Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 508, 509, 510 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
drlift_

PříspěvekZaslal: st duben 18, 2012 6:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mandor napsal:
Chlapi, díky za podporu, ulevilo se mi bez chlastu, někdy se stačí vypsat. Přeju nám všem štěstí nejenom v této oblasti a pěkný večer.

Pust to z hlavy. V zivote na tebe cekaj horsi veci, v tomhle pripade si jen najdes jinou a nemusis nic resit.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: st duben 18, 2012 7:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A když ti bude nejhůř, můžeš si s Morčatama na útěku zapět "Děěvkoo, poseru ti kooozyyy!!"
Poman

PříspěvekZaslal: st duben 18, 2012 10:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

owar napsal:
mandor napsal:
owar napsal:
mandor napsal:
No a abych se pochlubil v příslušném topicu, je krásné, když vám ženská se kterou jste připraveni strávit zbytek života jen tak mimochodem sdělí, že potřebuje být sama a dát si život do pořádku. Asi začnu lovit mladé blbé zajíčky a nebudu si komplikovat život city...

high five
bohuzel ty mlady blbky se velmi rychle omrzi..a jsme zase tam, kde jsme byli..

Tak snad to bude aspoň nějaká náplast na prvních pár měsíců...škoda no.

horsi bude az zjistis, ze uz ti ji picha nekdo jinej..to ti ani stopadesat zajicku nepomuze..ale to nechci malovat certa na zed..zkus se jen proti tomu predem obrnit..

Taktak... Jde to zhuta,ale občas to jde:) Já se měl třeba příští týden ženit,ale před 2 měsíce z mojí snoubenky vypadlo že si to rozdává s někym jinym, takže tě potěšim mohl jsi na tom být hůř ještě
owar

PříspěvekZaslal: st duben 18, 2012 10:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:
owar napsal:
mandor napsal:
owar napsal:
mandor napsal:
No a abych se pochlubil v příslušném topicu, je krásné, když vám ženská se kterou jste připraveni strávit zbytek života jen tak mimochodem sdělí, že potřebuje být sama a dát si život do pořádku. Asi začnu lovit mladé blbé zajíčky a nebudu si komplikovat život city...

high five
bohuzel ty mlady blbky se velmi rychle omrzi..a jsme zase tam, kde jsme byli..

Tak snad to bude aspoň nějaká náplast na prvních pár měsíců...škoda no.

horsi bude az zjistis, ze uz ti ji picha nekdo jinej..to ti ani stopadesat zajicku nepomuze..ale to nechci malovat certa na zed..zkus se jen proti tomu predem obrnit..

Taktak... Jde to zhuta,ale občas to jde:) Já se měl třeba příští týden ženit,ale před 2 měsíce z mojí snoubenky vypadlo že si to rozdává s někym jinym, takže tě potěšim mohl jsi na tom být hůř ještě

to je taky krasa..ale sam dobre vis, ze pro ostatni, co jsou v podobny situaci to potesujici vubec neni..kazdej si tim musi projit sam a vstrebat to sam..bohuzel, jinak to nejde..
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: st duben 18, 2012 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hergot, kdykoli si dělám zelenej čaj je z toho zelenej asfalt, protože na to vždycky zapomenu a přijdu ke konvici po půl hodině
Korny

PříspěvekZaslal: st duben 18, 2012 10:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Určitě mrkni na Muže v naději pokud jsi to ještě neviděl...jo je to komedie, ale ta hlavní podstata je nejpravdivější věc, která může být Dokud o tebe ženská musí bojovat, je všechno ok...jak se začne nudit, je všechno v prdeli
Ikee

PříspěvekZaslal: st duben 18, 2012 11:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Korny napsal:
Určitě mrkni na Muže v naději pokud jsi to ještě neviděl...jo je to komedie, ale ta hlavní podstata je nejpravdivější věc, která může být Dokud o tebe ženská musí bojovat, je všechno ok...jak se začne nudit, je všechno v prdeli

Jako ženská nesouhlasím. Já osobně nemusím o chlapa furt bojovat, to taky unaví, ale ve vztazích všeobecně je pro mě důležitější práce na takové té jiskře, chemii mezi dvojicí, aby vztah prostě nevyšuměl do ztracena a stále se na něm dalo stavět a budovat ho.
owar

PříspěvekZaslal: st duben 18, 2012 11:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ikee napsal:
Korny napsal:

Jako ženská nesouhlasím. Já osobně nemusím o chlapa furt bojovat, to taky unaví, ale ve vztazích všeobecně je pro mě důležitější práce na takové té jiskře, chemii mezi dvojicí, aby vztah prostě nevyšuměl do ztracena a stále se na něm dalo stavět a budovat ho.

problem je v tom, kdyz pracuje a buduje jen jeden z ty dvojce..bud si to uvedomis vcas, coz je ta lespi moznost nebo ti to holt bude oznameno a ty proste budes jen stat s otevrenou hubou..to je ta mnohem horsi, delsi a bolestnejsi varianta..to plati pro obe pohlavi..

Naposledy upravil owar dne st duben 18, 2012 11:20 am, celkově upraveno 1 krát
Ikee

PříspěvekZaslal: st duben 18, 2012 11:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

owar napsal:
Ikee napsal:
Korny napsal:

problem je v tom, kdyz pracuje a buduje jen jeden z ty dvojce..kdyz si to bud uvedomis vcas, coz je ta lespi moznost nebo ti to holt bude oznameno a ty proste budes jen stat s otevrenou hubou..to je ta mnohem horsi, delsi a bolestnejsi varianta..to plati pro obe pohlavi..

Tak s tím úplně souhlasím, vztah vždy tvoří dva lidé (dobře, ne vždy, ale těch polygamijců snad tu tolik nebude, co pánové? ) a pokud se jeden na to vykašle, jde to prostě do háje. Také mám blbé zkušenosti, i když zase trošku z jiné strany. Ale na to je vždy dobrý čas, kdy se vše zamotané vytříbí, člověk dostane trošku nadhled a pak může jít třeba i dál, pokud tedy chce.
Ikee

PříspěvekZaslal: st duben 18, 2012 11:18 am    Předmět: Tedy... Odpovědět s citátem

Tedy všichni zklamaní heads up, může být a možná bude i hůř!
owar

PříspěvekZaslal: st duben 18, 2012 11:31 am    Předmět: Re: Tedy... Odpovědět s citátem

Ikee napsal:

kdyby to slo tak jednoduse, tak se tady vubec nebavime..ty zasadni zivotni zklamani nemuzes jen tak hodit za hlavu a chce to cas..je to taky hodne individualni, o osobnosti toho danyho cloveka..taky mame kazdej jinej styl jak se s takovyma vecma vyporadat..
Izman

PříspěvekZaslal: st duben 18, 2012 11:37 am    Předmět: Re: Tedy... Odpovědět s citátem

Je to blby rikat a zrovna na tomhle foru ale kdyz jsem mel s pritelkyni problemy tak mi fakt nejvic pomohlo tahani zeleza

a kdyz jsme se rozesli tak to fakt pomahalo i kdyz u nas nebyly takovy bojovy podminky :) jako pisete v předchozich prispevcich
Ikee

PříspěvekZaslal: st duben 18, 2012 11:45 am    Předmět: Re: Tedy... Odpovědět s citátem

owar napsal:
Ikee napsal:

kdyby to slo tak jednoduse, tak se tady vubec nebavime..ty zasadni zivotni zklamani nemuzes jen tak hodit za hlavu a chce to cas..je to taky hodne individualni, o osobnosti toho danyho cloveka..taky mame kazdej jinej styl jak se s takovyma vecma vyporadat..

Chtěla jsem to jen bagatelizací odlehčit, taky jsem po 4 letech asi čtvrt roku sama, ale doopravdy mi pomohlo se soustředit na něco jiného třeba jako píše Izman, taky jsem utíkala do fitka a do posilky a už je líp. Pro mě je to lepší, než se v tom stále pitvat.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st duben 18, 2012 11:49 am    Předmět: Re: Tedy... Odpovědět s citátem

owar napsal:
Ikee napsal:

Někdo se kvůli tomu stane i špatným člověkem - to je asi jedno z těch špatných řešeních, ale furt ho považuju za lepší, než sebevraždu, nebo EMO lifestyle
owar

PříspěvekZaslal: st duben 18, 2012 11:49 am    Předmět: Re: Tedy... Odpovědět s citátem

Ikee napsal:
owar napsal:
Ikee napsal:

Chtěla jsem to jen bagatelizací odlehčit, taky jsem po 4 letech asi čtvrt roku sama, ale doopravdy mi pomohlo se soustředit na něco jiného třeba jako píše Izman, taky jsem utíkala do fitka a do posilky a už je líp. Pro mě je to lepší, než se v tom stále pitvat.

tak ctvrt roku uz je celkem dost casu..ale ze zacatku se tomu proste neubranis..a cim vic do vztahu das, tim hur se s tim vyrovnavas..
ale rikam, cas je nejlepsi lek..

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 508, 509, 510 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: