|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
prochm
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: pá červen 29, 2012 10:01 am Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | By mě zajímalo, co budete dělat o víkendu, až bude 30°+ ... |
Ja si budu naprosto spokojene valet zadek u vody :)
Jak jsem psal, tyhle tepla mne nevadi ba naopak, jen to poceni v noci... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
Zaslal: pá červen 29, 2012 11:05 am Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | By mě zajímalo, co budete dělat o víkendu, až bude 30°+ ... |
já se vypařim
|
|
| nahoru |
|
 |
m1ro
|
Zaslal: pá červen 29, 2012 2:52 pm Předmět: |
|
|
Je to v prdeli tohle horko. Schvalne jsem po cviceni zkusil triko zdimat a normlane to slo, je pokazdy uplne durch :D Co se tyce spanku, nastesti kdyz spim, tak se nikdy behem noci nevzbudim, ale rano to je opravdu masakr. Bohuzel to nekdy odnesou i zada, casto me v nich krasne sekne, kdyz v tom spim celou noc. Takze az bude 30°+, tak si bud ustelu v mrazaku, nebo skocim z mostu :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: so červen 30, 2012 7:48 am Předmět: |
|
|
ku.... ku.... ku.... jsem v praci a je tady vedrojako v pekle.... zacina se mi potit i sklenice. Kur... jak muze nefungovat klimatizace v budove ze skla : ( DPC
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: so červen 30, 2012 7:53 am Předmět: |
|
|
Včera o půlnoci jsme doma měli 27°. To už je na emigraci
V noci jsem se vzbudil a vypadal jsem jak hozenej do bazénu. Peklo.
|
|
| nahoru |
|
 |
jo-jo

|
Zaslal: so červen 30, 2012 8:57 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | Včera o půlnoci jsme doma měli 27°. To už je na emigraci
V noci jsem se vzbudil a vypadal jsem jak hozenej do bazénu. Peklo. |
27°? .Ja som mal v byte (BA) 31°! ,a to tie tropické horúčavy len začínajú .Dlho som váhal,ale už som sa rozhodol,dnes som objednal a v pondelok mi prídu namontovať klímu. Teraz by bolo dobre buď niekde vysoko v horách,alebo v chládku u vody
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
Zaslal: so červen 30, 2012 10:50 am Předmět: |
|
|
| Izman napsal: | | ku.... ku.... ku.... jsem v praci a je tady vedrojako v pekle.... zacina se mi potit i sklenice. Kur... jak muze nefungovat klimatizace v budove ze skla : ( DPC |
zase v práci? já tam jdu od 1430 na inventůru, to bude děs... jak v pařáku...
Jinak doma máme teď nějakejch 26, což je strašný......soát se v tom prostě nedá.....
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: so červen 30, 2012 11:04 am Předmět: |
|
|
| John Chipsa napsal: | | Izman napsal: | | ku.... ku.... ku.... jsem v praci a je tady vedrojako v pekle.... zacina se mi potit i sklenice. Kur... jak muze nefungovat klimatizace v budove ze skla : ( DPC |
zase v práci? já tam jdu od 1430 na inventůru, to bude děs... jak v pařáku...
Jinak doma máme teď nějakejch 26, což je strašný......soát se v tom prostě nedá..... |
JJ zase asi jsem workoholik misto toho abych se svou pritelkyni lezel v aguaparku a delal hovadiny s jejima detma tak drepim v praci a potim se jako hovado : (
Kua vedet ze zas nepojede klima tak to vzdam.... a pujdu se rachat taky : (
BTW kterej nadsenej blbec muze v tomhle pocasi jit behat????? Prave mi pod oknama po slunne strane chodniku probehl nejake typek v bezecke obuvi tricku a kratasech (a at se divam jak jen mohu nevidim nikoho ze by ho nahanel s macetou takze vymlouvat se na to ze utika pred nekym se nemuze ) UAAAAAAAAAAAAAA
|
|
| nahoru |
|
 |
Sei

|
Zaslal: so červen 30, 2012 1:09 pm Předmět: |
|
|
třeba běžel do aquaparku za tou tvou _________________ co tam máš dál?
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: so červen 30, 2012 1:53 pm Předmět: |
|
|
| Sei napsal: | třeba běžel do aquaparku za tou tvou |
no to je mozny jeste se nevratil tzn mozna ho ta moje umlatila k smrti :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: so červen 30, 2012 8:09 pm Předmět: |
|
|
Nejtěžší je dívat se na člověka, kterého milujeme, jak je šťastný s někým jiným .... _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Wass

|
Zaslal: so červen 30, 2012 8:53 pm Předmět: |
|
|
Ne, nejtěžší je olíznout si loket.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: so červen 30, 2012 9:01 pm Předmět: |
|
|
| Wass napsal: | | Ne, nejtěžší je olíznout si loket. |
Stačí nebýt srab a zlomit si ruku (druhá možnost je nechat si jí uříznout, ale to je jen pro tvrďáky )
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|