Stačí, když mi odpovíš na zprávu na FB a dostaneš ode mě upřímnou a jasnou omluvu. Jinak papá.
Edit: FB je facebook.com, taková modře zbarvená sociální síť, založil ji Mark Zuckerberg. Píšu to radši takto, abych se vyhnul nepochopení.
Daymoone na co si tu hrajes prosím Te? Děláš tu ze sebe akorát pitomecka. Myslis, ze Dejv ma potřebu ti něco dokazovat? Myslím, ze na tvojin omluvu sere.
Stačí, když mi odpovíš na zprávu na FB a dostaneš ode mě upřímnou a jasnou omluvu. Jinak papá.
Edit: FB je facebook.com, taková modře zbarvená sociální síť, založil ji Mark Zuckerberg. Píšu to radši takto, abych se vyhnul nepochopení.
Daymoone na co si tu hrajes prosím Te? Děláš tu ze sebe akorát pitomecka. Myslis, ze Dejv ma potřebu ti něco dokazovat? Myslím, ze na tvojin omluvu sere.
Klid prosimte. Myslim, ze Daymoon nebyl jediny, kdo mel vzhledem k Davidove stylo obhajoby stale nejake pochybnosti, ale uz je to vyreseno a i Daymoon se mu omluvil za narceni ze lzi.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Wtf, jsem se teď dočetl až na konec. Dobrý BUUUUURN nám všem
Ale příště Dejve, úplně by stačilo sem hodit tu fotku z Podoláku sám a nebylo by tu zbytečně 14 stran flejmu.
Od obviňování ze lží hned přecházíme do vlezdoprdelectví?
Od obviňování ze lží hned přecházíme do vlezdoprdelectví?
Já jsem Dejva neobviňoval.
Prostě ten příspěvek Daymoona je hrozně debilní, jak kdyby na nějakého jeho omluvně záleželo.
Všem: V noci jsem toho moc nenaspal, a i když je mi už lépe neukončení cyklu by už zabránil jen zázrak. Myšlenka dne: Vybavil se mi film dvanáct rozhněvaných mužů.
To magion: Co je komedie? Že bych udělal hlasování: věříte v existenci Karmyho:)? V případě, že nadpoloviční většina věřit nebude, mohl by se na něj někdo přijet podívat. Pak by asi Karmy odjel nečekaně do zahraničí a já bych byl konečně a definitivně usvědčen.
To Maerlyn0: Když mi někdo vysvětlí, co budu mít z toho, že vše dokážu, pak se pokusím najít způsob jak na to. Do té doby je mi opravdu jedno co si kdo myslí.
To MAST3R: Máš pravdu, nemám mu ani nikomu jinému potřebu nic dokazovat. Jeho omluvu naopak oceňuji a v její upřímnost věřím. Jeho příspěvek vyhnal trošku do extrému, ale já většinu svých také:).
To Draper: Já si dokonce myslím, že Daymoon včera pěkně vystihl čím je můj trénink zajímavý a to prostě považoval za nemožné. Pak se ale zamyslel nad mým vystupováním a vše do sebe zapadlo. Jeho omluvu jsem nechápal jen jako omluvu za obvinění ze lži, ale spíš jako komplexní a přijal jsem ji.
To Majesty : Jsem rád, že nejsem, jediný kdo to celé četl:). Kdybych já byl členem výše popsané druhé skupiny, taková fotka by mi nestačila. Co se týče MAST3Ra ten mě tu nikdy z ničeho neobviňoval. Spíš mám naopak pocit, že je to jeden z těch co mě znají. (Že by to byl můj další nick?:))
To ygg: Nestačilo, jen by to odložilo nevyhnutelné. A možná trochu změnilo průběh.
Byla tu chyba ale ne tak úplně moje, až přijde čas, vše vysvětlím. Kdyby to neudělal on, tak asi časem někdo jiný. Mohl tušit, že tady nic tímto způsobem prokazovat nechci, a napsat mi pm., ale jednal v dobré víře a já mu to nemám za zlé, přišlo by se na to stejně brzy. Můj styl argumentace i přístup ke sportu je velmi specifický a občas mě někdo někde potkal…
To Majesty: Tolik ne, něco z toho jsou i zápisy z tréninku. A ani poté není vše flame, autory příspěvků které jsem za flame považoval, jsem poprosil, aby psali o něčem jiném.
To MAST3R: Neobviňoval jsi mě a já jsem za to rád. Na jeho místě bych se taky omluvil. Ale pochopil jsem, co chceš říct.
Když dáme tvoje výkony stranou, mně už tohle příjde trochu jako nějaká diagnóza, neustále tady vypisovat tyhle slohy na kdovíkolik stran, místo toho, abys jednoduše vzal obyčejnej mobil a za 3 minuty to vyřešil pro všechny.
EDIT: Řeknu to ještě jinak, když tady furt tvrdíš, že ti je jedno, co si o tobě ostatní myslí a nemusíš nikomu nic dokazovat, pak nechápu, proč se namáháš s tak dlouhými odpovědmi všem. To o tobě vypovídá něco jinýho, než říkáš.
Omlouvám se, že jsem dal na první pokus špatné video. Těm co si toho všimli děkuji za rychlou reakci. Chtěl jsem jít hned spát a kdyby tu špatné video bylo skoro celý den bylo by to zvlášní, ale možná by byla sranda:). Chyba vznikla kombinací nemoci a psychické únavy z náročné práce.
Na druhé straně to nebylo úplně na škodu, chyba prokáže lépe jak činka vypadá, když jsou na ní 5ky kotouče a když ne. Proto dávám obě videa. Navíc jsem natočil i osu a to mě napoprvé nenapsadlo.
To haino: Také bych sem mohl dát zajímavá čísla o sobě, ale myslím, že je dobré si chvilku užít většiny na své straně a zbytečně nepřilévat olej do ohně. Prozatím stačilo… Takových jako jsem já nebo zmiňovaný J.K., tedy lidí kteří kombinují více věcí nebude málo jak by se zdálo. Lidí, které zajímají naše výkony málo je:).
To Maerlyn0: Že jsem divnej nepopírám. Video na 3 minuty to nevyřeší a já to nepotřebuji vyřešit. Mám nejvíc času, co jsem za poslední 2 měsíce měl. Dost času z toho mám vyšší teplotu, která mi i znepříjemňuje dělat cokoliv intelektuálně náročnějšího. V takové situaci se dají hrát jednoduché hry, koukat na seriály, číst o sportu, a nebo si o sportu třeba povídat. Třeba tady ve svém tréninkovém logu. Prostě si jen tak pokecám. Dokonce tu nezazněla jen nesmyslné kritika, ale i kritika konstruktivní. Přečtení si a reakce na cizí názory, podněty a rady mi neuškodí. Předpokládám, že v srpnu nebudu mít tolik času a na tuto diskuzi se budu pouze odkazovat.
Máme tu pondělí, a proto udělám pokus o přesvědčení nadpoloviční většiny z Vás o tom kolik činka váží. Hlasovalo 5 lidí, pro hmotnost 137,5 kg. Všechny body desatera této veledůležité obhajoby by měly vstoupit v platnost v úterý večer. Jestliže sem na fórum napíše alespoň 5 lidí, že tomu pořád nevěří, budu to brát tak, že jsem slib nesplnil prokazatelně a nadpoloviční většinu nepřesvědčil a pokusím se to napravit. Psát můžete od středy 20.5 do středy 27.5.
1. První bod je nejdůležitější- proč bych si to vymýšlel?
2. Když připustíme, že bych si vymýšlel, proč bych sem dal důkaz, na kterém budu snadno usvědčen?
3. Zapůsobila tu fotka, tak se na ni zkusím odvolat. Nevypadají ty kotouče hodně podobně? Myslíte, že tu máme falešné podobné kotouče?
4. Když se podívám na video ze série, vidím dva velké kotouče-Jeden modrý a jeden stříbrný. Před černými kotouči ještě něco je a velikostí to desítce Ivanko odpovídá. Černé malé kotouče vidím tři a to že jsou 5, 2,5 a 1,25 snad nemusím vysvětlovat (resp. má chyba našla způsob jak to prokázat).
5. Video nové- připouštím, že osvětlení je jiné a vypadá to trošku jinak, ale když se na obě videa podíváte pořádně, tak to zjevné je.
6. Byl jsem od začátku ochoten nechat vše někým převážit.
7. Svědectví správce (nebo že by to byl přece jen jeden z mých mnoha nicků?) a jeho ochota někoho do posilovny vpustit, protože mu to připadá vtipné.
8. Většina diskutujících je v tuto chvíli na mé straně, není mezi nimi někdo, jehož názor má pro Vás váhu, kdo má třeba více zkušeností, nebo tak něco?
9. Aktuálně se s někým domlouvám na příjezdu a můžete se ho zeptat.
10. Presumce neviny.
Naposledy upravil Dejv1 dne po květen 18, 2015 8:53 pm, celkově upraveno 2 krát
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Mě akorát zajímá co je to za posilku, že tam nepouští normální lidi, protože (i když toho teda moc nevidím) vypadá jak normální poska
Jinak je mi nějaká váha jedno, kdyby si tu napsal, že zvedl 268,5 tak je to stejně jedno
co furt nechapete na neverejne posilovne.. taky mame jednu, sice asi trochu mensi, ale kazdej ma klic a chodi kdy chce, zadnej verejnej jarin tam proste pristup nema
_________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru