|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Korny

|
Zaslal: so září 08, 2012 3:04 pm Předmět: |
|
|
| Johny HaRd napsal: | Nějak nechápu to pohoršení nad tím, že někdo necvičí nohy. Prostě je cvičit nechce a chce cvičit jen vršek, co je vám do toho?
Být na někoho alergickej protože nevičí nohy, ale jenom vršek mi přijde dost zajímavý. |
Já nejsem alergickej na to že nohy necvičí...když přijde, odcvičí si svoje a půjde domů, tak je mi to u prdele, mě vadí jak tihle lidi před mladýma klukama v posilovně machrujou, že mají obrovský bicáky, přitom nohy maj jak tyčky k rajčatům a dělají, že nejvíc všemu rozumí...výbornej příklad pro ty kluky, když do nich od 15 někdo hrne, že cvičit nohy není vůbec potřeba...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Study
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: so září 08, 2012 3:09 pm Předmět: |
|
|
Já jsem vděčnej za ty spousty lidí co nohy necvičí. Přesněji řečeno necvičí dřepy, stroje jdou mimo mě. Neumim si představit, že bych se s nima musel v dřepovacím stojanu střídat, to bych asi zoufalstvím spáchal sebevraždu _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: so září 08, 2012 3:21 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | Já jsem vděčnej za ty spousty lidí co nohy necvičí. Přesněji řečeno necvičí dřepy, stroje jdou mimo mě. Neumim si představit, že bych se s nima musel v dřepovacím stojanu střídat, to bych asi zoufalstvím spáchal sebevraždu |
Přesně. Ať přijdu do posilky kdykoliv, stojan a okolí mám jen pro sebe, zatímco borci na Scottově lavičce stojí frontu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: so září 08, 2012 5:19 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | Já jsem vděčnej za ty spousty lidí co nohy necvičí. Přesněji řečeno necvičí dřepy, stroje jdou mimo mě. Neumim si představit, že bych se s nima musel v dřepovacím stojanu střídat, to bych asi zoufalstvím spáchal sebevraždu |
Si moc nepomůžeš. Vždycky se tam dají pumpovat bicáky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: so září 08, 2012 5:41 pm Předmět: |
|
|
Jak to tady tak čtu, tak by jste byli určitě spokojení s naší malou posilkou kam chodím, tam neznám nikoho kdo by necvičil cely tělo _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: so září 08, 2012 7:09 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | Já jsem vděčnej za ty spousty lidí co nohy necvičí. Přesněji řečeno necvičí dřepy, stroje jdou mimo mě. Neumim si představit, že bych se s nima musel v dřepovacím stojanu střídat, to bych asi zoufalstvím spáchal sebevraždu |
Si moc nepomůžeš. Vždycky se tam dají pumpovat bicáky. |
To sice jo, ale nikdy se mi naštěstí nestalo, že by si je tam ten člověk potřeboval odjet, když jsem řekl, že tam jdu cvičit _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: so září 08, 2012 7:16 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | To sice jo, ale nikdy se mi naštěstí nestalo, že by si je tam ten člověk potřeboval odjet, když jsem řekl, že tam jdu cvičit |
Ti ještě poděkovali, žes je vyhodil, ne?
| riker napsal: | Sice bych byl schopnej dat tunu na drep, ale pri vsech ostatnich sportech by me to jenom omezovalo... |
To je hodně velkej omyl tohle.
|
|
| nahoru |
|
 |
RoscoeArbuckle
|
Zaslal: so září 08, 2012 7:17 pm Předmět: |
|
|
| riker napsal: | sice me tady asi upali za kacirstvi, ale stejne to reknu - proc bych mel chtit velky tezky nohy? Sice bych byl schopnej dat tunu na drep, ale pri vsech ostatnich sportech by me to jenom omezovalo... |
tak nejak....kdyz nekoho drep bavi, proc ne, ja ho nenavidim, tak ho necvicim
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: so září 08, 2012 7:23 pm Předmět: |
|
|
Sice jsem nohy jako partii nenáviděl, ale bez dřepů by ten trénink nebyl ono  Zvláště poslední dobou
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so září 08, 2012 8:18 pm Předmět: |
|
|
| riker napsal: | sice me tady asi upali za kacirstvi, ale stejne to reknu - proc bych mel chtit velky tezky nohy? Sice bych byl schopnej dat tunu na drep, ale pri vsech ostatnich sportech by me to jenom omezovalo... |
Je jen hodně málo sportů, kde by sportovci nepotřebovali cvičit nohy. Nikdo neříká, že nohy musí být mohutný a těžký, já je taky nechci a také by mě to omezovalo, ale přeci tihle lidé necvičí nohy primárně kvůli objemu.
Fotbal, sprinty, americký fotbal, bb, veslování, hokej, florbal, basketball, vodní pólo, lyžování, bojové sporty.....snad nemusím pokračovat. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: so září 08, 2012 9:10 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | riker napsal: | sice me tady asi upali za kacirstvi, ale stejne to reknu - proc bych mel chtit velky tezky nohy? Sice bych byl schopnej dat tunu na drep, ale pri vsech ostatnich sportech by me to jenom omezovalo... |
Je jen hodně málo sportů, kde by sportovci nepotřebovali cvičit nohy. Nikdo neříká, že nohy musí být mohutný a těžký, já je taky nechci a také by mě to omezovalo, ale přeci tihle lidé necvičí nohy primárně kvůli objemu.
Fotbal, sprinty, americký fotbal, bb, veslování, hokej, florbal, basketball, vodní pólo, lyžování, bojové sporty.....snad nemusím pokračovat. |
presne tak...nejde o to, ze musi mit kazdej kolem stehna 70...ale divil by ses jak me treba pomohla posilovna ve fotbale, driv jjsem byval jako papir a ted me neodstavi od balonu nikdo...stejne tak kamos co dela atletiku - cvici explozivni provedeni drepu se 150kg a mohutny tezky nohy rozhodne nema, tam rozhoduje vic faktoru. A zeptam se te jinak...k cemu ti teda budou mohutny tezky zada, prsa a ruce??
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|