já sháním práci/brigádu už skoro 3 měsíce a nemůžu nic najít...
Jo taky jsem to ted rozjel ve velkem :)
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
No premyslim, jeslti to vubec ma jeste cenu a nebo ze bych to nejak uhral s tim kolenem na poloinvalidni duchod, coz ale asi nebude tak lehke. Mozna s hlavou bych na ten duchod mel vetsi sanci
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Jdu si takhle vesele na postu pro vypis z rejstriku trestu. No a u oknyka mi pani rekne, ze jelikoz mam novou obcanku (ta jak vypada jako kreditka), tak mi ho dat nemuze a ze tam musim prinest svuj rodnej list .WTF? Kurva v jakym state to zijeme. K cemu ty obcanky potom sou? Abych tam mel elektronicej podpis, kterej stejne urcite nebude fungovat. Neni nad to se po ranu takhle pekne nasrat
Až příště budete pouštět auto s modrým majákem které prosviští na červenou, pak to nemusí být sanitka, ani policajti, ani hasiči. Dokonce ani náš drahocený premiér jedoucí na životně důležitý hasičský bál. Může to být auto které veze krysu která spolkla keramickou kuličku a teď se dusí.
Ale spíše to bude veterinář kterému se nechtělo čekat ve frontě. On narozdíl od integrovaných složek záchraného systému nebude kontrolován zda to nezneužívá ...
dneska jsem se v Praze ožral... O.K, cestou přes most od Těšnova na Vltavskou mě napadlo, že vyzkouším funkčnost integrovaného záchranného systému, lehl jsem si na mostě jako, že jsem v prdeli mrtvej, 10 minut jsem ležel a nikdo z projíždějících čuráků (70% taxikářů nezastavil...), toto je hanba jako prase, když si uvědomíme, že po 5ti minutách bez kyslíku mozek odumírá... , všechny ty čuráky, co přejížděli po mostě bych pohnal k zodpovědnosti, toto je současný obraz naší společnosti, chce se mi blít...
_________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
dneska jsem se v Praze ožral... O.K, cestou přes most od Těšnova na Vltavskou mě napadlo, že vyzkouším funkčnost integrovaného záchranného systému, lehl jsem si na mostě jako, že jsem v prdeli mrtvej, 10 minut jsem ležel a nikdo z projíždějících čuráků (70% taxikářů nezastavil...), toto je hanba jako prase, když si uvědomíme, že po 5ti minutách bez kyslíku mozek odumírá... , všechny ty čuráky, co přejížděli po mostě bych pohnal k zodpovědnosti, toto je současný obraz naší společnosti, chce se mi blít...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru