|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
riker

|
Zaslal: so září 08, 2012 9:12 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Je jen hodně málo sportů, kde by sportovci nepotřebovali cvičit nohy. Nikdo neříká, že nohy musí být mohutný a těžký, já je taky nechci a také by mě to omezovalo, ale přeci tihle lidé necvičí nohy primárně kvůli objemu. |
s tim souhlasim. Cvicit nohy je samozrejme potreba pro hodne sportu, ale spis aerobne protoze tak se u vetsiny sportu pouzivaji, ne kulturistickym/vzperacskym zpusobem ktery se propaguje tady.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so září 08, 2012 9:23 pm Předmět: |
|
|
A ty děláš nějakej sport?
Kde myslíš, že se bere dynamika? Ze síly. A jak získáš sílu? Silovým tréningem a nejlíp 1-5 opakování s velkou váhou a pak nízkejma opakováníma třeba se svou váhou, ale technicky a dynamicky co nejlíp.
|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
Zaslal: so září 08, 2012 9:31 pm Předmět: |
|
|
| Korny napsal: | k cemu ti teda budou mohutny tezky zada, prsa a ruce?? |
ciste z mechanickyho hlediska je trup to nejlepsi misto kam ulozit neco "mohutnyho a tezkyho". Proto se tam treba uklada tuk.
Cim je vaha dal od trupu, tim je pohyb energeticky narocnejsi. Predstav si jak by se ti blbe pohybovalo kdyby se ti sadlo misto na brise ukladalo na lytku...
Tim jsem pokryl zada a prsa. Pokud jde o ruce tak ty, i kdyz vypadaj mohutne, nejsou nejak extra tezky... (treba v porovnani s nohou)
|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
Zaslal: so září 08, 2012 9:39 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | A ty děláš nějakej sport? |
ja delam vsechno mozny (nic profesionalne). Nejvic asi lezeni a karate (tradicni, ne sportovni)
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: so září 08, 2012 10:33 pm Předmět: |
|
|
| riker napsal: | | Korny napsal: | k cemu ti teda budou mohutny tezky zada, prsa a ruce?? |
ciste z mechanickyho hlediska je trup to nejlepsi misto kam ulozit neco "mohutnyho a tezkyho". Proto se tam treba uklada tuk.
Cim je vaha dal od trupu, tim je pohyb energeticky narocnejsi. Predstav si jak by se ti blbe pohybovalo kdyby se ti sadlo misto na brise ukladalo na lytku...
Tim jsem pokryl zada a prsa. Pokud jde o ruce tak ty, i kdyz vypadaj mohutne, nejsou nejak extra tezky... (treba v porovnani s nohou) |
dobre, ale porad pokud se tak moc potrebujes hybat, ze ti vadi nabrat par kg v nohach, tak neni lepsi nabrat vsude stejne nez v nohach nic a nahore 10kg? :) a tohle presne rikal kamos, ze necvici nohy, protoze hraje squash a tenis a florbal a chce byt pohyblivej...a skoncil s vyhrezlou plotynkou, protoze mu zada ve spodni casti pry nedokazali dlouhodobe drzet vahu vrsku tela jak je mel slaby... :) ale to je jedno, je to kazdyho nazor a ja ti ho neberu, ale z vlastni zkusenosti ti muzu rict, ze treba fotbalisti v posilovne cvici z takovych 60-70% jenom nohy a maji je snad nejak obaleny? :) to telo se prizpusobuje vsem cinnostem ktery delas :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: ne září 09, 2012 4:24 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | Obrovskej mega jebak na cele, kterej kyne uz skoro tyden a este ani nema bilou hlavicku aby sel vymacknout. Pul cela mam otekly a nafoukly a neda se toho ani dotknout jak to boli a pulzuje.
Nedivil bych se, kdybych to do pondeli nevydrzel a jel na pohotovost.
Pri vsi smule me temer dosel lek, slivovice, mam uz jen 2 decy. |
Tak sem s tim skoncil v nemocnici na 5 dni asi. Zatim sem tu 2hy den.
Vcera brzo rano sem to vymackl az to striklo pul metru nad zrcadlo.
A to sem nemel, jak sem se dovedel pozdeji na pohotovosti. Zadny mackani dokud to nema uplne bilou v okoli nezarudlou, hlavicku. Sice se me docasne ulevilo, ale infikoval jsem si to a rozsiril do okoli.
Do vecera me napuchl cely oblicej, vypadal jsem uplne jako nejaky mutant.
Dostavam antibiotika primo do zily, castecne to splasklo a zitra to mozna nariznou.
Aspon ze nemam dietu a muzu jist co chci.
Tak si vemte z toho pouceni a nemackejte neuzraly mega jebaky.
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: ne září 09, 2012 4:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: ne září 09, 2012 5:45 pm Předmět: |
|
|
| RoscoeArbuckle napsal: | | riker napsal: | sice me tady asi upali za kacirstvi, ale stejne to reknu - proc bych mel chtit velky tezky nohy? Sice bych byl schopnej dat tunu na drep, ale pri vsech ostatnich sportech by me to jenom omezovalo... |
tak nejak....kdyz nekoho drep bavi, proc ne, ja ho nenavidim, tak ho necvicim |
A proto zustanes navzdycky pussy, puso
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne září 09, 2012 6:45 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | jebak..... |
Pred par dny jsem tu zahledl tvuj problem s jebakem a smal jsem se, ted se sice smeju taky, i kdyz uz to asi takova prdel neni, ale vazne jsem necekal, ze to bude mit takhle dramaticky vyvoj. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: ne září 09, 2012 7:03 pm Předmět: |
|
|
No to sem rad, ze jste se pobavily, oblicej uz me zplaskl, ze by me vlastni mama poznala.
Nejspis me pusti driv jak za planovanych 5 dni.
Sakra ja sem nadrzenej na cviceni jako nikdy, uz se to po pauze se zadama rozjizdelo, a ted tohle
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
|
| nahoru |
|
 |
RoscoeArbuckle
|
Zaslal: ne září 09, 2012 10:17 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | RoscoeArbuckle napsal: | | riker napsal: | sice me tady asi upali za kacirstvi, ale stejne to reknu - proc bych mel chtit velky tezky nohy? Sice bych byl schopnej dat tunu na drep, ale pri vsech ostatnich sportech by me to jenom omezovalo... |
A proto zustanes navzdycky pussy, puso |
sory, tak ja začnu vzpírat, abych nebyl pussy a byl osvalený silák jako ty
|
|
| nahoru |
|
 |
RoscoeArbuckle
|
Zaslal: ne září 09, 2012 10:18 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: | | Majesty napsal: | | RoscoeArbuckle napsal: | | riker napsal: | sice me tady asi upali za kacirstvi, ale stejne to reknu - proc bych mel chtit velky tezky nohy? Sice bych byl schopnej dat tunu na drep, ale pri vsech ostatnich sportech by me to jenom omezovalo... |
A proto zustanes navzdycky pussy, puso |
Řekl bych, že do očí bys mu to asi neřekl. |
Proč ne, já mám pro mírnou retardaci pochopení
|
|
| nahoru |
|
 |
Saphenus
|
Zaslal: ne září 09, 2012 11:23 pm Předmět: |
|
|
judson- hovoril som ti hned aby si s tym siel k doktorovi.
nabuduce ked ti niekto povie aby si siel k doktorovi tak ho posluchni... dufam ze ti povedali ze si riskoval meningitidu a trombozu sinusov a vobec infekciu nie len tvare ale aj nervovej sustavy
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|