Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 434, 435, 436 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
koubic

PříspěvekZaslal: so leden 07, 2012 10:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
koubic napsal:
mne vadi ze je tu malo logu kde se zvedaji cinky. vetsina tu dela krome cviceni i nejaky poradny sport nebo naopak jsou to zacatecnici a "frajeri" po pauze...

a co muj rotopedovej log, ten te nicim nezaujal?

zapis cviku z posilovny nectu, to je na me moc. ale zapisy z rotopedu jak to tentokrat bylo fakt nejvic ctu rad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
koubic

PříspěvekZaslal: so leden 07, 2012 10:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ShawnRay napsal:
je to stejnej cirkus jako předloni

edit: omlouvam se ale vzpomel jsem si ze na tema romove a rasismus nediskutuji
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne leden 08, 2012 10:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.sport.cz/clanek/196126-video-kdyz-obri-bavi-fanousky-a-jedina-vterina-muze-rozhodnout-o-slave.html

další článek na sport.cz, další diskuze plná blbců
Nejvíc mě dostane, když se tam někdo zeptá, jestli se takovej fajter dokáže vůbec podepsat... tyhle lidi bych chtěl docela vidět, to musej bejt největší trosky, za kterýma stojí pěkná řada životních selhání... ale hlavně nikdo, kdo aktivně dělal nějakej sport nejspíš..
Grimley

PříspěvekZaslal: ne leden 08, 2012 2:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sere mě, že už se mi celkem dost vymyká z rukou škola ... místo bych měl u útvaru, ale jak to říct doma? :/ všichni vejšky, brácha vejška a mámu asi klepne ... vím, že je to můj život, ale určitě aspoň někdo z vás to zná, jak je těžký takovýhle věci říkat doma :/
Draper

PříspěvekZaslal: ne leden 08, 2012 2:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Sere mě, že už se mi celkem dost vymyká z rukou škola ... místo bych měl u útvaru, ale jak to říct doma? :/ všichni vejšky, brácha vejška a mámu asi klepne ... vím, že je to můj život, ale určitě aspoň někdo z vás to zná, jak je těžký takovýhle věci říkat doma :/

Muj strejda se kdysi vysral na medinu, skoro pul roku to tajil, pak to na Vanoce vyklopil, jeho otec, muj deda, ho tenkrat malem zabil a to doslova, mel doma rok peklo, protoze v rodine je samej doktor a neexistovalo, aby on nepokracoval v tehle slepejich, no ale stalo se. Pak sel nejaky cas makat do fabriky, potom se ale vzchopil a dnes je z nej http://www.muni.cz/people/75
Zkus to pripadne pouzit jako argument
Grimley

PříspěvekZaslal: ne leden 08, 2012 4:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Grimley napsal:

Muj strejda se kdysi vysral na medinu, skoro pul roku to tajil, pak to na Vanoce vyklopil, jeho otec, muj deda, ho tenkrat malem zabil a to doslova, mel doma rok peklo, protoze v rodine je samej doktor a neexistovalo, aby on nepokracoval v tehle slepejich, no ale stalo se. Pak sel nejaky cas makat do fabriky, potom se ale vzchopil a dnes je z nej http://www.muni.cz/people/75

Wau :D ... působivé :D
No já mám v plánu pak nějakou vejšku dálkově samozřejmě ... Jenže to už nevysvětlím Samozřejmě, že budu mít prachy na to, abych se odstěhoval a žil si svůj život, ale to mi přijde trochu nefér vůči rodině, která do mě sypala prachy ... (během studia unobu už ne, tam už mám jakejsi plat, z kterýho si žiju)
koubic

PříspěvekZaslal: ne leden 08, 2012 4:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Draper napsal:
Grimley napsal:

Wau :D ... působivé :D
No já mám v plánu pak nějakou vejšku dálkově samozřejmě ... Jenže to už nevysvětlím Samozřejmě, že budu mít prachy na to, abych se odstěhoval a žil si svůj život, ale to mi přijde trochu nefér vůči rodině, která do mě sypala prachy ... (během studia unobu už ne, tam už mám jakejsi plat, z kterýho si žiju)

když si někdo pořídí mimino / jako tví rodiče kdysi tebe / předpokládají že je to bude stát nějaké peníze starosti atd. máš startovní pozici který ne každý má (to že budeš mít peníze hned po škole) tak co řešíš:-) vysvětli jim to a odstěhuj se.
MiKra

PříspěvekZaslal: út leden 10, 2012 3:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemám slov ...
Mablung

PříspěvekZaslal: út leden 10, 2012 4:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MiKra napsal:
...

Nemám slov ...

Ty asi patříš mezi lidi, kteří když uvidí frisbie natočený na kameru, tak už začínají přemýšlet kdy se ti EMZáci konečně ukáží ...
Gohan

PříspěvekZaslal: út leden 10, 2012 4:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Docela stará záležitost.
A pokud si to pamatuji správně, nebylo to tak jak to popisuje. Respektive vynechal určité části.
MiKra

PříspěvekZaslal: út leden 10, 2012 5:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Docela stará záležitost.
A pokud si to pamatuji správně, nebylo to tak jak to popisuje. Respektive vynechal určité části.

Je to zřejmě starší záležitost, ale důležitý je ten obsah toho videa, i kdyby něco málo pozměnil, tak je to docela síla.
Mablung

PříspěvekZaslal: út leden 10, 2012 5:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Docela stará záležitost.

Přesně tak (k čertu, já se s tebou snad poprvé tady shodl). Tipl bych si že pravdivé je že ho cikáni okradli a že byl obviněn. Zbytek proběhl kapku jinak než si střeva typu MiKra myslí.
MiKra

PříspěvekZaslal: út leden 10, 2012 5:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MiKra napsal:
Je to zřejmě starší záležitost, ale důležitý je ten obsah toho videa, i kdyby něco málo pozměnil, tak je to docela síla.

Mablung napsal:

Přesně tak (k čertu, já se s tebou snad poprvé tady shodl). Tipl bych si že pravdivé je že ho cikáni okradli a že byl obviněn . Zbytek proběhl kapku jinak než si střeva typu MiKra myslí.

jdi si dát radši čokoládu ...
A "střevo" si říkej třeba doma ženě, ale nikomu hned nadávat nemusíš .

Naposledy upravil MiKra dne út leden 10, 2012 5:20 pm, celkově upraveno 1 krát
Poman

PříspěvekZaslal: út leden 10, 2012 5:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zasraný zkoušky už jich mám fakt plný zuby...Musim si řikat že už jenom 4 a mám pak na furt pokoj
Mablung

PříspěvekZaslal: út leden 10, 2012 5:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MiKra napsal:

jdi si dát radši čokoládu ...
A "střevo" si říkej třeba doma ženě, ale nikomu hned nadávat nemusíš .

Je pro tebe nějaká novinka že někdo někoho okrade? Vzhledem k tomu že tohle je tam asi jediná přesná informace.
Díky, čokoládu si dám. Obalím si nervy a pak beru v klidu i lidi jako jsi ty.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 434, 435, 436 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: