Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 577, 578, 579 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: st červenec 11, 2012 7:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ShawnRay napsal:

jenom technická otázka: proč sou rusové zasraní ??

woe byli tu komančové woe a všichni jsme trpěli neasi. je mi 17 a tahal jsem tehdy kačera ale woe rusáci sou komouši woe jsou to mrtky!!111
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
tyboo

PříspěvekZaslal: st červenec 11, 2012 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
Ajo mel jsem spise na mysli cizince.. ti japoncici me dostali nejvic a vsude bylo plno zasranych rusaku. Btw v Londyne jsem nebyl jeste, ale je to tam pry lepsi i co se tyka metra

co je spatnyho na prazskym metru?
Luster

PříspěvekZaslal: st červenec 11, 2012 8:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
CZEBLADE napsal:
Dneska jsem byl v Praze a hruza... tak dementni mesto nechapu jak tam muze nekdo radostne bydlet. A ti cizinci a tak no silene me to jen nasralo

je tady docela mizerný noční život
nocni zivot je tady takovej, jakej si ho udelas ale vazne, co si tim konkretne myslel?
mandor

PříspěvekZaslal: st červenec 11, 2012 8:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
Dneska jsem byl v Praze a hruza... tak dementni mesto nechapu jak tam muze nekdo radostne bydlet. A ti cizinci a tak no silene me to jen nasralo

Já ti nevím, jsem tu tři měsíce, neb jsem po škole nenašel na S. Moravě práci, beru na absloventa dost, v práci máme na celém oddělení jednoho pražáka a ten je v poho, město se mi líbí, mám tu cca. 20 moravských přátel, na Šumavu-do přírody vůbec to mám kousek, doma jsem za 4 hoďky s rezervou...neměl jsi jen blbý den? Mi to tu připadá fajné jak cyp
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: st červenec 11, 2012 9:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
Mablung napsal:
CZEBLADE napsal:

je tady docela mizerný noční život
nocni zivot je tady takovej, jakej si ho udelas ale vazne, co si tim konkretne myslel?

Tak třeba střed Brna žije v noci, když jsem byl v Praze, tak žádná sláva, ikdyž je fakt, že jsem tam byl jen asi 3x kalit někde u centra
Luster

PříspěvekZaslal: st červenec 11, 2012 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtingson: tak to bude asi tim, zes nevedel kam jit protoze je tady toho vic nez dost.. ale je fakt, ze srovnani s Brnem nemam a vlastne ani s zadnym jinym "mestem"
drlift_

PříspěvekZaslal: st červenec 11, 2012 10:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
ShawnRay napsal:

jenom technická otázka: proč sou rusové zasraní ??

woe byli tu komančové woe a všichni jsme trpěli neasi. je mi 17 a tahal jsem tehdy kačera ale woe rusáci sou komouši woe jsou to mrtky!!111

Ale prd. Tem jsou nejaky komousi srdecne ukradeny. Mne prijdou celkem fajn.

Za komancu jsem je jako kluk samozrejme nesnasel
Mablung

PříspěvekZaslal: st červenec 11, 2012 11:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
Wojtingson: tak to bude asi tim, zes nevedel kam jit protoze je tady toho vic nez dost.. ale je fakt, ze srovnani s Brnem nemam a vlastne ani s zadnym jinym "mestem"

Já právě srovnání mám. V Anglii v noci ta města žila skutečně víc.
Když jsem byl tady v Praze kalit s jednou francouzkou, říkala že si na český časový rozvrh těžko zvyká. Lidé v Čechách se baví a pak jdou obvykle spát před půlnocí. U nich ve Francii a jih Evropy obvykle začíná chodit za zábavou kolem desáté, jedenácté a baví se do rána.

p.s. Nechodím na diskotéky kde to může být jiné.
Cratach

PříspěvekZaslal: čt červenec 12, 2012 12:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, po pulnoci nebo nejpozdejs do 1 rano ten nocni zivot v Praze vetsinou chcipne spousta lidi porad preferuje styl "co nejdriv do hospody, co nejdriv se opit, honem honem abych byl o pulnoci v posteli"
marash

PříspěvekZaslal: čt červenec 12, 2012 8:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem taky od cizinců slyšel, že u nás začínáme moc brzo. Ale co je jako na tom? Ano, člověk se dřív opjie, dřív jde domu, dřív jde spát... A druhej den je dřív ready. Tak co je lepší? Tohle, nebo kalit do šesti do rána a pak bejt půlku/celej den nepoužitelnej? (i když samozřejmě někdy se "povede" skloubit brzký začátek s pozdním koncem )
Luster

PříspěvekZaslal: čt červenec 12, 2012 9:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

marash napsal:
někdy se "povede" skloubit brzký začátek s pozdním koncem
to se me povedlo vzdycky, takze proto asi nevim o cem je tu rec
kubaz

PříspěvekZaslal: čt červenec 12, 2012 10:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jeste, ze na tohle sem moc lenivy.. jdu nekam sednout s kamosema treba v 7 a v 10 uz sem zraly tak akorat do postele
magion

PříspěvekZaslal: čt červenec 12, 2012 10:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz, ty musis mit ale zazitku...

ja klasicky rozvrh: warm up party, main party a after party v casovem rozmezi 12 a vic hodin :P
Rostislaw

PříspěvekZaslal: čt červenec 12, 2012 10:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja kdyz kalil, tak do rana. Taky se mi stalo, ze jsem sel koupit dopoledne na silvestra veku a vratil se 2.1., ale tu veku jsem prinesl
tyboo

PříspěvekZaslal: čt červenec 12, 2012 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

marash napsal:
Já jsem taky od cizinců slyšel, že u nás začínáme moc brzo. Ale co je jako na tom? Ano, člověk se dřív opjie, dřív jde domu, dřív jde spát... A druhej den je dřív ready. Tak co je lepší? Tohle, nebo kalit do šesti do rána a pak bejt půlku/celej den nepoužitelnej? (i když samozřejmě někdy se "povede" skloubit brzký začátek s pozdním koncem )

jo to je proste tezko no. kdyz mam skolu treba na 8, tak v tramvaji pravidelne potkavam Spanely jak se vraci ze Stodolni na kolej.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 577, 578, 579 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: