|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Korny

|
Zaslal: po červenec 23, 2012 8:50 am Předmět: |
|
|
Včera jsem si po 15 minutách zápasu natáhl tříslo, mě to zdraví fakt nepřeje...navíc zase před dovolenou...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ILikeBike
|
Zaslal: po červenec 23, 2012 9:22 am Předmět: |
|
|
Super je, že když fakt chci makat, tak si přečtu článek teďka od Smejkala a zase mám blbej pocit..."necvič mrtvý tahy, dřepy, přítahy v předklonu, benchpress, tlaky nad hlavu a třeba si do posilovny kup madračku, ustel si na zemi, cvič kickback, ale opatrně, aby jsi náhodou nezatížil záda". Sakra, tohle mi dokáže zkazit náladu, kor když člověk je motivovanej a chce makat na 100%. _________________ When your mind will change, your body will be changed.
|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
Zaslal: po červenec 23, 2012 9:35 am Předmět: |
|
|
Na ty jeho články se tady docela nadává, takže bejt tebou to vůbec neřeším a tyhle blbosti nečtu  (však se podívej na diskuzi pod některými jeho články)
|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: po červenec 23, 2012 9:39 am Předmět: |
|
|
Už jsem si všiml, že většinou lidi na jeho články nadávaj. Teďka mi to zase bude vrtat hlavou furt. _________________ When your mind will change, your body will be changed.
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: po červenec 23, 2012 10:20 am Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | | U.B0B napsal: | kdyz slysim, jak nase zdravotnicvi narika, ze nema penize ....
mati navstevuje mesicne lekare a ten ji pravidelne predepisuje leky na mesic. ok. ale, ... tech tablet jednoho predepsaneho leku je v krabicce 28!!. t.z. lekarna vydava 2 baleni na mesic. lek je plne hrazen, takze zajima nekoho pristi mesic, kolik mu zbylo leku/tablet?? ne. zase je vypsan recept na cely mesic - t.z. 2x28 tablet. pritom v blistru tech tablet je vzdy jedno okynko prazdny - 7 kusu. no, a jedna krabicka (28tablet) stoji 2770,-Kc. a nas debilni stat, tak hradi kazdemu kdo leky uziva mesicne 5540,-Kc ...
to nikdo ze zodpovednych v CR nevi, ze mesic ma 30-31 dnu? a i kdyby dodani 3 tablet do baleni stalo 1000,-Kc, tak stat stale usetri..!
mohla by si takove chovani dovolit tato firma, kdyby jejim odberatelem nebyl nas stupidni stat?? |
to tvoje matka ojebává stát, protože tamnemusí chodit pravidelně přesně v den, kdy ji má lékař předepsat další balení, toto je debilita roku, co tady popisuješ a ona ty zbylé tablety z druhého blistrhu vyhazuje do hajzlu?, to je tak blbá??? to jenom nezodpovědní debilové takto ojebávají stát!!! to nemůže tam jít jenom třeba 9-10 měsíců v roce??? neříkej, že ne toto je jenom debilita toho doktora a tvé matky dohromady, revizního lékaře na vás... |
:)
ted nevim jestli to myslis ironicky nebo ne ...
- chodit tam musi v terminu, na ktery je objednana (jednou mesicne)
- co sem se ptal, tak doktora nezajima, jestli ji nejaky leky zbyly a pod. - jediny co ho muze zajimat je to, aby leky nechybeli - pokud ma dovolenou a pod., ale jestli je neco navic, nikdo neresi
- co sem se ji ted ptal, tak naposledy ji doktor zvysil davku na mesic - misto jedny, 2 tablety denne - t.z. ze uz se tolik neplytva - potrebuje 60 tablet = 3 baleni = 84 tablet = 8310,-Kc. takze mesicni davka neni predrazena o 100%, ale jen o 50% = 2770,-Kc
- nevim, jestli pacient ma neco s takovym stavem delat. nevim jestli je to jeho povinost. ja bych rekl, ze ne.
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
Zaslal: po červenec 23, 2012 11:36 am Předmět: |
|
|
ach jo....sere mě zedník, kterej mě zapravuje bezpečnostní dveře. Sere se s tím už od 0830 a prej ještě 2 hodiny.... Boha můůůj.. Tak jsem si udělal jídlo a koukám na přátelé......a ještě si nemůžu jít ani zacvičit.... ach jo...
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: po červenec 23, 2012 11:54 am Předmět: |
|
|
| John Chipsa napsal: | | ach jo....sere mě zedník, kterej mě zapravuje bezpečnostní dveře. Sere se s tím už od 0830 a prej ještě 2 hodiny.... Boha můůůj.. Tak jsem si udělal jídlo a koukám na přátelé......a ještě si nemůžu jít ani zacvičit.... ach jo... |
A na co bezpečnostní dveře ? Sak dej svou namakanou fotku na dvere a kazdej se jim obloukem vyhne
|
|
| nahoru |
|
 |
nebuzardar

|
Zaslal: po červenec 23, 2012 12:01 pm Předmět: |
|
|
| ILikeBike napsal: | | Super je, že když fakt chci makat, tak si přečtu článek teďka od Smejkala a zase mám blbej pocit..."necvič mrtvý tahy, dřepy, přítahy v předklonu, benchpress, tlaky nad hlavu a třeba si do posilovny kup madračku, ustel si na zemi, cvič kickback, ale opatrně, aby jsi náhodou nezatížil záda". Sakra, tohle mi dokáže zkazit náladu, kor když člověk je motivovanej a chce makat na 100%. |
no tak to ja som si stihol zadrepovat este pred objavenim toho clanku dnes ale ma trosku sere teda to je fakt, lebo v nasej posilke je iba jeden stojan na drepy, 3 olymp osy, z toho vsak len jedna pouzitelna a pri mrtvole velmi bucham tou cinkou vraj zato strojov tam je jak nasratych a do toho este tento clanok
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Paštika
|
Zaslal: po červenec 23, 2012 12:04 pm Předmět: |
|
|
| nebuzardar napsal: | | ILikeBike napsal: | | Super je, že když fakt chci makat, tak si přečtu článek teďka od Smejkala a zase mám blbej pocit..."necvič mrtvý tahy, dřepy, přítahy v předklonu, benchpress, tlaky nad hlavu a třeba si do posilovny kup madračku, ustel si na zemi, cvič kickback, ale opatrně, aby jsi náhodou nezatížil záda". Sakra, tohle mi dokáže zkazit náladu, kor když člověk je motivovanej a chce makat na 100%. |
no tak to ja som si stihol zadrepovat este pred objavenim toho clanku dnes ale ma trosku sere teda to je fakt, lebo v nasej posilke je iba jeden stojan na drepy, 3 olymp osy, z toho vsak len jedna pouzitelna a pri mrtvole velmi bucham tou cinkou vraj zato strojov tam je jak nasratych a do toho este tento clanok |
Tak s ní nebouchej. Nebo jsi vzpěrač a negativní fázi vynecháváš?
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po červenec 23, 2012 12:07 pm Předmět: |
|
|
| Jirka Paštika napsal: | | Tak s ní nebouchej. Nebo jsi vzpěrač a negativní fázi vynecháváš? |
Ale Jirko, negativní fáze u mrtvoly není zas takové terno. To se dá cvičit s lehkou váhou, ale s těžkou to fakt žádná výhra není. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
Zaslal: po červenec 23, 2012 12:19 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | John Chipsa napsal: | | ach jo....sere mě zedník, kterej mě zapravuje bezpečnostní dveře. Sere se s tím už od 0830 a prej ještě 2 hodiny.... Boha můůůj.. Tak jsem si udělal jídlo a koukám na přátelé......a ještě si nemůžu jít ani zacvičit.... ach jo... |
A na co bezpečnostní dveře ? Sak dej svou namakanou fotku na dvere a kazdej se jim obloukem vyhne |
a Tady bydlím já
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: po červenec 23, 2012 12:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: po červenec 23, 2012 9:39 pm Předmět: |
|
|
buď rád že máš brigádu, já sháním práci/brigádu už skoro 3 měsíce a nemůžu nic najít...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|