Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 605, 606, 607 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Tsunami

PříspěvekZaslal: pá září 07, 2012 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Štve mě strávit půl dne čekáním na stomatochirurgii, kde chápu, že přednostně berou děti, dále ale pak důchodce a pak až pracující lidi, co by rádi se ještě ten den (třeba) vrátili do práce a pak všechny ostatní, na to že jsem přišla tak brzy ráno mezi prvními a a odcházím po poledni...člověk by tam umřel hlady a zimou :-D a pak nepříjemnej doktor, co o operaci ani nic nevysvětlí a trochu lidského přístupu by neuškodilo...chápu, že chce na oběd a je unavenej, ale i tak teda...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mablung

PříspěvekZaslal: pá září 07, 2012 10:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Kupovat v Praze burčák má něco společnýho s inteligencí Každej zná magickou formuli "dá se pražákovi"

Inteligentní pražáci mají svou vinotéku kde nakupují celý rok vína a vědí, že tamní prodejce patoky neprodává.

Už ho začali prodávat a já nesmím pít . I kdybych nebral antibiotika, tak nic nepolknu ...
Judson

PříspěvekZaslal: pá září 07, 2012 10:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Obrovskej mega jebak na cele, kterej kyne uz skoro tyden a este ani nema bilou hlavicku aby sel vymacknout. Pul cela mam otekly a nafoukly a neda se toho ani dotknout jak to boli a pulzuje.
Nedivil bych se, kdybych to do pondeli nevydrzel a jel na pohotovost.
Pri vsi smule me temer dosel lek, slivovice, mam uz jen 2 decy.
cipinek

PříspěvekZaslal: pá září 07, 2012 10:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Obrovskej mega jebak na cele, kterej kyne uz skoro tyden a este ani nema bilou hlavicku aby sel vymacknout. Pul cela mam otekly a nafoukly a neda se toho ani dotknout jak to boli a pulzuje.

vezmi žiletku a rozřízni si to sám a vymáčkni, buď tvrdej!!!, to je takový ten vstřebávací zmrd, který ani do formy, která se dá vymáčknout nezmutuje a bude bolet ještě dlouho a pak se pomalu vstřebá...
Saphenus

PříspěvekZaslal: so září 08, 2012 6:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

chod s tym k doktorovi
Korny

PříspěvekZaslal: so září 08, 2012 8:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
Judson napsal:

vezmi žiletku a rozřízni si to sám a vymáčkni, buď tvrdej!!!, to je takový ten vstřebávací zmrd, který ani do formy, která se dá vymáčknout nezmutuje a bude bolet ještě dlouho a pak se pomalu vstřebá...

Já bych to nepodceňoval, já měl něco podobnýho na zádech, tak jsem šel k doktorovi a tam jsem se dověděl, že to je nějaký sprostý slovo (myslím aterom nebo tak nějak) a šel jsem to vyřezávat a pak chodil 14 dní na převazy
e-witch

PříspěvekZaslal: so září 08, 2012 10:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

... navštěvuji fitko "A", fitko "B" a "TJ" ...

fitko A vyslovilo domněku, že ve fitku B dostávám AS
fitko B si myslí, že mi je dává Áčko či TJ
... a TJ začalo podezírat z téhož obě fitka

realita:
"A" - káva, čokoládové bonbony a neslušné návrhy zdarma
"B" - jednou jsem dostala kousnout chleba s arašídovou pomazánkou
"TJ" - vitamin E, prý abych si nepletla levou a pravou nohu
- vazelína ... (dost se mi ulevilo, že na mozoly )
Korny

PříspěvekZaslal: so září 08, 2012 10:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já už poslední dobou začínám být alergickej na ty "kulturisty" v posilkách co cvičí prsa a biceps, v lepším případě jen vršek těla a absolutně by je nikdy nenapadlo dát si nohy...cvičím v Brně, někdy ve Znojmě a všude je to stejný...dojde borec, frajer jak sviňa a vypadá jak Strnad z reklamy na T-Mobile s Kotkem...že se mě nelíbí jak vypadají to není jejich věc, ale já nesnáším ty jejich zkurvený výmluvy proč necvičí nohy...zajímavý jak všichni mají tak zničený kolena a zdevastovaný nohy, že si nemůžou dát ani lehkej legpress, předkopávání nebo výpady!!! Popravdě znám hodně málo lidí co cvičí poctivě celý tělo a když už ho cvičí, tak na benchi sice mají 100kg, ale na dřepu 40...

A píšu to proto, že došel do posilky borec a říká druhýmu, ty vole, ty cvičíš tak dlouho a koukni jakej máš oproti mě bicák...a ten druhej (posuny jsou na něm vidět velký) mu říká no jo, ale podívej jaký máš ty oproti mě nohy a ten první se mu začal smát s tím, že nohy nikoho nezajímají, ať se nevymlouvá atd. a na toho co cvičí poctivě vše se začali všichni koukat jak na nějakýho tragéda. Je smutný, že tihle plážáci už jsou v posilce víc doma jako lidi, co se snaží pracovat na sobě komplexně...
Study

PříspěvekZaslal: so září 08, 2012 10:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám to taky tak a sere mě to zrovna. Zrovna včera se mi jeden kamoš, co šel chlastat, vysmíval, že to na mně nejde vidět. Že nemám břicho vyrýsované.

Hlavně, že on do fitka dojde 2x do roka odcvičit biceps, kozy, tricák a šmrdlat ramena. Pak brečí, že má svalovku a nemůže týden jít. Takové mám opravdu nejradši. Nohy, záda pro ně neexistují. Jak nemáš vyrýsované břicho, jsi pro ně nic. Včera jsem byl docela dost nasraný a ačkoliv je to můj docela blízký kámoš, tak jsem myslel, že mu rozmlátím držku

https://www.instagram.com/studynkapetr/
MAST3R

PříspěvekZaslal: so září 08, 2012 10:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle u nás máme taky, už jsem si nějak zvykl, spíš mě sere, že já ty nohy cvičím (neříkám, že kvůli nim nemůžu dospat), ale jelikož mám problémy s klouby, hlavně ty kolena, tak musím být opatrnej,

Lidi co mohou cvičit nohy, na ně serou a lidi co by je chtěli cvičit nemůžou. Ale jinak jsou to žaludi co se okrádaji o výsledky, sparing když cvičil sám, byl velkej, když jsme začli cvičit spolu a já chtěl cvičit nohy, tak je začal taky a je dvakrát takový.
Study

PříspěvekZaslal: so září 08, 2012 10:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo nohy jsou základ. Já to na sobě taky dost dobře poznal.

Na druhou stranu mě tohle vždy tak nějak nakopne. Ukázat všem, že nejsem nějaký sr*č!

https://www.instagram.com/studynkapetr/
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so září 08, 2012 11:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Korny napsal:
... Je smutný, že tihle plážáci už jsou v posilce víc doma jako lidi, co se snaží pracovat na sobě komplexně ...

asi špatnej výběr posilovny...
RoscoeArbuckle

PříspěvekZaslal: so září 08, 2012 11:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Korny napsal:
Já už poslední dobou začínám být alergickej na ty "kulturisty" v posilkách co cvičí prsa a biceps, v lepším případě jen vršek těla a absolutně by je nikdy nenapadlo dát si nohy

Ahoj, nohy necvičím několik let...a je to mnohem lepší než když sem je cvičil
Korny

PříspěvekZaslal: so září 08, 2012 11:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Korny napsal:
... Je smutný, že tihle plážáci už jsou v posilce víc doma jako lidi, co se snaží pracovat na sobě komplexně ...

asi špatnej výběr posilovny...

neřekl bych, jediná posilovna kde jsem viděl hodně borců jezdit poctivě vše byla factory fitness v bystrci...jinak je to všude stejný ;)
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: so září 08, 2012 1:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nějak nechápu to pohoršení nad tím, že někdo necvičí nohy. Prostě je cvičit nechce a chce cvičit jen vršek, co je vám do toho?

Být na někoho alergickej protože nevičí nohy, ale jenom vršek mi přijde dost zajímavý.

Eric Cartman
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 605, 606, 607 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: