|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cored
|
Zaslal: po duben 15, 2013 11:48 am Předmět: S |
|
|
Dnes: tréning ????
Jsem nemocný a mám antibiotika na týden.Nevím,zda mám jít cvičit nebo ne.Cím dýl necvičím tím se mi víc nechce  .
dnešním Dnem jsem začal ŽRÁT .
jídelníček :
snídaně: emco instant OK,5ks plátky eidamu
svačina: větší zapečená Panini bageta (šunka,sýr,zelenina),1 ks racio, sojový nápoj zajíc.
oběd: větší porce rýře,vepřové
svačina: sojové mléko,2 lžičky arašídového másla, 2 rohlíky
večeře: ještě nevím
2. veřeře: pokud pujdu trénovat tak tvaroh
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tom3

|
Zaslal: po duben 15, 2013 11:50 am Předmět: |
|
|
Jasně, jdi cvičit s antibiotikama, když už neposereš sám sebe, tak alespoň nakazíš ostatní
A teď vážně, v žádnym případě cvičit nechoď, tělo potřebuje energii a sílu na boj s nemocí, cvičením si jen přitížíš.
edit: tentokrát jsem tě předehnal já, Petře
Naposledy upravil Tom3 dne po duben 15, 2013 11:52 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po duben 15, 2013 11:51 am Předmět: Re: S |
|
|
ty vole, ty ses magor
mas antibiotika a chces jit cvicit?
vyser se na to!
tyden nebo i vic v klidu ti nic neudela, svaly nemas, tak o ne neprijdes
apropos, nejak jsem nepochytil, v cem je to, ze jsi zacal vic zrat
proc by jsi mohl tvaroh jenom kdyz cvicis???? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: po duben 15, 2013 12:01 pm Předmět: S |
|
|
Já totiž jaksi nevím,proč mě dal doktor antibiotika.Sice mě večer pálí prudušky a mám rýmišku,ale i tak myslím,že je to v pohodě.A s tvarohem mamka dostala od nějaké kamarádky info,že se tvaroh lepí na střeva nebo co.Tak jsme se domluvili,že tvaroh mužu jen,když trénuju,protože to je jen 3x týdně.
Edit number one: Stejně asi teda dám na vás a vyseru se nato.I kdž počasí mi moc nepomáhá
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po duben 15, 2013 12:05 pm Předmět: Re: S |
|
|
| cored napsal: | Já totiž jaksi nevím,proč mě dal doktor antibiotika.Sice mě večer pálí prudušky a mám rýmišku,ale i tak myslím,že je to v pohodě.A s tvarohem mamka dostala od nějaké kamarádky info,že se tvaroh lepí na střeva nebo co.Tak jsme se domluvili,že tvaroh mužu jen,když trénuju,protože to je jen 3x týdně.
Edit number one: Stejně asi teda dám na vás a vyseru se nato.I kdž počasí mi moc nepomáhá |
ty ses exot
uz se tesim na to, jak vam budou ve skole rikat, ze se kyselina lije do vody a ne naopak
a jak ty budes prvni kdo to prubne
nemyslis, ze doktor by tomu mohl rozumet vic nez ty? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: po duben 15, 2013 12:08 pm Předmět: S |
|
|
S tím tvarohem nemám stejný názor jak mamka,jenže její kámoška to ví asi nejlíp  .
A jo,doktor bude zřejmě chytřejší nez já
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: po duben 15, 2013 12:29 pm Předmět: |
|
|
Nepomuže.Jak jsem dobíral poslední dávku gaineru tak došlo k hádce,že je to jen ,,chemie,,.Ukázal jsem jí složení sunaru,kde byl lecitin,taurin a nějaká blbě spracovaná syrovátková bílkovina,s mojím gainerem a argumentovala to tak,že to podléhá čeké komoře a,že by to malým dětem jinak nedali.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po duben 15, 2013 12:30 pm Předmět: |
|
|
| cored napsal: | | Nepomuže.Jak jsem dobíral poslední dávku gaineru tak došlo k hádce,že je to jen ,,chemie,,.Ukázal jsem jí složení sunaru,kde byl lecitin,taurin a nějaká blbě spracovaná syrovátková bílkovina,s mojím gainerem a argumentovala to tak,že to podléhá čeké komoře a,že by to malým dětem jinak nedali. |
argumentuj tou samou skusebnou, co dala razitko na tvuj gainer _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: po duben 15, 2013 12:40 pm Předmět: S |
|
|
Neředím  . Ale tak žádné matce tohle nevysvětlíš. Aspon,že otec cvičíval a v tomto si zamě někdy dupne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: po duben 15, 2013 12:47 pm Předmět: Re: S |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | cored napsal: | Neředím . Ale tak žádné matce tohle nevysvětlíš. Aspon,že otec cvičíval a v tomto si zamě někdy dupne. |
hele, hlvni je do sebe dostat dostatek jidla |
O tom nepochybuju
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|