|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st červenec 11, 2012 7:43 pm Předmět: |
|
|
| ShawnRay napsal: |
jenom technická otázka: proč sou rusové zasraní ?? |
woe byli tu komančové woe a všichni jsme trpěli neasi. je mi 17 a tahal jsem tehdy kačera ale woe rusáci sou komouši woe jsou to mrtky!!111
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
tyboo
|
Zaslal: st červenec 11, 2012 8:15 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | Ajo mel jsem spise na mysli cizince.. ti japoncici me dostali nejvic a vsude bylo plno zasranych rusaku. Btw v Londyne jsem nebyl jeste, ale je to tam pry lepsi i co se tyka metra |
co je spatnyho na prazskym metru?
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
mandor
|
Zaslal: st červenec 11, 2012 8:59 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | Dneska jsem byl v Praze a hruza... tak dementni mesto nechapu jak tam muze nekdo radostne bydlet. A ti cizinci a tak no silene me to jen nasralo |
Já ti nevím, jsem tu tři měsíce, neb jsem po škole nenašel na S. Moravě práci, beru na absloventa dost, v práci máme na celém oddělení jednoho pražáka a ten je v poho, město se mi líbí, mám tu cca. 20 moravských přátel, na Šumavu-do přírody vůbec to mám kousek, doma jsem za 4 hoďky s rezervou...neměl jsi jen blbý den? Mi to tu připadá fajné jak cyp
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st červenec 11, 2012 9:09 pm Předmět: |
|
|
Wojtingson: tak to bude asi tim, zes nevedel kam jit  protoze je tady toho vic nez dost.. ale je fakt, ze srovnani s Brnem nemam a vlastne ani s zadnym jinym "mestem" _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: st červenec 11, 2012 10:58 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | ShawnRay napsal: |
jenom technická otázka: proč sou rusové zasraní ?? |
woe byli tu komančové woe a všichni jsme trpěli neasi. je mi 17 a tahal jsem tehdy kačera ale woe rusáci sou komouši woe jsou to mrtky!!111 |
Ale prd. Tem jsou nejaky komousi srdecne ukradeny. Mne prijdou celkem fajn.
Za komancu jsem je jako kluk samozrejme nesnasel
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st červenec 11, 2012 11:39 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | Wojtingson: tak to bude asi tim, zes nevedel kam jit protoze je tady toho vic nez dost.. ale je fakt, ze srovnani s Brnem nemam a vlastne ani s zadnym jinym "mestem" |
Já právě srovnání mám. V Anglii v noci ta města žila skutečně víc.
Když jsem byl tady v Praze kalit s jednou francouzkou, říkala že si na český časový rozvrh těžko zvyká. Lidé v Čechách se baví a pak jdou obvykle spát před půlnocí. U nich ve Francii a jih Evropy obvykle začíná chodit za zábavou kolem desáté, jedenácté a baví se do rána.
p.s. Nechodím na diskotéky kde to může být jiné.
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: čt červenec 12, 2012 12:25 am Předmět: |
|
|
Jo, po pulnoci nebo nejpozdejs do 1 rano ten nocni zivot v Praze vetsinou chcipne  spousta lidi porad preferuje styl "co nejdriv do hospody, co nejdriv se opit, honem honem abych byl o pulnoci v posteli" _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
Zaslal: čt červenec 12, 2012 8:46 am Předmět: |
|
|
Já jsem taky od cizinců slyšel, že u nás začínáme moc brzo. Ale co je jako na tom? Ano, člověk se dřív opjie, dřív jde domu, dřív jde spát... A druhej den je dřív ready. Tak co je lepší? Tohle, nebo kalit do šesti do rána a pak bejt půlku/celej den nepoužitelnej? (i když samozřejmě někdy se "povede" skloubit brzký začátek s pozdním koncem  )
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: čt červenec 12, 2012 10:22 am Předmět: |
|
|
kubaz, ty musis mit ale zazitku...
ja klasicky rozvrh: warm up party, main party a after party v casovem rozmezi 12 a vic hodin :P _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
|
| nahoru |
|
 |
tyboo
|
Zaslal: čt červenec 12, 2012 10:48 am Předmět: |
|
|
| marash napsal: | Já jsem taky od cizinců slyšel, že u nás začínáme moc brzo. Ale co je jako na tom? Ano, člověk se dřív opjie, dřív jde domu, dřív jde spát... A druhej den je dřív ready. Tak co je lepší? Tohle, nebo kalit do šesti do rána a pak bejt půlku/celej den nepoužitelnej? (i když samozřejmě někdy se "povede" skloubit brzký začátek s pozdním koncem ) |
jo to je proste tezko no. kdyz mam skolu treba na 8, tak v tramvaji pravidelne potkavam Spanely jak se vraci ze Stodolni na kolej.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|