mne vadi ze je tu malo logu kde se zvedaji cinky. vetsina tu dela krome cviceni i nejaky poradny sport nebo naopak jsou to zacatecnici a "frajeri" po pauze...
další článek na sport.cz, další diskuze plná blbců
Nejvíc mě dostane, když se tam někdo zeptá, jestli se takovej fajter dokáže vůbec podepsat... tyhle lidi bych chtěl docela vidět, to musej bejt největší trosky, za kterýma stojí pěkná řada životních selhání... ale hlavně nikdo, kdo aktivně dělal nějakej sport nejspíš..
Sere mě, že už se mi celkem dost vymyká z rukou škola ... místo bych měl u útvaru, ale jak to říct doma? :/ všichni vejšky, brácha vejška a mámu asi klepne ... vím, že je to můj život, ale určitě aspoň někdo z vás to zná, jak je těžký takovýhle věci říkat doma :/
Sere mě, že už se mi celkem dost vymyká z rukou škola ... místo bych měl u útvaru, ale jak to říct doma? :/ všichni vejšky, brácha vejška a mámu asi klepne ... vím, že je to můj život, ale určitě aspoň někdo z vás to zná, jak je těžký takovýhle věci říkat doma :/
Muj strejda se kdysi vysral na medinu, skoro pul roku to tajil, pak to na Vanoce vyklopil, jeho otec, muj deda, ho tenkrat malem zabil a to doslova, mel doma rok peklo, protoze v rodine je samej doktor a neexistovalo, aby on nepokracoval v tehle slepejich, no ale stalo se. Pak sel nejaky cas makat do fabriky, potom se ale vzchopil a dnes je z nej http://www.muni.cz/people/75
Zkus to pripadne pouzit jako argument
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Muj strejda se kdysi vysral na medinu, skoro pul roku to tajil, pak to na Vanoce vyklopil, jeho otec, muj deda, ho tenkrat malem zabil a to doslova, mel doma rok peklo, protoze v rodine je samej doktor a neexistovalo, aby on nepokracoval v tehle slepejich, no ale stalo se. Pak sel nejaky cas makat do fabriky, potom se ale vzchopil a dnes je z nej http://www.muni.cz/people/75
Wau :D ... působivé :D
No já mám v plánu pak nějakou vejšku dálkově samozřejmě ... Jenže to už nevysvětlím Samozřejmě, že budu mít prachy na to, abych se odstěhoval a žil si svůj život, ale to mi přijde trochu nefér vůči rodině, která do mě sypala prachy ... (během studia unobu už ne, tam už mám jakejsi plat, z kterýho si žiju)
Wau :D ... působivé :D
No já mám v plánu pak nějakou vejšku dálkově samozřejmě ... Jenže to už nevysvětlím Samozřejmě, že budu mít prachy na to, abych se odstěhoval a žil si svůj život, ale to mi přijde trochu nefér vůči rodině, která do mě sypala prachy ... (během studia unobu už ne, tam už mám jakejsi plat, z kterýho si žiju)
když si někdo pořídí mimino / jako tví rodiče kdysi tebe / předpokládají že je to bude stát nějaké peníze starosti atd. máš startovní pozici který ne každý má (to že budeš mít peníze hned po škole) tak co řešíš:-) vysvětli jim to a odstěhuj se.
Docela stará záležitost.
A pokud si to pamatuji správně, nebylo to tak jak to popisuje. Respektive vynechal určité části.
Přesně tak (k čertu, já se s tebou snad poprvé tady shodl). Tipl bych si že pravdivé je že ho cikáni okradli a že byl obviněn. Zbytek proběhl kapku jinak než si střeva typu MiKra myslí.
Je to zřejmě starší záležitost, ale důležitý je ten obsah toho videa, i kdyby něco málo pozměnil, tak je to docela síla.
Mablung napsal:
Přesně tak (k čertu, já se s tebou snad poprvé tady shodl). Tipl bych si že pravdivé je že ho cikáni okradli a že byl obviněn . Zbytek proběhl kapku jinak než si střeva typu MiKra myslí.
jdi si dát radši čokoládu ...
A "střevo" si říkej třeba doma ženě, ale nikomu hned nadávat nemusíš .
_________________ ..
Naposledy upravil MiKra dne út leden 10, 2012 5:20 pm, celkově upraveno 1 krát
jdi si dát radši čokoládu ...
A "střevo" si říkej třeba doma ženě, ale nikomu hned nadávat nemusíš .
Je pro tebe nějaká novinka že někdo někoho okrade? Vzhledem k tomu že tohle je tam asi jediná přesná informace.
Díky, čokoládu si dám. Obalím si nervy a pak beru v klidu i lidi jako jsi ty.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru