|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út květen 22, 2012 3:39 pm Předmět: |
|
|
Proboha já se lek, že nás přišlo strašit siamský dvojče Navrátilový.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Izman
|
Zaslal: út květen 22, 2012 6:16 pm Předmět: |
|
|
Do pr...... sezral jsem co jsem mohl i to co jsem nemohl, lednice se absolutne vycistena a jeste mam porad chut.... KUA KUA KUA nemuzu se toho zbavit. Zacina se mi pomalu libit i ten kostkovej cukr co mam v kuchyni.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Bejt v diete tak jdu asi skocit z okna dopr...
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út květen 22, 2012 6:19 pm Předmět: |
|
|
Typický klinický obraz nedostatečné výživy. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: út květen 22, 2012 6:28 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | Typický klinický obraz nedostatečné výživy. |
Ne to je to ze cas od casu si pripadam jako tehotna zenska a sezral bych vsechno v mem okoli :D :D
i kdyz dnes mas pravdu jidlo probehlo jen rano a pak az ted vecer proste jaksi nebyl cas a nebyla chut (teda cas by byl a chut take ale moje spolecnice byla mnohem zajimavejsi nez vsechno ostatni a chtel jsem maximalne vyuzit tech par drahocenych hodin)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út květen 22, 2012 6:29 pm Předmět: |
|
|
| Izman napsal: | Do pr...... sezral jsem co jsem mohl i to co jsem nemohl, lednice se absolutne vycistena a jeste mam porad chut.... KUA KUA KUA nemuzu se toho zbavit. Zacina se mi pomalu libit i ten kostkovej cukr co mam v kuchyni.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Bejt v diete tak jdu asi skocit z okna dopr... |
No kdybys byl v diete, tak mas uz nejake to kilo dole a take vycarpanejsi glykogenove zasoby, takze by ti tohle zpraseni se az tak vadit nemuselo a telo by to vstrebalo mnohem lepe, jenze ted asi v diete nejsi, takze ses asi uz tak tlustej navic asi vecne nazranej, cili telo neni v zadnem deficitu, takze po tomhle dnesnim prezrani budes tlustsi jeste vic. To je podle me horsi nez kdybys byl v diete, takze bych to okno preci jen poradne zvazil
Ale znam to, kdyz uz to jednou poseres, tak uz je to jedno a zeres vic a vic a kdyz se ti ty chutove bunky rozjedou na plno, tak sezeres i to, co bys jindy normalne nezral, jenze kdyz to sezeres, tak zjistis, ze sis na tom vlastne ani nepochutnal a ses jeste vic nasranej, a tak si musis spravit chut zase necim dobrym. Tohle je alespon u me naprosto nezastavitelnej vlak _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: út květen 22, 2012 6:36 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: |
No kdybys byl v diete, tak mas uz nejake to kilo dole a take vycarpanejsi glykogenove zasoby, takze by ti tohle zpraseni se az tak vadit nemuselo a telo by to vstrebalo mnohem lepe, jenze ted asi v diete nejsi, takze ses asi uz tak tlustej navic asi vecne nazranej, cili telo neni v zadnem deficitu, takze po tomhle dnesnim prezrani budes tlustsi jeste vic. To je podle me horsi nez kdybys byl v diete, takze bych to okno preci jen poradne zvazil
Ale znam to, kdyz uz to jednou poseres, tak uz je to jedno a zeres vic a vic a kdyz se ti ty chutove bunky rozjedou na plno, tak sezeres i to, co bys jindy normalne nezral, jenze kdyz to sezeres, tak zjistis, ze sis na tom vlastne ani nepochutnal a ses jeste vic nasranej, a tak si musis spravit chut zase necim dobrym. Tohle je alespon u me naprosto nezastavitelnej vlak |
No ja mam upravenej jidelnicek, ale uz delsi dobu ale neni to sice o diete ale snazim se jist zdrave a neplacat do sebe nic zbytecnyho. No ale pak najedou to prijde a.....
A ted si pripadam provinile jak kdyz bych znasilnil Matku Terezu
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út květen 22, 2012 6:38 pm Předmět: |
|
|
Vis jak to je, z vycitanych kalorii priberes jednou tolik
Zitra holt dieta, nejlepe 0 sachru a poradne aerobka (a nebo klidne i pust, to ti taky neuskodi).
A nebo na to proste srat a jit dal. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
xCROWx
|
Zaslal: út květen 22, 2012 6:40 pm Předmět: |
|
|
Na znásilněnou Matku Terezu se dá říct jen:"Doesn't Matter, Had Sex" _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: út květen 22, 2012 6:42 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Vis jak to je, z vycitanych kalorii priberes jednou tolik
Zitra holt dieta, nejlepe 0 sachru a poradne aerobka (a nebo klidne i pust, to ti taky neuskodi).
A nebo na to proste srat a jit dal. |
JJ zitra asi vypustim dusi na aerobce ale holt budu se modlit :D Sacharidy budou ale minimum. A pak na to budu srat a pujdu dal :D cas od casu totalne zaprasit neni uplne spatny (kvuli soutezim necvicim a stejne porad mam spoustu speku vsude po tele takze to co jsem te pridal je jen kapka v mori :D )
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út květen 22, 2012 8:45 pm Předmět: |
|
|
| Izman napsal: | | eSko napsal: | Typický klinický obraz nedostatečné výživy. |
Ne to je to ze cas od casu si pripadam jako tehotna zenska a sezral bych vsechno v mem okoli :D :D
i kdyz dnes mas pravdu jidlo probehlo jen rano a pak az ted vecer proste jaksi nebyl cas a nebyla chut (teda cas by byl a chut take ale moje spolecnice byla mnohem zajimavejsi nez vsechno ostatni a chtel jsem maximalne vyuzit tech par drahocenych hodin) |
Tak to ti tu kondičku závidím, že se s přítelkyní zabáváš pár hodin tak intenziveně, že do sebe nehodíš ani pár soust
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út květen 22, 2012 9:35 pm Předmět: |
|
|
Měl by si na noční stolek připravit kvůli brutálnímu katabolismu kýbl gaineru a po výkonu jen strčit hlavu dovnitř, udělat hudry hudry a mocně nasát. Pak se nebude přežírat
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: st květen 23, 2012 6:46 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | Měl by si na noční stolek připravit kvůli brutálnímu katabolismu kýbl gaineru a po výkonu jen strčit hlavu dovnitř, udělat hudry hudry a mocně nasát. Pak se nebude přežírat | brecim ale smichy
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|