Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 542, 543, 544 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 3:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Proboha já se lek, že nás přišlo strašit siamský dvojče Navrátilový.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Izman

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 6:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Do pr...... sezral jsem co jsem mohl i to co jsem nemohl, lednice se absolutne vycistena a jeste mam porad chut.... KUA KUA KUA nemuzu se toho zbavit. Zacina se mi pomalu libit i ten kostkovej cukr co mam v kuchyni.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Bejt v diete tak jdu asi skocit z okna dopr...
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 6:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Typický klinický obraz nedostatečné výživy.
Izman

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:

Ne to je to ze cas od casu si pripadam jako tehotna zenska a sezral bych vsechno v mem okoli :D :D

i kdyz dnes mas pravdu jidlo probehlo jen rano a pak az ted vecer proste jaksi nebyl cas a nebyla chut (teda cas by byl a chut take ale moje spolecnice byla mnohem zajimavejsi nez vsechno ostatni a chtel jsem maximalne vyuzit tech par drahocenych hodin)
Draper

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 6:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Izman napsal:
Do pr...... sezral jsem co jsem mohl i to co jsem nemohl, lednice se absolutne vycistena a jeste mam porad chut.... KUA KUA KUA nemuzu se toho zbavit. Zacina se mi pomalu libit i ten kostkovej cukr co mam v kuchyni.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Bejt v diete tak jdu asi skocit z okna dopr...

No kdybys byl v diete, tak mas uz nejake to kilo dole a take vycarpanejsi glykogenove zasoby, takze by ti tohle zpraseni se az tak vadit nemuselo a telo by to vstrebalo mnohem lepe, jenze ted asi v diete nejsi, takze ses asi uz tak tlustej navic asi vecne nazranej, cili telo neni v zadnem deficitu, takze po tomhle dnesnim prezrani budes tlustsi jeste vic. To je podle me horsi nez kdybys byl v diete, takze bych to okno preci jen poradne zvazil

Ale znam to, kdyz uz to jednou poseres, tak uz je to jedno a zeres vic a vic a kdyz se ti ty chutove bunky rozjedou na plno, tak sezeres i to, co bys jindy normalne nezral, jenze kdyz to sezeres, tak zjistis, ze sis na tom vlastne ani nepochutnal a ses jeste vic nasranej, a tak si musis spravit chut zase necim dobrym. Tohle je alespon u me naprosto nezastavitelnej vlak
Izman

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 6:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

No kdybys byl v diete, tak mas uz nejake to kilo dole a take vycarpanejsi glykogenove zasoby, takze by ti tohle zpraseni se az tak vadit nemuselo a telo by to vstrebalo mnohem lepe, jenze ted asi v diete nejsi, takze ses asi uz tak tlustej navic asi vecne nazranej, cili telo neni v zadnem deficitu, takze po tomhle dnesnim prezrani budes tlustsi jeste vic. To je podle me horsi nez kdybys byl v diete, takze bych to okno preci jen poradne zvazil

Ale znam to, kdyz uz to jednou poseres, tak uz je to jedno a zeres vic a vic a kdyz se ti ty chutove bunky rozjedou na plno, tak sezeres i to, co bys jindy normalne nezral, jenze kdyz to sezeres, tak zjistis, ze sis na tom vlastne ani nepochutnal a ses jeste vic nasranej, a tak si musis spravit chut zase necim dobrym. Tohle je alespon u me naprosto nezastavitelnej vlak

No ja mam upravenej jidelnicek, ale uz delsi dobu ale neni to sice o diete ale snazim se jist zdrave a neplacat do sebe nic zbytecnyho. No ale pak najedou to prijde a.....

A ted si pripadam provinile jak kdyz bych znasilnil Matku Terezu
Draper

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 6:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vis jak to je, z vycitanych kalorii priberes jednou tolik
Zitra holt dieta, nejlepe 0 sachru a poradne aerobka (a nebo klidne i pust, to ti taky neuskodi).
A nebo na to proste srat a jit dal.
xCROWx

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 6:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na znásilněnou Matku Terezu se dá říct jen:"Doesn't Matter, Had Sex"
Izman

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Vis jak to je, z vycitanych kalorii priberes jednou tolik
Zitra holt dieta, nejlepe 0 sachru a poradne aerobka (a nebo klidne i pust, to ti taky neuskodi).
A nebo na to proste srat a jit dal.

JJ zitra asi vypustim dusi na aerobce ale holt budu se modlit :D Sacharidy budou ale minimum. A pak na to budu srat a pujdu dal :D cas od casu totalne zaprasit neni uplne spatny (kvuli soutezim necvicim a stejne porad mam spoustu speku vsude po tele takze to co jsem te pridal je jen kapka v mori :D )
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Izmane já ti TAK rozumím...
Ale i tak se ti směju Do týdne mi to ale určitě budeš moct vrátit
balbi

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 8:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám smrtelnou chorobu, rýmu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Mablung

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 8:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Izman napsal:
eSko napsal:

Ne to je to ze cas od casu si pripadam jako tehotna zenska a sezral bych vsechno v mem okoli :D :D

i kdyz dnes mas pravdu jidlo probehlo jen rano a pak az ted vecer proste jaksi nebyl cas a nebyla chut (teda cas by byl a chut take ale moje spolecnice byla mnohem zajimavejsi nez vsechno ostatni a chtel jsem maximalne vyuzit tech par drahocenych hodin)

Tak to ti tu kondičku závidím, že se s přítelkyní zabáváš pár hodin tak intenziveně, že do sebe nehodíš ani pár soust
Frozz.

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:

Tak to ti tu kondičku závidím, že se s přítelkyní zabáváš pár hodin tak intenziveně, že do sebe nehodíš ani pár soust

....podle mě má s aerobkou vystaráno na pár dní dopředu
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 9:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Měl by si na noční stolek připravit kvůli brutálnímu katabolismu kýbl gaineru a po výkonu jen strčit hlavu dovnitř, udělat hudry hudry a mocně nasát. Pak se nebude přežírat
Izman

PříspěvekZaslal: st květen 23, 2012 6:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Měl by si na noční stolek připravit kvůli brutálnímu katabolismu kýbl gaineru a po výkonu jen strčit hlavu dovnitř, udělat hudry hudry a mocně nasát. Pak se nebude přežírat
brecim ale smichy

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 542, 543, 544 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: