|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st červen 18, 2014 1:58 pm Předmět: |
|
|
Já na tohle používám telefon Samsung Galaxy SIII a jsem s ním maximálně spokojený. Komunikace s PC bezproblémová (natáhneš si po kabelu - nebo i bez něho - jakákoliv data na paměťovou kartu, tzn. veškeré DOCy a PDFka atd., vše co je potřeba), zároveň e-mailový klient je docela chytrý a umožňuje cokoliv, co v praxi potřebuju. Pro případ nouze pak program TeamViewer, který Tě napojí na plochu počítače v práci, kde si případně dopošleš cokoliv nebo uděláš, co potřebuješ (u mě pak třeba včetně věcí, jako napojit se přes konzoli na server a řešit něco z příkazového řádku, zkontrolovat bezpečnostní kamery apod.). Samozřejmě pohodlnost práce z PC to není, ale asi jsem nenarazil ještě na nic akutního, co bych přes tenhle telefon nevyřešil.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st červen 18, 2014 2:04 pm Předmět: |
|
|
Děkuji Ronnie - to je přesně ono!
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st červen 18, 2014 3:10 pm Předmět: |
|
|
A já ti zase doporučím Galaxy Note řadu.
Velký display, Note II má hodně solidní baterii a práce na Notech je přece jen o něco pohodlnější než na S3ce.
Já třeba na mojem Note 1 používám quickoffice naprosto bez problémů.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st červen 18, 2014 3:32 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | A já ti zase doporučím Galaxy Note řadu.
Velký display, Note II má hodně solidní baterii a práce na Notech je přece jen o něco pohodlnější než na S3ce.
Já třeba na mojem Note 1 používám quickoffice naprosto bez problémů. |
Mám nokia 92O ku...displej je slušný. Budu pracovat na něm. Note je fajn volba, ale ten telefon mám tak půl roku, tj. přijde mi to zbytečný.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: čt červen 19, 2014 11:21 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | Mám na vás některé znalé inteligentní matematicky nadané jedince dotaz.
Jak spočítám z A4ky textu a obrázků, kolik procent strany je potištěno a kolik % tvoří nepotištěný papír????
Díky moc za řešení:o) |
Na to je určitě software, co používají tiskárny, který ti řekne přesně ink coverage :) Ale nevím jestli je něco free. Acrobat a tyhle srandy jsou celkem drahé.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt červen 19, 2014 1:08 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | Deadlift napsal: | Mám na vás některé znalé inteligentní matematicky nadané jedince dotaz.
Jak spočítám z A4ky textu a obrázků, kolik procent strany je potištěno a kolik % tvoří nepotištěný papír????
Díky moc za řešení:o) |
Na to je určitě software, co používají tiskárny, který ti řekne přesně ink coverage :) Ale nevím jestli je něco free. Acrobat a tyhle srandy jsou celkem drahé. |
Díky - už jsem to vyřešil jinak a domluvil se s velkou profi tiskárnou a tam se nějaké procento potřeby inkoustu ztratí:o)...v tom objemu.
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: st červenec 23, 2014 3:06 pm Předmět: |
|
|
Mám dokaz, kolik se by se mělo vyjít minut videa na pamětovku o obsahu 16GB (microSDHC class10) při kvalitě nahrávání 720p (30snímku).
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: st červenec 23, 2014 3:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: st červenec 23, 2014 3:23 pm Předmět: |
|
|
Já vím, já nevěděl zda na to ta třída rychlosti má vliv. Tak problém je asi jinde. Protože mi to píše, že video může být maximálně dlouhé 8minut a 11 sekund, tak jsem to schválně nechal, ale ona je to maximální stopáž toho videa, pak se vypne a můžu nahrávat další o stejné dálce, proč to nejde v celku, dokud je místo, musí se to nějak nastavit?
Na foťáky nejsem
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: st červenec 23, 2014 3:36 pm Předmět: |
|
|
| balbi napsal: | Já vím, já nevěděl zda na to ta třída rychlosti má vliv. Tak problém je asi jinde. Protože mi to píše, že video může být maximálně dlouhé 8minut a 11 sekund, tak jsem to schválně nechal, ale ona je to maximální stopáž toho videa, pak se vypne a můžu nahrávat další o stejné dálce, proč to nejde v celku, dokud je místo, musí se to nějak nastavit?
Na foťáky nejsem |
nevím co máš za foťák potřebuju typ.. naformatuj si sd kartu _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: st červenec 23, 2014 3:38 pm Předmět: |
|
|
Mám ho asi 15 minut, takže tak. Nikon coolpix s3400. Dal jsem tam pamětovku a dal jsem formátovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st červenec 23, 2014 6:00 pm Předmět: |
|
|
| balbi napsal: | Tak jsem zjistil, že je to systémem FAT32, který má omezenou velikost souboru. Samozřejmě, že když se to přeformátuje na NTFS, tak to už kompakt nepodporuje, ale toto nemá zákazník šanci vyčíst dopředu, no nic, 14 dní mám, takže tak |
a exFAT?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|