|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
drlift_
|
Zaslal: st květen 02, 2012 7:18 am Předmět: |
|
|
| Lunreal napsal: | Ja uz si na to zvykl, ze ostatni maji lepsi predispozice jak ke svalum tak k sile nez ja a uz me to nijak nebere :) napr. jsem zacal na stredni cvicit se spoluzakem a i kdyz jsme zacinali na stejnych vahach tak ja dam ted na MT tak max 170, on 305. To vam sebere chute se s nekym pomerovat... |
To ze davas jen 170kg neni rozhodne zasluhou spatnych dispozic, ale predevsim treninkem. Nevidim jediny duvod aby nekdo, kdo nema vhodne dispozice, nedaval pri serioznim treninku aspon 240kg (pokud tedy nevazis 60kg a nejsi pubescent :) ). Chce to jen proste malinko makat a nevymyslet o treninku buhvi co
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Lunreal

|
Zaslal: st květen 02, 2012 7:33 am Předmět: |
|
|
Ono je to zasluhou vice faktoru, nejen tech dispozic :) (napriklad, ze nemuzu cvicit stehna, coz mi malinko komplikuje rozjezd od zeme) A i v treninku jsou urcite mezery, ale verim tomu, ze na aspon 200 se musi dostat kazdy. 240 je ale pro me celozivotni prace _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st květen 02, 2012 7:53 am Předmět: |
|
|
Ja jsem videl tahat 200+ kg opravdu jen velmi malo lidi, mozna tak 3, kdyz nepocitam sebe v zrcadle  Ale je fakt, ze ta sila u mrvoly je opravdu hodne o treninku. Spousta lidi se s tim serou, cvici ji v ramci splitu casto az jako nekolikaty cvik v treninku, ve vyssim poctu opakovani, porad se stejnou vahou a jeste dost casto spatnou az prasackou technikou. Ja MT cvicim skoro od zacatku sve "treninkove kariery", dlouha leta jsem se pohyboval na vahach do 100kg s paskem, hakama a jeste ani ne v plne draze pohybu, pak jsem diky ruznym faktorum :) dostal na nejakych 5x160kg jeste se zdravou nohou. Pozdeji po uraze jsem zacal MT cvicit opravdu poradne mozna az moc a i kdyz s omezenim diky zranene noze, tak jsem se dostal na 5x5x200kg..
Nejsem odbornik, ale parkrat jsem v posilovne nekomu radil, kdyz jsem videl, ze to cvici opravdu blbe a je na nem videt, ze se chce zlepsit a ty vykony sly opravdu nahoru. I tady na foru je videt, jak se spousta kluku celkem dost vyrazne zlepsili, jakmile tenhle cvik zacali cvicit trochu promyslene.
Otazka je, jestli dotycny chce nebo ne, pokud si jde 2x tydne jen tak zdravotne zacvicit, tak je to asi celkem jedno. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: st květen 02, 2012 10:19 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Ja jsem videl tahat 200+ kg opravdu jen velmi malo lidi, mozna tak 3, kdyz nepocitam sebe v zrcadle Ale je fakt, ze ta sila u mrvoly je opravdu hodne o treninku. Spousta lidi se s tim serou, cvici ji v ramci splitu casto az jako nekolikaty cvik v treninku, ve vyssim poctu opakovani, porad se stejnou vahou a jeste dost casto spatnou az prasackou technikou. Ja MT cvicim skoro od zacatku sve "treninkove kariery", dlouha leta jsem se pohyboval na vahach do 100kg s paskem, hakama a jeste ani ne v plne draze pohybu, pak jsem diky ruznym faktorum :) dostal na nejakych 5x160kg jeste se zdravou nohou. Pozdeji po uraze jsem zacal MT cvicit opravdu poradne mozna az moc a i kdyz s omezenim diky zranene noze, tak jsem se dostal na 5x5x200kg..
Nejsem odbornik, ale parkrat jsem v posilovne nekomu radil, kdyz jsem videl, ze to cvici opravdu blbe a je na nem videt, ze se chce zlepsit a ty vykony sly opravdu nahoru. I tady na foru je videt, jak se spousta kluku celkem dost vyrazne zlepsili, jakmile tenhle cvik zacali cvicit trochu promyslene.
|
Presne jak rikas. Je to o tom, proste pravidelne tahat, kaslat na haky, na vysoky pocty opakovani atd. Pokud je aspon trosku slusna technika, tak vysledky zakonite prijdou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: st květen 02, 2012 10:38 am Předmět: |
|
|
4 měsíce a pořád jsem v prdeli _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: st květen 02, 2012 11:01 am Předmět: |
|
|
Serú ma hlúpi ľudia okolo mňa.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st květen 02, 2012 12:09 pm Předmět: |
|
|
| drlift_ napsal: | To ze davas jen 170kg neni rozhodne zasluhou spatnych dispozic, ale predevsim treninkem. Nevidim jediny duvod aby nekdo, kdo nema vhodne dispozice, nedaval pri serioznim treninku aspon 240kg (pokud tedy nevazis 60kg a nejsi pubescent :) ). Chce to jen proste malinko makat a nevymyslet o treninku buhvi co |
Možná jo, ale možná že dostat se na 200 nebo dokonce dál už je podle mě záležitost "specializace", což v praxi znamená, že člověk jen chodí do posilovny. Já se třeba myslím ke 200 stěží přiblížím, protože týden má jen sedm dní a mám i jiný oblíbený aktivity krom posilovny - kolo, běhání, a tak podobně. Samozřejmě uznávám, že naplno se dá delat jen jedna věc. Nicméně si nemyslím, že je až tak reálný/jednoduchý dostat se k takovým výkonům jako úvádíš.
UHOŘ!!!!!!!!
| Pavelcb napsal: | 4 měsíce a pořád jsem v prdeli |
Stěžuješ si jak nějakej hiphoper A dokonce skoro tak moc jako já
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: st květen 02, 2012 12:11 pm Předmět: |
|
|
170 davaju zeny po 2 rokoch treningu _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st květen 02, 2012 12:13 pm Předmět: |
|
|
| g_dgrim napsal: | 170 davaju zeny po 2 rokoch treningu |
lol
Kdoví čím ji tam krmíš Nějakej plutoniem obohacenej tvaroh, a před výkonem strašíš sexem se členy Kelly Family, pokud to nezvedne
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st květen 02, 2012 12:26 pm Předmět: |
|
|
| Lunreal napsal: | | g_dgrim napsal: | 170 davaju zeny po 2 rokoch treningu |
Jo po 2 letech jsem tech 170 dal, takze si skocim na urad zmenit pohlavi |
Já po dvou letech pořád ještě zoufale pumpoval biceps a stahoval kladku, a občas chodil po cvičení na pivo, jakože sachariďák
V zásadě mám dojem, že ze 14 let cvičení jsem to deset let dělal napíču, a ze zbývajích čtyř byl dva dojebanej
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: st květen 02, 2012 12:58 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: |
Možná jo, ale možná že dostat se na 200 nebo dokonce dál už je podle mě záležitost "specializace", což v praxi znamená, že člověk jen chodí do posilovny. Já se třeba myslím ke 200 stěží přiblížím, protože týden má jen sedm dní a mám i jiný oblíbený aktivity krom posilovny - kolo, běhání, a tak podobně. Samozřejmě uznávám, že naplno se dá delat jen jedna věc. Nicméně si nemyslím, že je až tak reálný/jednoduchý dostat se k takovým výkonům jako úvádíš.
|
Ja zminoval ale seriozni trenink, coz pro mne v tomhle pripade znamena 3x tydne posilovna, jedenkrat tydne poradne odjet tahy, nejaky dalsi cviky na zada. Verim tomu, ze aktivity, ktere uvadis dokazou ovlivnit drep, ale mrtvola by s tim jit mohla pomerne dobre.
200kg v mrtvole je neco podobneho jako 100kg v benchi. Da to proste kazdej lajdak po chvilce cviceni :)
V tvem pripade musis udelat jednoduchou vec. Jeden trenink v tydnu delej 4x3 serie tezke mrtve tahy. Kdyz to splnis prihod si 5-10 kg a zacni zase klidne od dvojek, az se dohrabes na ty 4x3 zase prihod atd. K tomu si dej dva doplnkove cviky (6x4 silove, zadnej vyklus, klidne i v jiny den) a ty v pripade stagnace v mrtvole zmen.
P.S.: Jo a nezapomen se za rok pochlubit kolik tahas
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|