|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mr. Muscle

|
Zaslal: čt únor 16, 2012 3:15 pm Předmět: |
|
|
No to si piš. A kdo to je za fotbalistu?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
70mMyW!53
|
Zaslal: čt únor 16, 2012 3:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt únor 16, 2012 5:11 pm Předmět: |
|
|
| PetkaB napsal: | Aniž bych tě chtěla podceňovat, myslím, že tenista na republikový úrovni by tě na fyzičku dostal bez problémů:-)
A co se týká světových tenistů - na co by sebou tahali na kurtě 5 setů nepotřebný maso?:-) na jejich figurách mě nic neuráží, i když je trochu problém svalová dysbalance.
Říct o ženě, že je tlustý prase, může jen někdo jako je McEnroe
A jestli myslíš, že se holky nenadřou....já v mládí hrála pouze na republikové úrovni a trénovala jsem 5x týdně, o víkendech zápasy. A dokonce ještě v době, kdy už jsem měla nadváhu, jsem hrála závodně...ne, že bych se nenadřela, ale s mou genetikou prostě ten čas odmakaný na kurtě a kolem nestačil na to, abych zhubla - kvůli tomu jsem pak začala chodit do posilovny.. | Diskuze se dostala do osobní roviny, což nechápu :-) Srovnávat se radši nebudeme, v zájmu dobrých vztahů.
Asi jsem zabrnkal na nějakou citlivou strunku. Chci jen upozornit, že to co jsem napsal rozhodně neplatí o všech ženách :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: čt únor 16, 2012 5:37 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | PetkaB napsal: | Aniž bych tě chtěla podceňovat, myslím, že tenista na republikový úrovni by tě na fyzičku dostal bez problémů:-)
A co se týká světových tenistů - na co by sebou tahali na kurtě 5 setů nepotřebný maso?:-) na jejich figurách mě nic neuráží, i když je trochu problém svalová dysbalance.
Říct o ženě, že je tlustý prase, může jen někdo jako je McEnroe
A jestli myslíš, že se holky nenadřou....já v mládí hrála pouze na republikové úrovni a trénovala jsem 5x týdně, o víkendech zápasy. A dokonce ještě v době, kdy už jsem měla nadváhu, jsem hrála závodně...ne, že bych se nenadřela, ale s mou genetikou prostě ten čas odmakaný na kurtě a kolem nestačil na to, abych zhubla - kvůli tomu jsem pak začala chodit do posilovny.. | Diskuze se dostala do osobní roviny, což nechápu :-) Srovnávat se radši nebudeme, v zájmu dobrých vztahů.
Asi jsem zabrnkal na nějakou citlivou strunku. Chci jen upozornit, že to co jsem napsal rozhodně neplatí o všech ženách :-) |
To je nějak špatně pochopeno, nejde vůbec o nic osobního:-)
Jen jsem reagovala na to, že onen tenista je známý svými neuváženými výroky a cholerickou povahou... ( mám raději Rogera F., hraje výborně a není hulvát )
A pak na tvou hypotézu, že dámský tenis zřejmě není fyzicky náročný ...o žádném srovnávání se tu vůbec nebyla řeč _________________ Petra Bričová, KB5/ Funkční trénink Praha
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá únor 17, 2012 1:13 pm Předmět: |
|
|
ty nejíš 10 vajec denně, tak to přežiješ :D
ale jo, je to na*ovno... už aby bylo vajec plodné horké léto
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: pá únor 17, 2012 1:16 pm Předmět: |
|
|
Denně občas dám i těch 6. Řešením je postavit si nějakej výběch a koupit vlastní slepice  . _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá únor 17, 2012 1:20 pm Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: | Denně občas dám i těch 6. Řešením je postavit si nějakej výběch a koupit vlastní slepice . |
jj to je reseni :) a nebo jak jsem to mel ja, kdyz jsem jeste nebyl v Brne, mel jsem v jedne vesnici blizko naseho mesta zname, kteri meli docela velke hospodarstvi, mimo jine i slepice a celkem velikou produkci vajicek, takze jsem od nich pravidelne braval nekolik plat mesicne v zavislosti na tom, kolik jich mohli nabidnout a za cenu srovnatelnou s vajickama v marketech jen s tim rozdilem, ze vajicka byly jednou tak velke a jejich kvalita zrejme take o necem jinem. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: pá únor 17, 2012 1:21 pm Předmět: |
|
|
taky ted beru domaci , jelikoz moje tydenni spotreba je pres 50vajec.. a to samy co draper, ty vajicka sou doslova jednou takova
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá únor 17, 2012 1:43 pm Předmět: |
|
|
jo domaci vajicka mam bohuzel tak jednou do roka od pribuznejch z moravy, ale opravdu se to neda srovnat s tema z obchodu, zrovna vcera co sem koupil to ma velikosti bliz k vlasaku nez k vajicku  chtelo by to neco jako je mlekozfarmy.cz, tak na vajicka  nebo existuje neco takovyho? _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: pá únor 17, 2012 1:45 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Prasopes. dne pá únor 17, 2012 1:49 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá únor 17, 2012 1:47 pm Předmět: |
|
|
hm, ale to mi domu asi neprivezou _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: pá únor 17, 2012 1:49 pm Předmět: |
|
|
No já si myslím, že když se domluví víc lidí a bude větší odběr tak to nějak zfouknou. Nicméně jsem jim teď napsal mail, tak sem zvědavej :) _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: pá únor 17, 2012 2:09 pm Předmět: |
|
|
Štve mě, že i když dodržuji pravidelně jakoukoliv hygienu, stejně se mi v zubu udělá zánět a vypláznu pětikilo za zubaře. Začínám nemít ráda tuhle zimu...beztak za to může ona.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá únor 17, 2012 2:10 pm Předmět: |
|
|
U domácích vajec máte vyšší šanci, že z toho něco chytíte, ale to už se tu myslím probíralo loni.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|