|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st květen 02, 2012 1:09 pm Předmět: |
|
|
Jen čtyři série? Není to nějak málo? Samozřejmě každej není Draper
"zase od dvojek", myslíš tím spadnout na 2 op.?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: st květen 02, 2012 1:26 pm Předmět: |
|
|
Dr. Lift ti radi dobre. Proste normalna linearka.
Daj si ciel napriklad 4x3r 150kg.
Ked to splnis tak dalsi trening naloz 160kg a zacni 4x2r a postupne men tie dvojky za trojky az pokial nedas 4x3r s 160kg a potom mozes zase pridat. _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st květen 02, 2012 1:37 pm Předmět: |
|
|
Bavíme se teda o čtyřech sériích s konstatní vahou? Chápu to správně?
On mi před lety Jirka Orság radil něco podobnýho, akorát jsem se nedostal k realizaci
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: st květen 02, 2012 1:39 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | Jen čtyři série? Není to nějak málo? Samozřejmě každej není Draper
"zase od dvojek", myslíš tím spadnout na 2 op.? |
Je to, jak popisuje o prispevek vyse g_dgrim. V mrtvole ti budou stacit serie dokonce jen 3. Na doplnkove cviky si dej 4 serie.
Ony ty 3 serie tezke mrtvoly nejsou zas takova pohoda jak to na monitoru vypada. Uvidis sam :) Jen tri serie mrtvoly ti stacej, protoze to bude dooost tezky.....
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: st květen 02, 2012 1:43 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | Bavíme se teda o čtyřech sériích s konstatní vahou? Chápu to správně?
On mi před lety Jirka Orság radil něco podobnýho, akorát jsem se nedostal k realizaci |
Ne, bavime se jen o 3 seriich s konstantni vahou (4 opakovani/3 serie)
Jirka je svetova spicka, takze je na tebe o dost narocnejsi nez ja, ale vzhledem k tomu, ze nehodlas atakovat magickou 300kg, budou ti ty 3 serie stacit
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st květen 02, 2012 1:44 pm Předmět: |
|
|
| drlift_ napsal: |
Je to, jak popisuje o prispevek vyse g_dgrim. V mrtvole ti budou stacit serie dokonce jen 3. Na doplnkove cviky si dej 4 serie.
Ony ty 3 serie tezke mrtvoly nejsou zas takova pohoda jak to na monitoru vypada. Uvidis sam :) Jen tri serie mrtvoly ti stacej, protoze to bude dooost tezky..... |
Hodně záleží na váze, jakou člověk zvedá. 80% maxima u jednoho nebude to samé, co 80% maxima u druhého. Zní to divně, ale je to tak. Pokud někdo tahá v sérii 100 kilo, tak to neunaví tak, jako 250 kilo a klidně to může být stejný % z maxima. reakce těla je prostě jiná, takže u lidí co jsou výkonnostně níž bych ty série klidně nějaké přidal. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st květen 02, 2012 1:55 pm Předmět: |
|
|
Kluci máme tu nějakej problém se syntaxí  4x3 každej čte jinak
Jinak samozřejmě je to docela zajímavej přístup, protože 99% lidí prostě cvičí x sérií a s každou prostě přidává váhu.
Btw Cizo mohl bys mi tohle přesunout do logu? Nebo jinýho přijatelnýho místa - mám dojem, že už je to trochu moc spam-ot :P
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: st květen 02, 2012 1:57 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: |
Jinak samozřejmě je to docela zajímavej přístup, protože 99% lidí prostě cvičí x sérií a s každou prostě přidává váhu.
Btw Cizo mohl bys mi tohle přesunout do logu? Nebo jinýho přijatelnýho místa - mám dojem, že už je to trochu moc spam-ot :P |
No prave proto jsem ti psal v prvnim prispevku 4x3 serie
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: st květen 02, 2012 3:03 pm Předmět: |
|
|
| drlift_ napsal: | .
200 v mrtvole je neco podobneho jako 100 v benchi. Da to proste kazdej lajdak po chvilce cviceni :)
|
Co bys teda považoval v tahu za slušný výkon? 250? 300?
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st květen 02, 2012 5:36 pm Předmět: |
|
|
To byl geniálně debilní nápad, v tomhle vedru v nejparnější místnosti domu (kde mám shodou okolností pokoj) začít pumpovat bicepsy a tak nějak něco podomácku šmrdlat. Moh jsem jít plavat a dopadlo by to stejně, jen víc osvěžující
Jebu na to, jdu na kolo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: st květen 02, 2012 5:45 pm Předmět: |
|
|
Naplánuju na víkend výlet na Neuschwanstein, kouknu na web, zámek v rekonstrukci. Naplánuju na čtvrtek divadlo, kouknu na web, představení zrušeno _________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st květen 02, 2012 6:03 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | Jebu na to, jdu na kolo. | Těším se, co bude špatně tentokrát, až se vrátíš z kola. Tipuju 3x defekt, z toho 2x na zadním kole. Přetržený řetěz, dva přejetí cigáni, jedno malý retardovaný dítě a žena tě bude při návratu vítat chlebem a solí. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: st květen 02, 2012 8:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st květen 02, 2012 8:11 pm Předmět: |
|
|
Vecer zavolam na 158, ze je v Palace cinemas bomba _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|