|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
John Chipsa

|
Zaslal: st červen 27, 2012 4:33 pm Předmět: |
|
|
| refresh napsal: | | Wojtkingson napsal: | | Tak člověk se do košile dostane, ale aby nějak sedla, to je problém, dřív košile nebyly problém, ale jak my trochu narostly ramena, tak nahoře potřebuju 3XL a dole to pak pokračuje jak pytel... |
Přesně tohle jsem měl na mysli :) |
Si mě předběhl, ale přesně tak to je.....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
prochm
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st červen 27, 2012 5:26 pm Předmět: |
|
|
| Sei napsal: | | A rifle sehnat je taky traga. |
Co je rifle?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st červen 27, 2012 5:44 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | Sei napsal: | | A rifle sehnat je taky traga. |
Co je rifle? |
Chce asi někoho zastřelit. Nevím jestli mu Ukrajinci nějakou rifle seženou
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st červen 27, 2012 5:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Sei

|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
Zaslal: čt červen 28, 2012 6:22 pm Předmět: |
|
|
sere mě to vedro, potím se jak 200kg hovado...děs a hrůza.....sere mě že už měsíc čekám na rudlík....sere mě, že nic nefunguje, jak má.....
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt červen 28, 2012 6:26 pm Předmět: |
|
|
Vedro je fajn :) krome noci, kdy se potim jak prase. Ve dne pritom ani ne, skoro vubec. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
Zaslal: čt červen 28, 2012 9:13 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Vedro je fajn :) krome noci, kdy se potim jak prase. Ve dne pritom ani ne, skoro vubec. |
Právě ta noc je strašná......
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt červen 28, 2012 9:16 pm Předmět: |
|
|
Ale nechapu, proc se v noci tak strasne potim (e) , kdyz v noci je chladneji nez pres den, kdy se treba ja osobne nepotim skoro vubec (jen pokud cvicim ,ale to je uplne jedno jaka je teplota). _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá červen 29, 2012 8:12 am Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | Kdyby jsi v noci spal a ne ji celou prosoulozil tak by jsi se tolik nepotil |
Mezi matrace nebo do chleba se nepočítá za soulož!
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: pá červen 29, 2012 9:50 am Předmět: |
|
|
| citace: | | Dneska jsem se probudil cca 15x za noc, spocenej jak prase.... děs a hrůza........ |
Vždyť v noci ještě není takové vedro. Mě vadí hlavně přes den. V noci spím, tak že je mi to celkem jedno. Navíc bývám tak unavený, že s usnutím i ve velkém vedru problém nemám
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá červen 29, 2012 9:57 am Předmět: |
|
|
By mě zajímalo, co budete dělat o víkendu, až bude 30°+ ... _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|