Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 601, 602, 603 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kubaz

PříspěvekZaslal: st září 05, 2012 8:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

zkus to, v base uz mas prej i internet, tak dej kdyztak vedet
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
petr616

PříspěvekZaslal: st září 05, 2012 8:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

U.B0B napsal:
http://www.ceskatelevize.cz/porady/10364634202-zivotu-nebezpecny-raj-padelku/21238255234/video/

je to dlouhy, ale skouknul jsem to .. od padelku kosmetiky, pres padelky potravin, pesticidu az po padelky brzdovych desticek, vcetne testu ...

No nevim nevim ,nejsu mechos, ale narvat do kary novy desky a rozjet to na 130 a zaslapnout to na podlahu, to se nedivim ze se z toho kouri, kdyby stim aspon neco najeli aby si desky sedly a ojeli se na kotouc....ale jo jinak zajimavy co vsechno ty kurvy dokazou zpancovat a jak je to cely propleteny a vymakany.
MAST3R

PříspěvekZaslal: st září 05, 2012 8:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:

Fakt jsem nechtěl slyšet věci jako že ve vedlejší vesnici bydlí nějakej zkurvenej dědek co nesnáší kočky, sousedům je chytá a v pytlích háže do řeky.
Jaká je šance jít za mříže, když beze svědků starýmu zmrdovi zlámu hnáty a rozkopu držku?...

Jsem pro. Nesnáším týrání a zabíjení zvířat. Ano maso jím, ale tohle je něco jiného, taky mám doma kočku a u babičky máme několik psů. Člověk co zabije zvíře je pro mě horší, než když někdo zabije člověka.

Už od dětství mě srali u nás lidi, co pro srandu do koček kopali apod. Zabít takový čaráky!
ILikeBike

PříspěvekZaslal: st září 05, 2012 8:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Octopuss napsal:

Fakt jsem nechtěl slyšet věci jako že ve vedlejší vesnici bydlí nějakej zkurvenej dědek co nesnáší kočky, sousedům je chytá a v pytlích háže do řeky.
Jaká je šance jít za mříže, když beze svědků starýmu zmrdovi zlámu hnáty a rozkopu držku?...

Jsem pro. Nesnáším týrání a zabíjení zvířat. Ano maso jím, ale tohle je něco jiného, taky mám doma kočku a u babičky máme několik psů. Člověk co zabije zvíře je pro mě horší, než když někdo zabije člověka.

Už od dětství mě srali u nás lidi, co pro srandu do koček kopali apod. Zabít takový čaráky!

Ale notak, týrání zvířat je sice hnus, ale tohle fakt myslíš vážně?
Myslím, že je rozumnější zachovat chladnou hlavu, vzít mobil a toho člověka natočit a předat policii, několik let za mřížema je mnohem horší trest, než rozbitej nos.
MAST3R

PříspěvekZaslal: st září 05, 2012 9:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Za mřížema? Za zabijení zvířat Tě nezavřou, sice měl být zákon, že zvíře už není věc, ale živý tvor, nevím jestli ten zákon je nebo ne, ale ještě jsem nečetl, že by si za to měl jít někdo sednou, a kdyby šel tak určitě jen na chvilku.

Možná jsem to přehnal, ale např. když je na netu video, kde někdo týrá či zabijí zvíře, tak si ho nepustím, ale když je tam vražda člověka ( kde mu neřežou hlavu nožem apod.), tak to mi to tak nevadí, jako ty zvířata.

btw: jsou i lidi co mají radši zvířata než ostatní lidi.
ILikeBike

PříspěvekZaslal: st září 05, 2012 9:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Každopádně týrání zvířat je trestný čin, pokud je to zvlášť kruté a na veřejným místě, můžeš dostat až 5 let.
Ale jinak pokud někdo nemá důkaz a zákon je na něho krátkej, jsem taky pro rozbití držky. Ale občas je třeba zachovat chladnou hlavu, protože pak může mít člověk problémy, protože "bezdůvodně" rozbil stařečkovi držku a to mi za kočku nebo psa nestojí.
MAST3R

PříspěvekZaslal: st září 05, 2012 9:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano na veřejném místě, když vezmeme co psal Octo, tak to asi někde u řeky nebude. Jinak s tím druhým taky souhlasím, nebo můžeš dopadnout jak já, jak už jsem párkrát psal, že nakonec budeš ty ten co dostane na držku.
Ale jinak je to hnus, nechápu jak na to ti lidé mohou mít žaludek. Já nemusím ani moc zabijačku a to jsem z "vesnici" a dřív se u babičky zabíjelo pravidelně každý rok.
ILikeBike

PříspěvekZaslal: st září 05, 2012 9:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám takovej pocit, že lidi, kteří si v tom vyloženě libujou, jsou na 100% nemocní, nebo třeba bylo ubližováno jim, nebo oboje. Taky třeba když už se o tom v televizi mluví, tak to jsou z 50% děti do 10 let. Prostě duševně zdravej člověk tohle nedělá.
MAST3R

PříspěvekZaslal: st září 05, 2012 9:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No to by asi asi sedělo s těma dětmi, vzpomínám jak jako malí jsme občas taky něco vyvedli, ale to bylo spíš zabíjení brouků. Větších zvířat nikdy.

No jinak k začátku, chtělo by to, aby to occto nějak vyřešil, alespoň z (s?) policií, tohle není normální....
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: st září 05, 2012 10:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten šmejd už to prý dělá dlouho, ale nikdo mu nic nedokáže. Neprůstřelný. Lidi to o něm vědí a bez šance. Ono taky jak? Jít dědkovi 24 hodin denně za prdelí? To není moc reálný.

A to je ještě nic, nedávno tu našli ježka, do kterýho někdo zabodnul nůž a hodil ho do kontejneru. Rozdupat takovým šmejdům ruce na kaši.
O koťatech házených do kanálu vůbec nemluvím. Lidi jsou svině.
cocman

PříspěvekZaslal: st září 05, 2012 12:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No pokud je nekdo vylozene chyta sousedum a pak je zabiji, tak je to magor. Ale pokud mu lezou na pozemek cizi kocky, tak ho to proste srat musi a neni nic jednoduzsiho nez je utopit . Jeste si pamatuju, jak muj deda topil kotata. Ale ja bych to teda neudelal, jelikoz na to nemam zaludek.
Mablung

PříspěvekZaslal: st září 05, 2012 1:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cocman napsal:
No pokud je nekdo vylozene chyta sousedum a pak je zabiji, tak je to magor. Ale pokud mu lezou na pozemek cizi kocky, tak ho to proste srat musi a neni nic jednoduzsiho nez je utopit . Jeste si pamatuju, jak muj deda topil kotata. Ale ja bych to teda neudelal, jelikoz na to nemam zaludek.

Bohužel, jak říkáš, ne vždy je všechno černobílé. Kámoš přemýšlí jak sousedům otrávit kočky, protože si z pískoviště pro jeho děti a ze záhonů udělali záchod.
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: st září 05, 2012 1:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Celkem blbý řešení... Kdyby si udělal prak a párkát je strefil nějakým kamínkam, tak tam nepáchnou už.

Nebo ten písek může přikrývat, vyzabíjet všechny kočky v okolí, mně přijde na palici
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: st září 05, 2012 1:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přesně tak. Jak může někoho jen napadnout řešit to tímhle způsobem proboha?
Mablung

PříspěvekZaslal: st září 05, 2012 1:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:
Celkem blbý řešení... Kdyby si udělal prak a párkát je strefil nějakým kamínkam, tak tam nepáchnou už.

Nebo ten písek může přikrývat, vyzabíjet všechny kočky v okolí, mně přijde na palici

Písek jo, ale záhon ne. Vzduchovka by možná nebyla od věci. Ta kočku nezabije pokud se netrefí hodně blbě, ale ... :-)
Já osobně bych kočku nezabil, ale různí lidé mají různou toleranci a trpělivost.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 601, 602, 603 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: