|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Izman
|
Zaslal: čt květen 24, 2012 8:56 pm Předmět: |
|
|
120 drepu na bosu jen s moji malickosti (zadne vaha na vic) a nohy mam jak z zelatiny : ( proste fuj fuj fuj
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Gohan

|
Zaslal: čt květen 24, 2012 8:58 pm Předmět: |
|
|
| Izman napsal: | | 120 drepu na bosu jen s moji malickosti (zadne vaha na vic) a nohy mam jak z zelatiny : ( proste fuj fuj fuj |
Úplně jsi mi připomněl proč mám tak strašnou averzi k dřepům
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
|
| nahoru |
|
 |
Saphenus
|
Zaslal: čt květen 24, 2012 10:09 pm Předmět: |
|
|
vadi mi ze euro je slabe ako caj. a hlavne kvoli grecku... kde su tie casy ked bolo 1,4dolara za euro. teraz je 1,25 dolara za euro. pomaly sa neoplaca uz ani zo zahranicia nakupovat
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá květen 25, 2012 5:35 am Předmět: |
|
|
| Izman napsal: | | 120 drepu na bosu jen s moji malickosti (zadne vaha na vic) a nohy mam jak z zelatiny : ( proste fuj fuj fuj |
A proc to pises sem, kdyz uz to mas za sebou? To ma byt ve vedlejsim topiku ne? Tady jen v pripade, ze by te to teprve cekalo _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá květen 25, 2012 8:24 am Předmět: |
|
|
| Saphenus napsal: | | vadi mi ze euro je slabe ako caj. a hlavne kvoli grecku... kde su tie casy ked bolo 1,4dolara za euro. teraz je 1,25 dolara za euro. pomaly sa neoplaca uz ani zo zahranicia nakupovat |
Mě to taky docela vadí, protože mi chodí mzda v EUR:o (
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: pá květen 25, 2012 8:32 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Saphenus napsal: | | vadi mi ze euro je slabe ako caj. a hlavne kvoli grecku... kde su tie casy ked bolo 1,4dolara za euro. teraz je 1,25 dolara za euro. pomaly sa neoplaca uz ani zo zahranicia nakupovat |
Mě to taky docela vadí, protože mi chodí mzda v EUR:o ( |
Souhlas, ale spise me stve euro vuci korune, mam v eurech investice v jednom akciovem dluhopisovem fondu.
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: pá květen 25, 2012 9:38 am Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | Deadlift napsal: | | Saphenus napsal: | | vadi mi ze euro je slabe ako caj. a hlavne kvoli grecku... kde su tie casy ked bolo 1,4dolara za euro. teraz je 1,25 dolara za euro. pomaly sa neoplaca uz ani zo zahranicia nakupovat |
Mě to taky docela vadí, protože mi chodí mzda v EUR:o ( |
Souhlas, ale spise me stve euro vuci korune, mam v eurech investice v jednom akciovem dluhopisovem fondu. |
co tě štve, že koruna vůči EURU oslabuje? nebo bys chtěl za svoje EURA méně korun?, takže bys chtěl, aby EURO vůči koruně oslabovalo?
koruna je vždy závislá na kurzu EURUSD, když dolar posílí vůči euru, koruna oslabí vůči euru i dolaru, když euro posílí vůči dolaru, tak koruna posílí jak vůči euru tak i dolaru... _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
Sir Lukas ze Strmilova

|
Zaslal: pá květen 25, 2012 10:13 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá květen 25, 2012 10:19 am Předmět: |
|
|
Souhlasim s Lusterem, že vietnamci mají dlouho otevřeno, ceny mají přijatelné, spíše teda levnější jak v okolí, prodají Vám všechno a na nic se neptaj.  Takže já s nimi mám jen pozitivní zkušenosti. Jediné co mě dokáže vytočit, když stojím např. Kauflandu, tak oni stojí předemnou a mají tak milion věcí v 1-2 vozejkách. Ale stalo se mi, že mě pustili před sebe, když viděli, že mám pár věcí.
A vietnamci a tráva to je snad každému jasné. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá květen 25, 2012 10:37 am Předmět: |
|
|
Levnější? Tak u nás mají vše cca o 20-30% dražší. Já tam chodím jen z nouze, teď už spíš vůbec. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá květen 25, 2012 10:46 am Předmět: |
|
|
Samozřejmě oproti Kaufu a podobnej obchodům ne, ale oproti klasickému obchodu mi to přijde buď cenově stejné nebo trochu levnější. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá květen 25, 2012 12:30 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
RoscoeArbuckle
|
Zaslal: pá květen 25, 2012 1:32 pm Předmět: |
|
|
nemám čas číst tři stránky, nemám čas číst PM a hned BANuju.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|