vypovídají před kamerou? Asi ne... Proto sem napsal, že "nakonec snad půjde", ne že je rozhodnuto.. Tady nejde o to, co je v článku, ale co z toho dělají média .. Kdyby to bylo obráceně, tak po tom neštěkne ani pes ...
_________________ ..
Naposledy upravil MiKra dne so leden 07, 2012 8:12 pm, celkově upraveno 1 krát
koukal jsem dneska na krimi zprávy a nevěřil jsem vlastním uších, moderátorka tam říkala, že sám starosta říkal, že to byli bezproblémoví kluci, už v týdnu říkal na kameru starosta, že měli v minulosti problémy se zákonem, v nemocnici sám ten postřelený cikán říkal, že seděl 13 měsíců za loupežné přepadení, tak jsem dnes napsal vulgární mail do TV Prima ať tu 3,14ču, která připravovala dnešní pořad vyrazí na dlažbu...
_________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
Mě jde o to, co v televizi z toho pána dělají. Jediný co v tv vidím, jsou výpovědi otce toho cikána a jeho bratra. Tím lidi vedou jedním směrem... Nakonec z toho bude rasistický čin a dopadne to tak jak píšu ....
snad lidi nejsou takový hovada, aby věřili všem těm sračkám, co vypustí televize Nova.... dneska skupinka zkurvysynů (do jednoho cikáni) přepadla moji známou, jejího přítele zkopali do bezvědomí, kolemjdoucí naštěstí nebyli lhostejní... o tom se ve zprávách neříká, ale jakmile se někdo dotkne prstem cikána, hned je problém... k dnešním zprávám: otec zavrazdenyho cikana rekl na kameru: aby se po lidech strilelo, to uz je moc, v tyto zemi jsme se narodili a chceme tu klidne zit....
a napadnuti nevinnyho je v poradku? kdyz se budou chovat takhle, nemuzou se divit, ze se jich (snad) par postrili....
keby som bol pravnik toho pana,poradim mu presne to iste. nevyjadrovat sa,zdekovat sa do zahranicia a pockat. media su media,proti nim bojovat nemozes
Přesně tak, držet média v nejistotě a neutrousit ani slovo je základní obrana v takový situaci. Starý pán je bývalý policajt a ví jak věci chodí a advokáta má snad taky. Tlak médií na veřejné činitele (včetně toho starosty) teď musí být enormní. Média, včetně veřejnoprávních, neprezentují fakta, ale názory a rozsudky. Jediné kladné body důchodce teď tvoří "bílé" veřejné mínění, které má z dostupných informací celkem jasný závěr. No a trochu mu přidávají i sami cikáni, kteří už prezentovali aspoň 15 vysněných verzí té příhody.
Soukromý tip: pán půjde k soudu za pokus o vraždu (nepřiměřenou obranu, ublížení na zdraví...), bude po pár (měsících) letech bez zmínky v médiích zprostěn viny. Postřelený cikán bude buďto omilostněn anebo nějak potichu zameten pod koberec. Rád bych se mýlil.
mne vadi ze je tu malo logu kde se zvedaji cinky. vetsina tu dela krome cviceni i nejaky poradny sport nebo naopak jsou to zacatecnici a "frajeri" po pauze...
mne vadi ze je tu malo logu kde se zvedaji cinky. vetsina tu dela krome cviceni i nejaky poradny sport nebo naopak jsou to zacatecnici a "frajeri" po pauze...
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru