DAVID.LOPAN - fotrovský minimal a příchuť brazílie

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 88, 89, 90 ... 120, 121, 122  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - DAVID.LOPAN - fotrovský minimal a příchuť brazílie  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> DAVID.LOPAN - fotrovský minimal a příchuť brazílie
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
decarabas

PříspěvekZaslal: pá srpen 23, 2024 10:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MilanT napsal:
Mě teda vždycky nohy ze zadních dřepů šli dobře, ale spíš globálně - aduktory, kvadricepsy, prdel. Jezdím lowbar, ale zase ho jezdím až na zem a pohyb mi vychází z kolen, tzn. není to ten klasický powerlifterský na paralel. Vím, že po zadních i čelních dřepech mě bolí nohy, ale mám vždycky jinou svalovku, tak to asi zapojuje trochu jiné vlákna nebo jiné hlavy ve větším/menším měřítku :D A co se týče lowbaru na vysoké opáčka, to mě vždycky přišlo jednodušší a dýchá se v tom docela komfortně, o čelních dřepech se to třeba říct nedá :D

Ale pssst, tu sa bavia normálni priemerní ľudia a nie trpaslícki mutanti, čo v 16tich pobijú skúsených lifterov

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Turakam

PříspěvekZaslal: so srpen 24, 2024 7:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Podľa mňa väčšina z nás jazdí taký mid-bar, poriadny lowbar cez chrbát ozaj málokto a štandardný midbar je úplne normálne a základné uloženie na drep, čo je nenahraditeľný a celotelový cvik.
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: po srpen 26, 2024 6:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

23. pátek

BJJ

fyzická náročnost tréningu: 6,5,/10
psychická náročnost tréningu: 4/10
pocitová radost z tréningu: 7/10
váha: 88 kg
trénink trval: 90 minut

-rozcvička
-rovinky
-wrestling jako minule
-sparingy 4x4 minuty

Sparingy tuhé. Jak teď chodím jen jednou týdně, protože ranní tréninky nejsou tak se to podepsalo na fyzičce. Po pár kolech jsem vyřízený ještě víc než obvykle .o)
Taky jsem byl zatuhlý jak hovado z těch noh o den dříve. Jít po 2 trénincích na BJJ není úplně idealní stav...
Povedl se mi kneebar na jednoho dobrého týpka, tak byla radost. Je to páka co víceméně nepoužívám, protože úplně nevyplívá z mého stylu boje, ale tady se prostě objevila a to bylo fajn. Jinak jsem spíš dostával, ale dobré, dobré. Při tréninku zmordovaný jako hovado, ale po tréninku vlastně celkem ok...

25. neděle

PENDLAY ROWS - 5x5 s 70 + bands
PRESSY S GUMOU JEDNORUČ - 2x15, 2x12
PRESSY S GUMOU OBOURUČ - 3x15
MILITARY PRESS - 5x5 s 40

+biceps, břicho, shyby

fyzická náročnost tréningu: 6,5,/10
trénink trval: 50 minut

Zrasený ještě z BJJ takže lehce. Rameno u 40kg nebolelo, takže zase posun. Nicméně u shybů cítím lehounký diskomfort a takové pnutí. No, příští týden razím na 10 dní do chorvatska tak bych se tam mohl doléčit. Plán je valit to na decarabase a ráno si přivstat. Tak uvidíme...

Naposledy upravil DAVID.LOPAN dne út srpen 27, 2024 11:52 am, celkově upraveno 1 krát
decarabas

PříspěvekZaslal: po srpen 26, 2024 7:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

DAVID.LOPAN napsal:
No, příští týden razím na 10 dní do chorvatska tak bych se tam mohl doléčit. Plán je valit to na decarabase a ráno si přivstat. Tak uvidíme...

Určite dobrá voľba,mňa tie tréningy veľmi bavili, boli iné a zábavné, nenáročné na regeneráciu a nakoplo ma to na celý deň
A návrat do tréningového režimu nebol taký boľavý.

DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: st srpen 28, 2024 6:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

27.8.

BENČ S JEDNORUČKAMA - 10-12-14-16-18-20 op. s 27,5kg ručkama
SHYBY PODHMAT - 4x6

fyzická náročnost tréningu: 1/10
psychická náročnost tréningu: 8/10
pocitová radost z tréningu: 4/10
trénink trval: ? minut

Eh.Doplazil jsem se do sklepa a věděl, že nechci cvičit, ale zároveň jsem tam už byl, tak jsem si dal lehce vršek. Stejně zvedám prakticky furt to samé, bez nabrání váhy a nějakého specialního tréninku se stejně nehnu, tak proč ne. Svoboda. Něco proběhlo a to se počítá.
Rameno drží a prakticky nebolí. Zatím blbnu s opáčkama, ale brzo snad už vytáhnu zase 35kg jednoručky. U shybů se teď nějak necítím úplně konfortně (rameno??) tak raději lehce. Na dovče to snad poprotahuji...
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: čt srpen 29, 2024 6:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

28.8. středa

BJJ GI

fyzická náročnost tréningu: 7/10
trénink trval: 90 minut

-rovinky
-prapodivné, složité techniky v kimonu - to mi moc nesedělo a bylo na mně moc složité
-sparingy 4x4 minuty

Techniky mi moc neseděly, ale četl jsem o tom jak je to blahodnárné na mozek 40+ a samozřejmě všechno je pohybově nějak propojené a člověk nikdy neví, kdy za půl roku něco pojedeme a já kousek budu znát, protože jsme už něco podobného někdy jeli...
Sparingy - na pyžamo si víc zvykám a učím se ho používat zatím alespoň pasivně (neškrtím s ním) ale chytám, přidržuju a využívám. Na sparignu se povedlo pár věcí a vůbec jsem měl pocit, že dnes dobré, že mi to jde. Nicméně v BJJ je to pořád dokola. Umíte to, neumíte to, jde vám to, nejde vám to, stojíte za prd, jste ninja a tak furt dokola.
PS: Samozřejmě jsem z toho zrasený jako hovado....
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: pá srpen 30, 2024 6:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

29. čtvrtek

BŘICHO+CORE - cca 10 minut (mraky různých cviků a variací)

SRANDY NA NOŽKY - výstupy, swingy, výpady dopředu,dozadu,do stran, do shrimp squatu
BOX SQUAT - 4x5 s 70
SRANDY NA RAMENA -hromady gum a jejich variace. Semirehabka a posilka+visy+svatozář
KLOKOV PRESS - několik středních sérií

fyzická náročnost tréningu: 2/10
psychická náročnost tréningu: 1/10
pocitová radost z tréningu: 8/10
trénink trval: 50 minut

Spousta srand. Chtěl jsem jít cvičit, ale neměl jsem náladu na rychtu. Takže jsem začal břichem, abych byl pěkně zdravý a pokračoval hromadou srand s gumama. Nohy byly asi zrasené z BJJ, protože bolely už na začátku a protestovaly u poměrně srandovní váhy. Tak jsem je nenutil a dal fakt lehce. Celé to byl spíš takový rehab-posilovací trénink, ale opravdu dobré. Musím to jezdit častěji a nacházet si na to čas. Rád bych tahal do smrti a radši bych, kdyby ta smrt nebyla v 45 . Rameno by mohlo být lepší, ale bylo horší. Po brutální rozcvičce to bylo ok.
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: po září 02, 2024 6:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

31. sobota

SWINGY - 3x10
PENDLAY ROWS - 3x5 s 70, 5x80
PŘÍTAHY JEDNORUČKY - 6-8-10 s 35kg

psychická náročnost tréningu: 6/10
pocitová radost z tréningu: 5/10

Pozdě večer. Nedalo se. Žádná energie a chuť.

1.9.

BOX SQUAT - 3x5 s 70, 3x3 s 90
VÝSTUPY NA LAVICI - 2x15
GOBLET SQUAT (stopky) - 2x8

fyzická náročnost tréningu: 3/10
psychická náročnost tréningu: 6/10
pocitová radost z tréningu: 6/10

Zase poměrně dost pozdě večer. Šlo to, ale raděi bych spal než cvičil .o)
Byl jsem s dcerou na plovárně a užíval si jen jedno dítě na starost a poměrně jsem se zase vyděsil jak na tom jsou průměrní lidé +30. Všichni obtloustlí, půlka snad shrbená. Uff zlé je to s námi. Já samozřejmě pupek jako v šestém měsici těhotenství, kozičky jako po gynu, ale i tak jsem vypadal lépe než 90% osazenstva, což bylo smutné.
decarabas

PříspěvekZaslal: po září 02, 2024 8:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

DAVID.LOPAN napsal:

Byl jsem s dcerou na plovárně a užíval si jen jedno dítě na starost a poměrně jsem se zase vyděsil jak na tom jsou průměrní lidé +30. Všichni obtloustlí, půlka snad shrbená. Uff zlé je to s námi. Já samozřejmě pupek jako v šestém měsici těhotenství, kozičky jako po gynu, ale i tak jsem vypadal lépe než 90% osazenstva, což bylo smutné.

Cez víkend som bol s rodinkou na takom podujatí v okolí Košíc. Bol som tiež z toho rozčarovaný, lebo fotríci 30-50 rokov čistá tragédia. Ono urazené estetické cítenie pri pohľade na taký obezinec je jedna vec, nie každého musí baviť cvičenie a tak, ale keď som videl tie hektolitre piva, stohy cigariet a stĺpy mastných langošov, čo sa tam radostne konzumovali, tak som skôr dumal nad zdravotnými rizikami takého života
A čo ma mrzelo najviac, keď som videl decká, ktoré už teraz majú k takému životnému štýlu našliapnuté, ako sa tam knísali na neforemných nohách, až sa im brušká natriasali, len miesto piva mali kofolu a miesto cigariet lízatká. Aby mal 10 ročný chlapček väčšie kozy ako moja žena, to je celkom smutné. Pre úplne všetkých menovaných, vrátane mňa

cohen999

PříspěvekZaslal: po září 02, 2024 9:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zo stohov cigariet a stlpov mastnych langovov vies podla mna postavit aj krasny pristresok, pod ktorym mozes v pripade zleho pocasia konzumovat hektolitre piva... za mna OK!
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: út září 03, 2024 6:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

2.9. pondělí

HODNĚ ÚZKÝ BENČ - 10x40, 5x50, 5x60, 5x70, 3x80, 2x90, 5x70, 10x40
+triset gumy-svatozář, pressy, zadky ramen

Ve sklepě jsem malinko upravil stojany. Skoro se tam s tou činkou nevejdu a stačí pár cm a trefím sušičku, ale jinak dobré. 2x90 na velmi úzký benč už bylo těžké, taky už mi pak vypíná pravá ruka, ale prostě jsem na to měl chuť. Možná zkusím zařazovat více spíš lehčích sérií aby tahaly obě ruce a ramenu to nevadilo. Šel by na tom postavit nějaký lehký benčový program?Mohlo by. Jednoručky mně opravdu nebaví. Uvidíme. Budu zkoušet.

decarabas: Já si zase vždycky říkám jak se ti lidé asi cítí ve svých tělech...

cohen: mně je jasný že ty by sis dal v tom stánku klidně tři piva s langošem a večer šel běhat nebo tahat do plague hole.

a zítra v 1 ráno nasedáme do auta a celá rodinka razíme do Chorvatska. Tak tam zkusím zrehabilitovat to rameno a blbnout s gumama a TRX.
decarabas

PříspěvekZaslal: út září 03, 2024 7:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

DAVID.LOPAN napsal:

decarabas: Já si zase vždycky říkám jak se ti lidé asi cítí ve svých tělech...

No, možno ich nebolí rameno a kolená a chrbát a tak...

Užite si dovolenku, s tými malými zbojníkmi to bude "relax"

vlk#

PříspěvekZaslal: út září 03, 2024 10:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

užijte si dovolenku! taky jsme s předškolákama jezdili off-season ;)

ps: a taky mě jednoručky moc nebaví
cohen999

PříspěvekZaslal: út září 03, 2024 11:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

DAVID.LOPAN napsal:
cohen: mně je jasný že ty by sis dal v tom stánku klidně tři piva s langošem a večer šel běhat nebo tahat do plague hole.

Langose moc nemusim, to je fakt vrazda, potom by som musel vypit aspon 3 slivovice aby mi pretravilo. Ale po siestich alkojednotkach sa samozrejme bezi onakvejsie, nez po troch.
Uzite si Chorvatsko!
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: út září 17, 2024 7:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

5-15 září

čtvrtek 5 - neděle 15 - TRX, sprinty, shyby a srandy na dovolené+jeden trénink doma benče a břicho

fyzická náročnost tréningu: lehce/10
pocitová radost z tréningu: 4-7/10
trénink trval: minut

10 dní dovča, ale cvičilo se každý den. Prvních pár dní jsem si ráno přivstal (o trochu) a šel cvičit, ale pak se mi odpoledne čím dál tím více objevovaly okna, kdy se dalo krásně cvičit, tak jsem to nechával na odpoledne. Když to nevycházelo, tak jsem před odchodem z pláže na dětském hřišti udělal cca 70-100 shybů než manželka sbalila věci z pláže a všechno odpísčila .o) Nebo jsem na dětském hřišti dělal výpady, pak žabáky a sprintoval. Nějak jsem točil vrch a spodek, ale ramena a kozy jel méně abych dal odpočinout ramenu, které se zlepšilo. To samé tricepsolopatka co mi dělá to, že mi pravá ruka (triceps) jede jen na cca 80-90%. Po příjezdu dom ještě benče s ručkama a nějaké břicho.

Když mi bylo mezi 20-30 dělalo mi dobře jednou až dvakrát ročně na cca 7-14 dní dát úplnou pauzu a nechat tělo odpočinout. Pak se to začalo nějak lámat a poslední roky mi dlouhé pauzy už nedělají dobře a daleko lépe mi fungují lehké tréninky víceméně bez činek a klidně každý den. Ale je to podle mě způsobené i tím, že už roky nezvedám hodně. Teda né že bych nechtěl, ale nějak prostě už nezvedám a že dělám i bojové sporty, kde stále potřebuji držet alespon elementární fyzičku...

Takže vše dobré a pokračujeme. Teď jdu přečíst postupně všechny logy .o)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - DAVID.LOPAN - fotrovský minimal a příchuť brazílie Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 88, 89, 90 ... 120, 121, 122  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: