|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Čtete/budete číst můj log? |
| Ano pravidelně, skoro denně |
|
31% |
[ 9 ] |
| Ano nepravidelně, ale často |
|
13% |
[ 4 ] |
| Občas nakouknu |
|
31% |
[ 9 ] |
| ne |
|
24% |
[ 7 ] |
|
| Celkem hlasů : 29 |
|
| Autor |
Zpráva |
Cmeni

|
Zaslal: st květen 20, 2015 7:00 am Předmět: |
|
|
Ke včerejšku asi jen jednu věc.
Před vstupem do posilovny Dejv řekl, že ještě zavolá správci (karmy), že jdeme. V tu chvíli mu začala vybrovat pravá kapsa jeho společenských kalhot nejmenované luxusní značky. S Diamondem jsme na sebe nevěřícně koukli. Po chvilce trapného ticha nám Dejv sdělil, že karmy je dnes nemocný. Začal jsem se trochu bát ale do posilovny jsme však následně byli vpuštěni a naštěstí ve zdraví se vrátili.
...
A to je asi tak všechno co bych k tomu chtěl říct.
based on a true story _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st květen 20, 2015 8:04 am Předmět: |
|
|
To je vpravdě hodnotná reportáž :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: st květen 20, 2015 8:26 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st květen 20, 2015 8:55 am Předmět: |
|
|
Myslim, ze vzhledem k predesle diskuzi by bylo vhodne napsat neco vic. Nerad bych zapojoval svoji nejbujnejsi fantazii :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st květen 20, 2015 8:56 am Předmět: |
|
|
Možná to nechce správce karmy. A sám řekni, kdo by chtěl v dnešní době utrpět ušpinění karmy. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st květen 20, 2015 9:52 am Předmět: |
|
|
Cmeni, ehm, co? Vy ste uz tiezmimo? _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st květen 20, 2015 11:28 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: st květen 20, 2015 11:33 am Předmět: |
|
|
Tak ted jsem z toho zase jelen _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st květen 20, 2015 11:42 am Předmět: |
|
|
Co treba ze sebe prestat delat debilka a napsat , jak to tedy doopravdy je? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st květen 20, 2015 11:43 am Předmět: |
|
|
Asi tak. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st květen 20, 2015 11:43 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: |
Co treba ze sebe prestat delat debilka a napsat , jak to tedy doopravdy je? |
Co takhle mi políbit prdel?
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: st květen 20, 2015 11:44 am Předmět: |
|
|
Ted se bojim s Dejvem sejit, kdyz vidim, ze tajemnej uz neni jen on, ale i lidi, kteri se s nim sesli _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st květen 20, 2015 11:45 am Předmět: |
|
|
Se slušností jsem tady skončil. Jak vy ke mně, tak já k vám.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st květen 20, 2015 11:55 am Předmět: |
|
|
Dámy, do klidu :-)
Já nevím jak vy, ale já si počkám na elaborát od Davida :-)
EDIT: a nedá mi nepoužít další průpovídku z Fotografa. "Lidi nechtějí pravdu, lidi chtějí fantaSii". :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st květen 20, 2015 12:02 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | Draper napsal: |
Co treba ze sebe prestat delat debilka a napsat , jak to tedy doopravdy je? |
Co takhle mi políbit prdel? |
no fuuuuj :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|