|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MAST3R

|
Zaslal: st září 12, 2012 7:54 pm Předmět: |
|
|
Jo to je u nás taky. Taky pokaždé zdravím v šatně, občas někdo neodpoví, tak na něj taky příště seru. Jinak jsem začal zdravit i lidi, když jdu k směrem k zrcadlům (tam většina lidí cvičí) odložit si pití a ručník a jdu třeba na pás, přece jenom se vídáme už nějakou dobu. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
John Chipsa

|
Zaslal: st září 12, 2012 8:22 pm Předmět: |
|
|
Na černáku v šatnách naprostá ignorace, tak na ně seru, jen s těma co chodím pravidelně se zdravím, ale to je snad jasná věc....
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: st září 12, 2012 9:16 pm Předmět: |
|
|
Já jsem tam u nás na purkyňkách začal zdravit a celkem se zdraví bych řekl, ale tam to je takový obecně komorní, ale jsou kkti, co tu hubu prostě neotevřou _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st září 12, 2012 9:17 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Dnes mě naštvali v Blue gymu ... přijdu do šatny, tam se převlíkaj asi 4 chlapi, řeknu čau a nikdo není schopnej mě pozdravit .... když odhcázím, je tam asi 7 lidí, říkám čau, a pozdraví mě jeden člověk ... to nechápu ... když přijdu někam, tak pozdravím ne ? ... v posilce čau a nikdo mi nemůže odpovědět?... asi jsem buran z maloměsta (Pardubice), ale tam se běžně člověk v posilce pobaví s úplně cizím člověkem a je tam taková přátelštější atmosféra.... ale jinak Blue gym je fajn posilka :) |
Me zase sralo, ze me tam zdravil porad kazdej, i kdyz jsem o to nestal _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st září 12, 2012 9:59 pm Předmět: |
|
|
Ne ze bych byl nejaka hvezda, ale za ty roky jsem si tam udelal znamejch dost a porad kazdymu rikat cau bylo nekdy otravne, zvlast kdyz stal trenink za ho*no  Nevim, co ma Grimley za problem, protoze tam jsou vsichni az nezdrave moc pratelsi a obcas je potreba si je trochu drzet od tela nasranymi vyrazy v obliceji :D _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: st září 12, 2012 10:13 pm Předmět: |
|
|
Jestli tě nekdy potkám a poznám, tak tě z fleku pošlu do pr****, aby ses cítil dobře _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: čt září 13, 2012 1:59 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Ne ze bych byl nejaka hvezda, ale za ty roky jsem si tam udelal znamejch dost a porad kazdymu rikat cau bylo nekdy otravne, zvlast kdyz stal trenink za ho*no Nevim, co ma Grimley za problem, protoze tam jsou vsichni az nezdrave moc pratelsi a obcas je potreba si je trochu drzet od tela nasranymi vyrazy v obliceji :D |
aspon víš proč si pouštím Mp3 :D pak lidi neotravujou :D co kdybych jim za vyrušení z poslechu klasické hudby např ukousl hlavu žejo xD...nekdy me sere ze jsou lidi tak posraní ze mě...hlavně baby často co vim...je to podivny...přitom sem takovej dobrák...:) to se sem hodí...:D to mě docela sere :D
přece neznamena že když mam nejaky svaly tak sem psychopatickej nasilnik...tohle by měl někdo vysvětlit těm v hollywoodu...
většina chudačku co mlatěj po přichodu z hospody svy holky jsou ubozi 50kg vymaštěnci
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne září 16, 2012 10:05 pm Předmět: |
|
|
Dobre ťa prečistí, buď rád, však prečo by si inak pil 2 litre burčiaku, nie? _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: ne září 16, 2012 10:08 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Dobre ťa prečistí, buď rád, však prečo by si inak pil 2 litre burčiaku, nie? |
Já ti ani nevím....jako říká se že je to zdravý, což asi je (otázka je v jakým množství )
Já jsem to ani neměl v plánu vypít. otevřel jsem flašku, že ochutnám. tak jedna sklenička, druhá a potom rovnou z flašky
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne září 16, 2012 10:10 pm Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | Právě jsem vypil asi 2 litry burčáku. Ne, že bych byl opilej, to právě vůbec ne (kdo ví co to bylo za sračku ) ale co mi to začalo dělat v žaludku, to bych vám nepřál zažít. zrovna to začalo kvasit, a jak jsem to vypil skoro najednou, tak to kvasí fakt hodně |
Před dvouma rokama to kámošovi taky začalo kapku kvasit, takže po cestě domů vyběhl z autobusu za zastávku. Děkoval bohu, že to bylo na prázdné zastávce pozdě večer a že měl sebou papírové kapesníky
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne září 16, 2012 10:13 pm Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | | Turakam napsal: | | Dobre ťa prečistí, buď rád, však prečo by si inak pil 2 litre burčiaku, nie? |
Já ti ani nevím....jako říká se že je to zdravý, což asi je (otázka je v jakým množství )
Já jsem to ani neměl v plánu vypít. otevřel jsem flašku, že ochutnám. tak jedna sklenička, druhá a potom rovnou z flašky |
Tak si to zachvíľu pekne užiješ na záchode no hehe _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne září 16, 2012 10:22 pm Předmět: |
|
|
ajaj, aby si nebol prekvapený, že v čom sa zobudíš _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|