Dave - lift/zábava/pumpa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Dave - lift/zábava/pumpa  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Dave - lift/zábava/pumpa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so červen 08, 2024 1:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Super, pis sem treningy, ja si u kazdeho uberu 50kilo a pojedu to s tebou 😁
decarabas

PříspěvekZaslal: so červen 08, 2024 8:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To máš skoro takú dobrú ženu ako ja! Drž sa jej, tolerantnejšiu asi nenájdeš

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Dave1913

PříspěvekZaslal: út červenec 16, 2024 1:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdar bando!

Tak se zas po době ozývám.

Minulý víkend proběhlo Mistrovství ČR družstev v klasickém silovém trojboji.
Nastoupil jsem za náš "B" tým v 1.lize.
No a padly nějaký PRka. V totalu jsem vyrovnal vytoužených 600 kg z pohárovky (která nebyla oficiální, takže si to můžu odškrtnout ).

Na dřepu jsem si pořídil a7 návleky, který dávají tak 10 kg, fakt masakr :D nejsem s tím úplně ztotožněn, není to uplná RAWka, ale používají to všichni, tak proč se budu obírat o kila? Navíc s tím cvičím jen pár tréninků před závody a na závodech...
Ale dřep 217,5 kg velká spokojenost!

Na benči docela zklamání. Závodní PR mám 155 kg, tady byl cíl dát aspoň 152,5 kg třetím pokusem, ale příprava moc nešla dobře (bolela mě bicepsová šlacha z dřepu a moc jsem nemohl v tréninku zabrat), a třetím pokusem to bohužel TAK TAK nepadlo.
Takže co jsem nabral na dřepu jsem ztratil na benči

No a na tahu byl cíl 237,5 - 240 kg, ale nechtěl jsem riskovat. Potřeboval jsem zapsat 600 kg total, tak z plánovaných 220/230/237,5 jsem šel konzervativně 220/227,5/235.
No a padlo to... Takže spokojenost.

Na to, že jsem před půl rokem plánoval kariérní pauzu kvůli miminkům, tak velká spokojenost! Díky patří holkám a hlavně ženě!

Kdo by chtěl mrknout na youtube, tak může zde:

Jo a má někdo lepší fanoušky?
Turakam

PříspěvekZaslal: út červenec 16, 2024 2:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Máš už dlhodobo brutálnu výkonnosť, obdiv!
vlk#

PříspěvekZaslal: út červenec 16, 2024 3:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

gratulace k totalu!! na dřepy máš krásnou hloubku a ještě tam byla rezerva 2.5-5 kg, benč byl těsně a na ty tahy se dokážeš krásně vyprsit :D a taky tam ještě mini-rezervička byla, ale na to se nedá spoléhat a záleží, jak se předtím srovnáš, viz ten smolný benč.

mimina jsou super, kariéra ti nekončí, ale začíná ;)
decarabas

PříspěvekZaslal: st červenec 17, 2024 10:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pekne Dejve, dobré, že sa stále držíš, aj keď sa ti takto rozrástli povinnosti

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
cohen999

PříspěvekZaslal: st červenec 17, 2024 10:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Skvele!
Dave1913

PříspěvekZaslal: pá červenec 19, 2024 2:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turku díky. Furt říkám, že trojboj je maraton, ne sprint. Že kila jdou postupně dlouhodobě nahoru. Když mi ale na FB onehdá vyskočilo, že prvních 100kg na benč jsem dal v roce 2010 a od té doby nepřetržitě cvičím, měli ze mě kamoši (co se na trojboj a cvičení samozřejmě vysrali) prdel, že to je progres 3,9 kg za rok a že "přece to je maraton"

vlku díky moc... no, nemyslím si že na dřepu a mrtvole byla rezerva, docela jsem si už máknul na tahu je potřeba pořádnej dotah! zatáhnout ramena a propnout nohy

díky carabasi, kolikrát si říkám, jestli mi to za to stojí, ale jo... stojí... já bych byl na zabití, kdybych nechodil cvičit... a když už si ten čas najdu, proč jen pumpovat a nedat tomu trochu hlavu a patu a trénovat na závody?

cohen díky moc!
Dave1913

PříspěvekZaslal: pá červenec 19, 2024 2:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jinak teď jsme přešli trochu na mimosezónní přípravu.
Konečně mám VT1 (600 kg), což je minimální výkon na to se dostat na MČR, což je můj velkej cíl.
Ze zkušeností z minulých let budu nominovanej na 20.-25.místě, ale hodně lidí to odřekne, takže bych se do TOP12 mohl dostat.
V září na oblast nepůjdu, to by bylo moc závodů, ale kdyby klaplo to MČR na konci října, byl bych moc rád.
Dave1913

PříspěvekZaslal: po říjen 14, 2024 9:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj přátelé,

tak po nějaké době jsem opět zavítal na log, tak to zde trochu zaktualizuju

Jak jste určitě četli, tak v létě se mi na MČR družstev podařilo dát vysněných 600 kg, což je i meta VT1, s kterou můžete jet na MČR.
Na oblast ve Vranovicích v září se mi nechtělo jet, cíl bylo případné MČR. Těsně před Vranovicemi jsem se dozvěděl, že abych mohl bez MVT na MČR, musel bych tu VT1 dát na oblasti, která byla ve Vranovicích, tak MČR zas nic
Jo mimochodem... nedostal bych se tam ani tak, 26.místo v nominaci má 632,5 kg.... Mazec....

No, holky rostou, motivace dřít klesá :D jak nemám před sebou cíl, na který se zaměřuju, moc se mi nechce do vah, proto spíš teď cvičím takovej ten powerbuilding. Cvičit budu vždy a pořád chodím 3x týdně, ale poslední dobou jsem jaksi unaven, chodím po večerech sám... no není to ono.

Teď to vypadá, že nějaká soutěž v dohlednu buď bude BS cup v lednu (pohárovka v BeStrong, kterou vlastní můj trenér Marcel) nebo až zase MČR družstev (1.liga, z extraligy jsme letos spadli), která bude v létě.

Tož zdar!
Dave1913

PříspěvekZaslal: čt leden 23, 2025 2:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj,

pokusím se nějakou dobu psát zase log (snad mě to bude bavit ).
Máme docela daleko do závodů, nějakých 5 měsíců. Chystám se na družstva RAW, které se budou konat v Benešově u Prahy 27.6.

Nacházím se tedy v mimosezonní přípravě.
Dřep teď jezdím pouze 1x týdně a to high-bar (+občas platz sq místo hackenu, který u sebe nemám, což nepočítám
Benč 2x týdně (1x týdně comp, 1x týdně closer-grip (ukazováček na drážce)).
Mrtvolu jezdím 1x týdně comp (klasiku), ale teď docela vyšší počty opáček (skoro jak legenda ripper ). Na mrtvolu mám teď životní formu (vůbec ale ne jak legenda ripper dal jsem si PR 205x5 a 207,5x4 (skoro i pátý, ale nedotaženo - rýmička a tak :D).

Úterý 21.1.
Cossack squat to press - 3x6 s 10kg jednoručkami
Toto jsem měl poprvé v životě. Katastrofa :-D Třísla táhly, kolena se necítily dobře.

Snatch grip high-pull
4x3 - 70,80,90,100
1x6 - 80
Mám špatný dotah u mrtvoly, i z de to jde vidět. Nemám správný příprc. Díky tomuto cviku se to učím, věříme přenos na mrtvolu. Jo a občas i zapojím trapézy...

Platz squat
90-2x10
100-2x8
nahoře nezastavuji, dolů se snažím v tempu, nahoru výbušně

Strict dip
+25 kg - 8,9,9,9 (RPE 9+)
kliky na bradlech jsem nejel dlouhou dobu. Mám snad třetí trénink po roce, tak je to znát.

Stahování kladky neutral úchopem
55 kg - 4x10

Kneeling dumbbell woodchopper
2x8 s 15 kg
taková blbost s jednoručkou na střed těla

jo a musím se pochlubit!
prodal jsem svoji starou stronggear power bar osu a objednal si mazla:
https://www.rogueaustralia.com.au/rogue-20-kg-ohio-power-bar-black-zinc-au?srsltid=AfmBOopGvYPIXr9SDkI_NQ_LdQyxo7YDYijszDnAJo3szI2cPEwR4tjn
vlk#

PříspěvekZaslal: čt leden 23, 2025 2:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dave1913 napsal:
Chystám se na družstva RAW, které se budou konat v Benešově u Prahy 27.6.

paráda! píšu si, a ty klidně taky zapisuj, mimosezonu a i sezonu ;)
Dave1913

PříspěvekZaslal: po leden 27, 2025 3:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
Dave1913 napsal:
Chystám se na družstva RAW, které se budou konat v Benešově u Prahy 27.6.

paráda! píšu si, a ty klidně taky zapisuj, mimosezonu a i sezonu ;)

Myslím že o den dříve je extraliga, ti nejlepší rád tě ale uvidím
Kalendář je zde https://docs.google.com/spreadsheets/d/16P77oSBNgA5FARpZTaC3Jyv5FqyEJKxH/edit?gid=498885172#gid=498885172
Čtvrtek 23.1.

Comp deadlift
187,5-1x8 @9-9,5

Comp bench-press
127,5-6x2
snaha o dynamiku

Gorilla row
32,5-4x8

Power push-up
60s EMOM
4x10
Dave1913

PříspěvekZaslal: po leden 27, 2025 3:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sobota 25.1.
ráno a odpoledne vycházky po 5 km
po odpolední vycházce jsem si dal ještě superserie na airbiku a angličáky, což mi solidně rozbilo nohy a bohužel i v té zimě jsem trochu nachladl (nebo jsem to chytil od holek doma?)

Neděle 26.1.
mírně nachlazen

High-bar dřep
157,5-2x8 @9

Closer grip BP
malíčky na drážce
112,5-4x7 @9

Plate raise LXJ
2x5kg-1x10
2x10kg-3x12

Tricak koule
20kg-4x10-14

Swing
36-3x10
mělo být 10 serií ale po sobotě jsem měl fakt šrot nohy tak jsem se na to i v nachlazení vykašlal
Dave1913

PříspěvekZaslal: čt leden 30, 2025 10:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Úterý 28.1.

Cossack squat to press
10 kg - 3x8
spíš bolí třísla než cokoli jiného :D

Snatch Grip High Pull
90-1x3
100-2x3
80-1x6
Už to začíná trochu vypadat. Vzal jsem si radši už trhačky, osu jsem dostal výš a konečně dostaly zabrat trapézy. Příprc se učím, je to lepší.

Platz squat
80-1x10
100-2x10
Dolů tempo, nahoru výbušně. Poslední 3 opáčka se stovkou už nebyly tak jak bych si představoval a jel jsem to vším možným, ale i tyto ušmudlaný tři serie mi na další den rozbily víc nohy, než když jedu mnohem větší objem, váhu i intenzitu i normálních high barů nebo low barů.

To mi připomnělo, jak jsem nedávno četl na facebooku u nějaké fotky, jak Tom Platz říkal, že všichni jezdí dnes dřepy "špatně". Že veškerý pohyb dnešních cvičenců vychází z boků a pánve, takže se nediví, že nemají tak dobrý nohy jak on. Že jeho dřepy vždy vycházely z pohybu kolen a primárně je jezdí přes stehna.

Kliky bradla
100 op s 20 kg (5x10)

Stahování kladky neutral
70-5x10

Kettlebell side rotations
zkouška poprvé
10-2x8
15-1x8

není špatný.

Dnes mám v plánu jít do posilky kvůli vytížení manželky a přetečení trpělivosti až děti usnou, tzn. nejdřív vyrazím v 19:30h.
Poraďte mi, co si dát po cvičení na jídlo, když to bude po 21.h a do hodiny po jídle jdu spát.
Napadl mě šejk z tvarohu, proteinu, banánu a příp. nějakýho dalšího ovoce.

Díík

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Dave - lift/zábava/pumpa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: