|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Wojtkingson

|
Zaslal: st září 05, 2012 1:45 pm Předmět: |
|
|
Tak si vezmu rukavice, když tam něco dělám, stejně mu tam budou srát kuny, ptáci. Tady v okolí někdo asi trávil kuny - maso napuštěný takovou jednou specialitou a sežral to jeden německej ovčák a chcípl, měl asi 8 měsíců... Jinak vzduchovka je celkem hodně silná (když se použije diabolka), a je schopná i prolítnout kůží, to bych nezkoušel. Slyšel jsem, že se za tímhle účelem používali zrna obilí. _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mablung
|
Zaslal: st září 05, 2012 2:11 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | Tak si vezmu rukavice, když tam něco dělám, stejně mu tam budou srát kuny, ptáci. Tady v okolí někdo asi trávil kuny - maso napuštěný takovou jednou specialitou a sežral to jeden německej ovčák a chcípl, měl asi 8 měsíců... Jinak vzduchovka je celkem hodně silná (když se použije diabolka), a je schopná i prolítnout kůží, to bych nezkoušel. Slyšel jsem, že se za tímhle účelem používali zrna obilí. |
To by asi šlo.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st září 05, 2012 2:30 pm Předmět: |
|
|
No ty píčo samej psychopat tady.... _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st září 05, 2012 2:31 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | cocman napsal: | No pokud je nekdo vylozene chyta sousedum a pak je zabiji, tak je to magor. Ale pokud mu lezou na pozemek cizi kocky, tak ho to proste srat musi a neni nic jednoduzsiho nez je utopit . Jeste si pamatuju, jak muj deda topil kotata. Ale ja bych to teda neudelal, jelikoz na to nemam zaludek. |
Bohužel, jak říkáš, ne vždy je všechno černobílé. Kámoš přemýšlí jak sousedům otrávit kočky, protože si z pískoviště pro jeho děti a ze záhonů udělali záchod. |
To bych jim radši první řekl, ať si choděj pravidelně ty hovna sebrat, proč hned tyhle řešení? _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st září 05, 2012 3:12 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Mablung napsal: | | cocman napsal: | No pokud je nekdo vylozene chyta sousedum a pak je zabiji, tak je to magor. Ale pokud mu lezou na pozemek cizi kocky, tak ho to proste srat musi a neni nic jednoduzsiho nez je utopit . Jeste si pamatuju, jak muj deda topil kotata. Ale ja bych to teda neudelal, jelikoz na to nemam zaludek. |
Bohužel, jak říkáš, ne vždy je všechno černobílé. Kámoš přemýšlí jak sousedům otrávit kočky, protože si z pískoviště pro jeho děti a ze záhonů udělali záchod. |
To bych jim radši první řekl, ať si choděj pravidelně ty hovna sebrat, proč hned tyhle řešení? |
Jsou to sousedi a moc se nemusí ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st září 05, 2012 3:18 pm Předmět: |
|
|
Lidi se mít rádi nemusí, ale vybíjet si to na zvířatech (protože přesně tím mi to smrdí) je ubohost. My máme koček pět a do záhonů nám serou pořád, a ničemu to nevadí. Obvykle v nich totiž nechodíme bosi, a ryjeme v nich lopatou nebo jiným nářadím. Písek se dá přikrýt. Tohle je fakt na hlavu...
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: st září 05, 2012 3:18 pm Předmět: |
|
|
U babičky na vesnici, kam jsem jako malej furt jezdil, tak tam vždycky když se narodilo hodně koťat, tak lidi už nevěděli, co s nima, tak je zabíjeli. Někdo to topil a někdo je zabíjel i jinejma způsobama jako třeba můj děda, ale o tom tady radši nebudu ani psát  . _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st září 05, 2012 3:30 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | Lidi se mít rádi nemusí, ale vybíjet si to na zvířatech (protože přesně tím mi to smrdí) je ubohost. My máme koček pět a do záhonů nám serou pořád, a ničemu to nevadí. Obvykle v nich totiž nechodíme bosi, a ryjeme v nich lopatou nebo jiným nářadím. Písek se dá přikrýt. Tohle je fakt na hlavu... |
Přesně, všechno se dá nějak řešit, pokud člověk nechce použít to nejednoduší řešení či je magor.
Taky nejdu sousedům zabít dítě, protože jim v noci brečí a já kvůli tomu nemohu spát. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st září 05, 2012 3:36 pm Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: | U babičky na vesnici, kam jsem jako malej furt jezdil, tak tam vždycky když se narodilo hodně koťat, tak lidi už nevěděli, co s nima, tak je zabíjeli. Někdo to topil a někdo je zabíjel i jinejma způsobama jako třeba můj děda, ale o tom tady radši nebudu ani psát . |
Hele sice je to hnusný a za normálních okolností s tím nesouhlasím, ALE pokud se to udělá rychle, je to kolikrát lepší než aby ty kočky živořily někde u popelnic (a dál se množily!), protože je nikdo nechtěl, a tak je někam vysypali nebo prostě vypustili a dál se nestarali. Ono vidět hladovou vyhublou zjevně nemocnou kočku není extra pěkná věc.
Samozřejmě topení fakt není způsob jakým by se to mělo dělat
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st září 05, 2012 3:51 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | Reiben napsal: | U babičky na vesnici, kam jsem jako malej furt jezdil, tak tam vždycky když se narodilo hodně koťat, tak lidi už nevěděli, co s nima, tak je zabíjeli. Někdo to topil a někdo je zabíjel i jinejma způsobama jako třeba můj děda, ale o tom tady radši nebudu ani psát . |
Hele sice je to hnusný a za normálních okolností s tím nesouhlasím, ALE pokud se to udělá rychle, je to kolikrát lepší než aby ty kočky živořily někde u popelnic (a dál se množily!), protože je nikdo nechtěl, a tak je někam vysypali nebo prostě vypustili a dál se nestarali. Ono vidět hladovou vyhublou zjevně nemocnou kočku není extra pěkná věc.
Samozřejmě topení fakt není způsob jakým by se to mělo dělat |
Zkus prodávat jed na koťata :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: st září 05, 2012 5:37 pm Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: | U babičky na vesnici, kam jsem jako malej furt jezdil, tak tam vždycky když se narodilo hodně koťat, tak lidi už nevěděli, co s nima, tak je zabíjeli. Někdo to topil a někdo je zabíjel i jinejma způsobama jako třeba můj děda, ale o tom tady radši nebudu ani psát . |
co pamatuju, tak deda to bral sekerou a báby pak prodala kusky kuskarovi (kdyz byli vetsi) ... takhle to holt chodilo ... proste normalka na tehdejsi dobu a pomery ...
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: čt září 06, 2012 2:36 pm Předmět: |
|
|
Pelikán se nestane členem Rady ČTÚ. Kalouskovi se nelíbil jeho blog.
"Při projednávání tohoto bodu vystoupil ministr financí Miroslav Kalousek a upozornil členy vlády na obsah blogu, který Pelikán vedl na serveru iDnes. Pelikán ve svých textech kritizoval vládní politiku, zejména ministra Kalouska a premiéra Petra Nečase. A to se v České republice zřejmě nesmí...."
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: čt září 06, 2012 3:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: čt září 06, 2012 4:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|