|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Prasopes.

|
Zaslal: pá únor 17, 2012 2:34 pm Předmět: |
|
|
Octo - někde jsem četl, že chtějí závest prodej jen pasterizovaných vajec :D přišlo mi to vtipný, ale vzpomněl jsem si na to díky tvýmu příspěvku :D
Jinak si myslím, že když to vejce umeješ od hov... a uvaříš, tak by neměl být problém a šance dostat cokoliv by měla být minimální. _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tracey

|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: pá únor 17, 2012 4:43 pm Předmět: |
|
|
| Merrao napsal: | | Štve mě, že i když dodržuji pravidelně jakoukoliv hygienu, stejně se mi v zubu udělá zánět a vypláznu pětikilo za zubaře. Začínám nemít ráda tuhle zimu...beztak za to může ona. |
co to je za výkon, že budeš platit Kč 500? to není hrazeno z veřejného zdravotního pojištění? _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: pá únor 17, 2012 4:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá únor 17, 2012 5:24 pm Předmět: |
|
|
Cipinku na cem frcis, ze ses porad tak vysmatej? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: pá únor 17, 2012 5:28 pm Předmět: |
|
|
Kámoš... Ráno - jo dojedu, v 16:00 zajdem zacvičit, je 17:30 a on nikde, bych ho nakopal do řiti. To si smlsne _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: pá únor 17, 2012 5:28 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | | Tracey napsal: | | Merrao napsal: | | Štve mě, že i když dodržuji pravidelně jakoukoliv hygienu, stejně se mi v zubu udělá zánět a vypláznu pětikilo za zubaře. Začínám nemít ráda tuhle zimu...beztak za to může ona. |
štve mě, že já také, a díky chybě předchozí zubařky teď vypláznu přes 20 tisíc |
co to je za výkon, že budeš platit Kč 20 tisíc? to není hrazeno z veřejného zdravotního pojištění? asi oba žijeme v jiném světě... , po mě nikdy zubař nikdy nechtěl ani korunu, asi poznal, že jsem sociál, tak mi tam rval všude jenom nejlevnější materiál hrazený pojišťovnou a práci ojebával... |
zubní implantát s keramickou korunkou pokud to chceš vědět
edit: pojišťovna prý přispívá 800,- _________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: pá únor 17, 2012 5:43 pm Předmět: |
|
|
Tracey: Korunka, hm, to mi mohlo být okamžitě jasný:) Asi půjdu studovat stomatologii...
Naše rodina má zkušenosti se zubařem takové, že chce dávat na zadní zuby bílé plomby a máminýmu příteli to ani neřekl, a pak mu řekl jen "Tisíc, prosím!"
cipinek: Byl to zákrok, u kterého se používalo takového řezáku, který rovnou zatavuje, aby nekrvácela dáseň, a v hubě máš jako kdybys sežral spálenou pneumatiku. Odstraňovali mi kus zanícené dásně nad osmičkou.
Zubaři jsou fakt job, mi přijde...já mám navíc soukromníka.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá únor 17, 2012 5:47 pm Předmět: |
|
|
Jojo mit bolave zuby se moc nevyplaci. Stryc dal koncem lonskeho roku 60 tisic, ale to bylo myslim vicemene dobrovolne. Ja byl naposledy u zubare na zakladce a doufam, ze se tam v nejblizsich cca 20 letech nepodivam, protoze se zubaru bojim jak cert krize. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá únor 17, 2012 5:57 pm Předmět: |
|
|
Draper - já myslím, že děláš chybu že tam nechodíš, preventivní prohlídky by se měly dodržovat, Já mám zuby tak v pořádku, ale chodím tam (teda se snažím) tak 1x do roka a nechávám se ji zkontrolovat. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá únor 17, 2012 6:01 pm Předmět: |
|
|
| Tracey napsal: | | Draper napsal: | | Jojo mit bolave zuby se moc nevyplaci. Stryc dal koncem lonskeho roku 60 tisic, ale to bylo myslim vicemene dobrovolne. Ja byl naposledy u zubare na zakladce a doufam, ze se tam v nejblizsich cca 20 letech nepodivam, protoze se zubaru bojim jak cert krize. |
Jestli máš strach, tak Tě vezmu ke svýmu, sice dělá armwrestling, ale jako zubař velice něžný Navíc má hezkou mladou sestřičku |
Ja se doktoru normalne nebojim, ale ze zubaru mam opravdu panickou hruzu a to naprosto vazne Ja bych si klidne nechal dat narkozu i u bezne prohlidky. Staci, kdyz mne do zubu stoura takovym tim bodakem a mam blato v kalhotech
Jo a co se tyka te sestricky, bude stacit telefonni cislo _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá únor 17, 2012 6:01 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Jojo mit bolave zuby se moc nevyplaci. Stryc dal koncem lonskeho roku 60 tisic, ale to bylo myslim vicemene dobrovolne. Ja byl naposledy u zubare na zakladce a doufam, ze se tam v nejblizsich cca 20 letech nepodivam, protoze se zubaru bojim jak cert krize. |
Odejdeš s brekekem. Nebyl jsem 15 let a čtyři kazy a pět převrtanejch plomb (jednoduše protože se už rozpadaly - dřív byla kvalita dost v prdeli, obzvlášť na těch povinnejch školních prohlídkách) fakt nebyla zábava.
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: pá únor 17, 2012 6:23 pm Předmět: |
|
|
Máma měla zánět čelisti. Bolest prý nehorázná, a když jí doktorka píchla anestetikum, prý to byla jak úleva pro feťáka s odpuštěním. Ale jakmile se to začlo vracet k sobě...chuťovka.
Prý se to občas blížilo k porodním bolestem, kdyžjí to chytlo v noci...akorát trochu v jiných místech:)
Je lepší přežít 2 hodiny trochu bolesti, než pak trpět.
To ale neříká ta pravá, já vše nechávam na poslední chvíli :D (Např. můj zánět ledvin...tomu předchází zánět močáku :D) Ale teď bch řekla, že jsem to podchytila.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: pá únor 17, 2012 10:38 pm Předmět: |
|
|
Boxer Chisora. Doufám, že ho Kličko přizabije.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|