Zaslal: st duben 18, 2012 11:52 am Předmět: Re: Tedy...
guruhonza napsal:
Někdo se kvůli tomu stane i špatným člověkem - to je asi jedno z těch špatných řešeních, ale furt ho považuju za lepší, než sebevraždu, nebo EMO lifestyle
to souhlasim, protoze zklamani a bolest plodi jen dalsi zklamani a bolest..taky si rikam, ze od tedka budu zase svine ja..ale kdo vi..
Guru nepomýšlej hned tak extrémně, jak říká owar a jak jsem psala já, většinou stačí trocha času a člověku to pomůže, tahle řešení mě ani nenapadla, poněvadž se to ani řešením nazývat nedá.
Zaslal: st duben 18, 2012 12:00 pm Předmět: Re: Tedy...
owar napsal:
guruhonza napsal:
Někdo se kvůli tomu stane i špatným člověkem - to je asi jedno z těch špatných řešeních, ale furt ho považuju za lepší, než sebevraždu, nebo EMO lifestyle
to souhlasim, protoze zklamani a bolest plodi jen dalsi zklamani a bolest..taky si rikam, ze od tedka budu zase svine ja..ale kdo vi..
Tim, ze budes svine na jinou? Aha! A tim vyresis jako co?
_________________ Vaše přítomnost je tu iritující jako uvařený kaktus v opičím pyžamu.
Zaslal: st duben 18, 2012 12:07 pm Předmět: Re: Tedy...
frode napsal:
owar napsal:
guruhonza napsal:
ne, tim ze uz nebudu tak hodnej a budu si delat co chci a nebudu obetovat vsechno pro vztah a pro partnerku, abych mel nejaky zadni vratka a predesel tak dalsimu zklamani..
Zaslal: st duben 18, 2012 12:11 pm Předmět: Re: Tedy...
owar napsal:
frode napsal:
owar napsal:
guruhonza napsal:
ne, tim ze uz nebudu tak hodnej a budu si delat co chci a nebudu obetovat vsechno pro vztah a pro partnerku, abych mel nejaky zadni vratka a predesel tak dalsimu zklamani..
Tak to jo, to je urcite rozumny rozhodnuti. Zij svuj zivot a ne nekoho jinyho (to by mela predelat hlavne vetsina zenskych). Ale taky nezapomen, ze ne kazda je kravka, ktera te zklame. Holt proste trva nez clovek najde to svoje pravy orechovy.
_________________ Vaše přítomnost je tu iritující jako uvařený kaktus v opičím pyžamu.
Zaslal: st duben 18, 2012 12:16 pm Předmět: Re: Tedy...
frode napsal:
owar napsal:
frode napsal:
owar napsal:
guruhonza napsal:
Tak to jo, to je urcite rozumny rozhodnuti. Zij svuj zivot a ne nekoho jinyho (to by mela predelat hlavne vetsina zenskych). Ale taky nezapomen, ze ne kazda je kravka, ktera te zklame. Holt proste trva (ne vzdy samozrejme) nez clovek to pravy orechovy najde.
tak s tim samozrejme pocitam..jen jsem si myslel, ze jsem uz nasel a seredne jsem se mylil..tak holt dalsi pokus..
Zaslal: st duben 18, 2012 12:28 pm Předmět: Re: Tedy...
owar napsal:
Na to kasli. necim podobnym jsem si prochazel kdyz mi bylo 20. A pak uz to bylo jen samy kalby, chlastacky, sex a uzivani si zivota. To ti za to nestoji.
serou me lidi co nechavaj trenky ve sprse. Posledni dobou se to nejak rozmohlo v brne v pruvanu. Chcu se jit osprchovat, vsechny 3 sprchy jsou prazdny a na kazdy vysi neci trenky...
jak tam zahlidnu nekoho kdo to tam nechava tak ho natocim a dam to na youtube. Kdyz uz je takovy prase tak at to o nem vsichni vi...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru