|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cored
|
Zaslal: út duben 16, 2013 2:26 pm Předmět: S |
|
|
Tak antibiotika dobíram už v neděli.Myslel jsem a myslel jsem,že v ovesné kaši jsou sacharidy.  . A v bílém jogurtu jsou bílkoviny.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út duben 16, 2013 2:34 pm Předmět: Re: S |
|
|
| cored napsal: | Tak antibiotika dobíram už v neděli.Myslel jsem a myslel jsem,že v ovesné kaši jsou sacharidy. . A v bílém jogurtu jsou bílkoviny. |
o ovesne kasi jsi nic nepsal
a schvalne s epodivej, kolik tech bilkovin v tom jogurtu je
jasne, takze v pondeli zacnes brat antibiotika, ale protoze je "uz" v nedeli dobiras, pujdes si ve stredu zabusit???
kdyby blbost nadnasela, tak ty litas jak holubicka
normalni clovek by zacal nejdriv ten tyden co by ty prasky dobral, ale vidim, ze mas stejne rozumu jako svalu _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: út duben 16, 2013 2:37 pm Předmět: S |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út duben 16, 2013 2:51 pm Předmět: Re: S |
|
|
| cored napsal: | | OK-zkratka Ovesná kaše |
a ten zbytek?
nedivim se, ze te doma drzi zkratka
ty jsi totalne nesvepravna osoba, kandidat na Darwinovu cenu
tvoje mati by mela dostat nobelovku, ze se ji podarilo te naucit chodit na nocnik _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: út duben 16, 2013 2:56 pm Předmět: Re: S |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | cored napsal: | | OK-zkratka Ovesná kaše |
a ten zbytek?
tvoje mati by mela dostat nobelovku, ze se ji podarilo te naucit chodit na nocnik |
Tak svéprávný si myslím,že budu až od 15-ti let, né li od 18.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út duben 16, 2013 2:58 pm Předmět: Re: S |
|
|
| cored napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | cored napsal: | | OK-zkratka Ovesná kaše |
a ten zbytek?
tvoje mati by mela dostat nobelovku, ze se ji podarilo te naucit chodit na nocnik |
Tak svéprávný si myslím,že budu až od 15-ti let, né li od 18. |
ty? nikdy!
pletes si pojem a prujem!
svepravna osoba muze byt plnoleta i neplnoleta, dokonce i mentalne zaostala, ale ty nikdy! _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: út duben 16, 2013 3:06 pm Předmět: Re: S |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | cored napsal: | Asi to tak bude ,hold někdo umí diagnostikovat přes internet. Goodjob |
jasne
....ryzi varte 7 minut.
cord: hmmm, uz je to treti minuta, to je hnedle sedm, uz ji jdu snist |
hezké přirovnání. nemám slov
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út duben 16, 2013 3:09 pm Předmět: Re: S |
|
|
| cored napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | cored napsal: | Asi to tak bude ,hold někdo umí diagnostikovat přes internet. Goodjob |
jasne
....ryzi varte 7 minut.
cord: hmmm, uz je to treti minuta, to je hnedle sedm, uz ji jdu snist |
hezké přirovnání. nemám slov |
mam lepsi
nevyskakujte z letadla driv nez v 700metrech, protze se vam nestihne otevrit padak
cored s pohledem uprenym na vyskomer: 200, 250, 300...seru na to, jdu skocit _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: út duben 16, 2013 3:20 pm Předmět: S |
|
|
Ta citace byla super  .
Edit: Byly by z toho fajn meme komixy
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: út duben 16, 2013 4:26 pm Předmět: |
|
|
Ty si z toho děláš prdel, ale PU ma pravdu a ve skutečnosti jde o tvoje zdraví  akorat ti to nedochazi..
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: út duben 16, 2013 4:47 pm Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | Ty si z toho děláš prdel, ale PU ma pravdu a ve skutečnosti jde o tvoje zdraví akorat ti to nedochazi.. |
Já vím,že má pravdu,jen já nemám ani rýmu,už mě nepálí ani na pruduškách a celkvě nejevím žádné známky nějaké nemoci nebo tak.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út duben 16, 2013 4:59 pm Předmět: |
|
|
| cored napsal: | | Tom3 napsal: | Ty si z toho děláš prdel, ale PU ma pravdu a ve skutečnosti jde o tvoje zdraví akorat ti to nedochazi.. |
Já vím,že má pravdu,jen já nemám ani rýmu,už mě nepálí ani na pruduškách a celkvě nejevím žádné známky nějaké nemoci nebo tak. |
a jak vis, ze te nebude palit pri zatezi v posilce, apropos, nemas posilku zakazanou od doktora?? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: út duben 16, 2013 5:01 pm Předmět: S |
|
|
Tak já jsem tím myslel jen domácí tréning: nohy,triceps a kozy jen 5x5
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|