|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st květen 23, 2012 11:26 am Předmět: |
|
|
doktoři mi opět lezou na nervy...
máti má v prdeli celý držení těla (je tlustá jak prase a furt nabírá a chodí předkloněná a bla bla), předsazený ramena, lopatky v h*jzlu... prostě všechno špatně. Před půl rokem jí bylo předepsaný léčení v podobě nějakýho protahování (fascie!), masáží, obstřiků  , bla bla... říkám jí "to, co ti ten doktor předepsal a tohle protahování je k ničemu a nepomůže ti to... ztratíš čas a možná ti to už nikdy nesrovnaj, chceš abych ti našel nějakýho doktora, kterej tomu rozumí?" ... nechtěla, prej se v tom nevyznám a doktoři mají pravdu.
Tak po třetí sérii těch "léčebnejch procedůr" se objednala k jinýmu doktorovi, kterej jí řekl " to, jak vás léčili doteď je nesmysl a nemůže vám to pomoct, půl roku je dlouhá doba a o to bude tohle léčení delší, pokud vůbec bude učinkovat" ... a poslal jí úplně jinam na jiný cvičení k fyzioterapeutovi. Takže jako obvykle - doktoři jsou idioti a lidi nepovažují svoje zdraví za prioritu. Pfffff tak jsem to ze sebe dostal :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Spazik

|
Zaslal: st květen 23, 2012 3:09 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | doktoři mi opět lezou na nervy...
máti má v prdeli celý držení těla (je tlustá jak prase a furt nabírá a chodí předkloněná a bla bla), předsazený ramena, lopatky v h*jzlu... prostě všechno špatně. Před půl rokem jí bylo předepsaný léčení v podobě nějakýho protahování (fascie!), masáží, obstřiků , bla bla... říkám jí "to, co ti ten doktor předepsal a tohle protahování je k ničemu a nepomůže ti to... ztratíš čas a možná ti to už nikdy nesrovnaj, chceš abych ti našel nějakýho doktora, kterej tomu rozumí?" ... nechtěla, prej se v tom nevyznám a doktoři mají pravdu.
Tak po třetí sérii těch "léčebnejch procedůr" se objednala k jinýmu doktorovi, kterej jí řekl " to, jak vás léčili doteď je nesmysl a nemůže vám to pomoct, půl roku je dlouhá doba a o to bude tohle léčení delší, pokud vůbec bude učinkovat" ... a poslal jí úplně jinam na jiný cvičení k fyzioterapeutovi. Takže jako obvykle - doktoři jsou idioti a lidi nepovažují svoje zdraví za prioritu. Pfffff tak jsem to ze sebe dostal :D |
Lidi co jsou tlustý jako prase by měli hlavně nejdřív zhubnout a ne se hrnout k doktorovi ať je léčí. Kdyby ten doktor měl všech 5 pohromadě, tak jí řekne: Milá paní, začněte jíst jako člověk a zdravě sportovat, potom nebudete tlustá jako prase a nebudete mít zdravotní problémy."
Nevim co takový lidi čekají, že jim doktor dá zázračnou pilulku, která jim odstraní zdravotní problémy, které si způsobily tím, že se třeba 20-30let sami fyzicky ničili.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st květen 23, 2012 3:29 pm Předmět: |
|
|
Problém je v tom, že ta nejtlustší sorta lidí nemá nejmenší povědomí o tom jak jíst a nulový návyky. I když si za to převážná většina z nich může sama, říct jim "jezte normálně a zhubněte" je debilita na n-tou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st květen 23, 2012 3:31 pm Předmět: |
|
|
..tenhle typ lidí se musí vést (alespoň zezačátku) za ručičku, jako malé děti, jinak sami na to většinou nepřijdou. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st květen 23, 2012 3:37 pm Předmět: |
|
|
Ale má. Jen nechce. Jí vadí myšlenka, že by jedla 6x denně, nebo že by nemohla jíst samotnej chleba s máslem... nebo si nedat koblihu, nesníst půlku štrůdlu, knedlíky s omáčkou plnou smetany apod.
Ale to je její demence, ona to nechce řešit a tohle mi na nervy lézt nebude. Z široké rodiny sportujeme jen já, brácha a bratránek a jsme za exoty - já, že jsem hnusnej, protože mám moc svalů a oni, protože jsou nemocní, že jsou hubení (cyklista a cyklista+atlet). Z rodiny se kouká stejně každej nanás, jako já na ně.
Ale to mě neštve, mě štve to, že doktoři opět nezklamali a určili absolutně dementní způsob léčby a jinej doktor pak řekne "k tomu doktorovi nechoďte, příště přijďte sem, oni udělali vše špatně" - jak se tohle může stát?
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: st květen 23, 2012 5:59 pm Předmět: |
|
|
Lidské tělo je tak komplikované a lékařská věda tak rozsáhlá a obsáhlá, že nemůže existovat nějakej manuál, jako např. pro výměnu převodovky :-) Doktoři jsou jen lidi, každej je jinej, má jiný znalosti, jinej přístup a zkušenosti...
Taky u některých může roli hrát ekonomický faktor -> léčba = body = prachy od pojišťovny...
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: st květen 23, 2012 6:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt květen 24, 2012 7:16 pm Předmět: |
|
|
Co se stalo s topicem, kde se pátralo po Pakostovi, založil ho nějakej mimoň co se výdával za Freimenova kámoše (spolubydlícího), dořešili se to nějak? _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt květen 24, 2012 7:34 pm Předmět: |
|
|
Vsiml jsem si, jak se tady v Brne a asi nejen tady rozmohly tzv. Vecerky vlastnene vietnamskymi spoluobcany. Jen v blizkem okoli meho bydliste jich behem kratke doby vyrostlo, co jsem napocital, 6, ovsem cloveka v nich behem dne neuvidite, snad mozna neco malo vecer, az zavrou normalni potraviny a markety, coz se jim nemuze vyplatit, pokud plati najem. To jako Vietnamci prechazeji z prodavani obleceni na potraviny? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Vidlák
|
Zaslal: čt květen 24, 2012 7:39 pm Předmět: |
|
|
Nemám pocit, že by to byla nějaká novinka, pamatuju vietnamské večerky v 90. letech.
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt květen 24, 2012 7:41 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Vsiml jsem si, jak se tady v Brne a asi nejen tady rozmohly tzv. Vecerky vlastnene vietnamskymi spoluobcany. Jen v blizkem okoli meho bydliste jich behem kratke doby vyrostlo, co jsem napocital, 6, ovsem cloveka v nich behem dne neuvidite, snad mozna neco malo vecer, az zavrou normalni potraviny a markety, coz se jim nemuze vyplatit, pokud plati najem. To jako Vietnamci prechazeji z prodavani obleceni na potraviny? |
Slyšel jsem fámy, že tam prakticky jen perou peníze. Taky jsem slyšel, že vietnamci mají překvapivej podíl na výrobě drog a podobně. Celkem by to i dávalo smysl, když tu máte pár desítek tisíc Nguyenů co všichni vypadají úplně stejně, má to solidní potenciál.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt květen 24, 2012 7:41 pm Předmět: |
|
|
| owar napsal: | | Draper napsal: | | To jako Vietnamci prechazeji z prodavani obleceni na potraviny? |
spis je to asi dobra pracka..ale vydelat se tim taky da..kdyz je vidim jak nakupujou v kafaci zeleninu kg po korune a pak ve svym kramu treba za 30kc/kg..oni vedi |
Jenze jim tu zeleninu tam pomalu nikdo nekupuje a akorat jim tam hnije :)
A no mrking na me pls :D _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt květen 24, 2012 7:46 pm Předmět: |
|
|
me nevadej, spis naopak.. vzdycky sou uctivy a maj otevreno do vecera, co vic chtit  a to ze tady maj skoro monopol v "jinejch obchodech" je taky vseobecne znama vec _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: čt květen 24, 2012 8:41 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil owar dne pá květen 25, 2012 4:19 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|