|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Seva98

|
Zaslal: út květen 01, 2012 9:06 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út květen 01, 2012 9:18 pm Předmět: |
|
|
Troll to neni, neboj :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: út květen 01, 2012 9:23 pm Předmět: |
|
|
Ja uz si na to zvykl, ze ostatni maji lepsi predispozice jak ke svalum tak k sile nez ja a uz me to nijak nebere :) napr. jsem zacal na stredni cvicit se spoluzakem a i kdyz jsme zacinali na stejnych vahach tak ja dam ted na MT tak max 170, on 305. To vam sebere chute se s nekym pomerovat... _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: út květen 01, 2012 9:25 pm Předmět: |
|
|
| Lunreal napsal: | Ja uz si na to zvykl, ze ostatni maji lepsi predispozice jak ke svalum tak k sile nez ja a uz me to nijak nebere :) napr. jsem zacal na stredni cvicit se spoluzakem a i kdyz jsme zacinali na stejnych vahach tak ja dam ted na MT tak max 170, on 305 . To vam sebere chute se s nekym pomerovat... |
Nemyslíš náhodou raziela?
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: út květen 01, 2012 9:29 pm Předmět: |
|
|
| Lunreal napsal: | | grogy napsal: | | Lunreal napsal: | Ja uz si na to zvykl, ze ostatni maji lepsi predispozice jak ke svalum tak k sile nez ja a uz me to nijak nebere :) napr. jsem zacal na stredni cvicit se spoluzakem a i kdyz jsme zacinali na stejnych vahach tak ja dam ted na MT tak max 170, on 305 . To vam sebere chute se s nekym pomerovat... |
Nemyslíš náhodou raziela? |
Jo jo... nejhorsi je,ze vazi sotva 90kg a nehodla s tim zlepsovanim prestat |
Tak ale raziel je tak trošku speciální případ, s ním se neporovnávej
To je člověk od boha, co on zvládne... (třeba nezkurvit si záda když má při dřepu hlavu níž, než prdel )
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út květen 01, 2012 9:30 pm Předmět: |
|
|
| Lunreal napsal: | Ja uz si na to zvykl, ze ostatni maji lepsi predispozice jak ke svalum tak k sile nez ja a uz me to nijak nebere :) napr. jsem zacal na stredni cvicit se spoluzakem a i kdyz jsme zacinali na stejnych vahach tak ja dam ted na MT tak max 170, on 305. To vam sebere chute se s nekym pomerovat... |
No tak tos taky dobře zazdil vole
Tady tahá 150+ úplně každej kdo váží o 30 kilo míň než já.
Já se snad na původní max nedostanu ani "nečistej"
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: út květen 01, 2012 9:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: út květen 01, 2012 9:39 pm Předmět: |
|
|
Lezou mi na nervy technaři, co jezděj s otevřeným okýnkem a na plný pecky každýmu cpou ten svůj shit! _________________ There is no real life there is only AFK time
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út květen 01, 2012 9:45 pm Předmět: |
|
|
| Lunreal napsal: | No v tomhle souhlasim s tim co jednou psal Malajsky tygr - kdo nezatahne alespon 200kg tak by se radsi ani nemel hlasit k tomu, ze cvici |
Tak to jsem v prdeli
Ale kdybych tam poslal tak dvě pořádný kůry, možná bych se tam tak za rok doplácal
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: út květen 01, 2012 9:58 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: út květen 01, 2012 10:03 pm Předmět: |
|
|
Wojtkingson - tak ty uz mas s tema zadama utrum, muzes to pomalu zkouset, ale asi i vlastni podvedomi te do vyssich vah uz nepusti. A kdyz nechces aby za tebou lozili, tak nemas kurva vypadat jak vetsi,svalnatejsi a skaredejsi verze Thora
Tusim ze myslel zvednout 200kg alespon jednou :) Ale kdyby ted videl, ze tu jsou sami tragedi jako my, tak by mozna slevil... _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: st květen 02, 2012 5:25 am Předmět: |
|
|
... na zajíce ráno před domem jsem si už zvykla, z toho divočáka dnes jsem byla lehce nesvá
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: st květen 02, 2012 6:09 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | Lunreal napsal: | No v tomhle souhlasim s tim co jednou psal Malajsky tygr - kdo nezatahne alespon 200kg tak by se radsi ani nemel hlasit k tomu, ze cvici |
Tak to jsem v prdeli
Ale kdybych tam poslal tak dvě pořádný kůry, možná bych se tam tak za rok doplácal |
Ja jeste nikdy zadnou objemovku nebo svalovku nejel, co zvedam mam jen z nekonecne rysovaci kury ktera nazabira asi fakt budu muset dat na vsechna doporuceni a budu muset jit do diety mam ji v hromade uz asi 4 mesice ale ma slaba vule a silna žravá chut mi porad hazi klacky pod nohy.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|