|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
pk1234
|
Zaslal: ne prosinec 02, 2012 8:37 pm Předmět: |
|
|
Cau, jen jsem chtel rict ze drepy ze spodni pozice uz delam dlouho, a zasek hned na zacatku je uplne normalni - je to zdaleka nejtezsi cast drepu ze spodu. Kdyz je budes delat dost dlouho, casem se ti zmeni 'distribuce' sily a zasek budes mit normalne nekde okolo parallel.
Potom az se treba vratis k normalnim drepum, tak zas budes mit zasek relativne vysoko.
Nechci ti do toho nejak moc kecat, ale kdyz uz delas atg drepy ze spodu, tak bys mohl zkusit takovou upravenou variantu, ke ktere jsem sam casem dosel :) -
[nemuzu posilat odkazy - youtube.com/watch?v=OWDNuoFHvKc]
Chce to jen aby cinka bylo dost nizko - tak akorat aby ses pod ni nemohl narovnat, ale kdyz se pod ni narovnas tak se zvedne o par cm.
Jeste bych rekl, ze s atg drepy ze spodu nemam dobre zkusenosti zhlediska rychlosti progressu. Po 155 x 1 jsem se uplne zasekl na asi 3 mesice, ackoliv ostatni cviky se zlepsovaly. Nevim presne proc, ale moje teorie je, ze to je dost neprirozeny pohyb, u kteryho je tezky procitit svaly - zacinas v mechanicky velmi nevyhodne pozici kde vlastne pouzivas jen zadek a dolni cast kvadricepsu - v kombinaci s tim, ze prave zde se budes vzdycky zasekavat, je to temer jako izolacni cvik na zadek :D
Myslim, ze na drepy ze spodu se proste velka hloubka nehodi. U drepu ze spodu to podle me chce zacit v pozici, kdy jsou hamstringy fakt naple. Takze bych ty hluboke drepy spis uz delal zpusobem jak jsem poslal v tom youtube odkazu, coz je vlastne spis pausly drep.
Ale jak jsem uz psal, nechci ti do toho moc kecat, treba budes mit jine vysledky s atg drepy ze spodu.
Taky mas jeste moznost koupit lesenarsky kozy, jeden par nastavenej vysoko (z toho paru tu cinku naberes), jeden par na jisteni pokud se nezvednes ze spodni pozice. Nebo by ti mozna stacil jen jeden par, ktery bys postavil mezi ty popruhy co pouzivas a nabral z nich cinku, popruhy by te potom jistily pokud by ses zasekl dole, ale mohl bys kazde opakovani (i prvni) zacit normalne. Cena bude asi okolo ~800? kc za jeden par.
Potom bys mohl delat ty drepy normalne, coz je stejne asi nejlepsi moznost :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po prosinec 03, 2012 4:57 am Předmět: |
|
|
Díky pk za přízpěvek. To tvoje video už jsem někde viděl, pamatuju si ho. Možná dělám chybu v tom, že začínám nějak maličko pod paralelem a to mě poněkud limituje při normálních opakováních, protože dole musím brzdit, jinak bych moc škubal s popruhy. Zkusím jít trochu níž. No a samozřejmě největší limit je zkrácenost. Včera jsem důsledně strečoval i mezi sériemi a asi nejlepší mi přijde tato poloha:
Strečuju kdy se dá a zaměřuju se i na zvýšení pohyblivosti v kotníku a kyčli. Ono je to fakt důležité, protože mám jeden problém se zásekem ve spodní poloze, jak jsi vysvětlil, ten je normální, ale navíc mi situaci zhoršuje ta tuhost, takže tomu jdu naproti. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út prosinec 04, 2012 4:54 pm Předmět: Re: daymoon - CrossFit & Renegade diet |
|
|
Tréninkový den:967 - 4.12.2012
Warm-up
foam roller + ROM
3 kola:
shyb 10x
dřep 10x
klik 10x
sed-leh 10x
superman 10x
Wendler 5/3/1
supersérie : military press 5x49kg, 3x56kg, 4x63kg + shyby 10,10,10
tlaky s JČ vestoje 5x10x17kg
bicepsový zdvih s VČ 10x34kg, 10x38kg, 10x42kg, 10x34kg, 10x34kg
supersérie : upažování s JČ 3x10x6kg + zapažování s JČ 3x10x6kg
WOD
AMRAP 10 minut:
burpee 10x
front squat 20x
Cool down
protažení
Pěkný trénink, solidně to sedlo. Cvičilo se příjemně. Po včeješku jsem asi pěkně zregeneroval. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st prosinec 05, 2012 4:59 pm Předmět: Re: daymoon - CrossFit & Renegade diet |
|
|
Tréninkový den:968 - 5.12.2012
Warm-up
foam roller + ROM
3 kola:
shyb 10x
dřep 10x
klik 10x
sed-leh 10x
superman 10x
Wendler 5/3/1
mrtvý tah 5x123kg, 3x140kg, 7x156kg
good morning 10x34kg, 10x43kg, 10x43kg, 10x34kg
přítahy v předklonu s VČ 10x61kg, 10x65kg, 10x65kg, 10x52kg
rumunský dřep na gymballu 4x12
Cool down
X2 Ab ripper
Povedený trénink. Jak začínají přibývat kila na čince, už není tak jednoduchý držet ty větší počty opakování, prostě už tam není ta rezerva a přibližuju se maximu, ale dobrá zpráva je, že je to maximum ještě hodně daleko, ještě pořád víc, než můžu naložit :-) Maximum, co můžu naložit je asi 174kg nebo něco okolo, takže na minimálně 2 měsíce to vydrží jak nic. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá prosinec 07, 2012 3:49 pm Předmět: Re: daymoon - CrossFit & Renegade diet |
|
|
Tréninkový den:970 - 1.12.2012
Warm-up
foam roller + ROM
3 kola:
shyb 10x
dřep 10x
klik 10x
sed-leh 10x
superman 10x
Wendler 5/3/1
supersérie: power clean 5x74kg, 3x83kg, 3x92kg + shyby 10,10,10
floor press s VČ 10x65kg, 10x74kg, 10x83kg, 10x74kg, 10x65kg
TRX přítahy vleže 5x12
TRX tricepsové extenze 3xMAX
SDHP 3x6x47kg
Conditioning
21-15-9:
klik
dřep
Není to tam napsané, ale napíšu to sem. Poslední série u silového přemístění nebyla jedna, ale byly tři. Když jsem nastoupil poprvé, měl jsem z činky moc velký respekt. Přemístil jsem jednou ale podruhé ne. To ale nebylo v plánu. Takže jsem ubral asi 4kg, dal jsem jedno rychlé opakování a naložil zpátky. Pak z toho byly 3 opakování a kdybych mohl činkuy pustit na zem, nebál bych se jít do čtvrtého fakt dynamicky. Skončilo na prsou. 3x92kg beru jako dobrou práci. 100kg bych ale pořád ještě nepřemístil. Je to takový můj cíl. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne prosinec 09, 2012 4:38 pm Předmět: Re: daymoon - CrossFit & Renegade diet |
|
|
Tréninkový den:971 - 9.12.2012
Warm-up
foam roller + ROM
3 kola:
shyb 10x
dřep 10x
klik 10x
sed-leh 10x
superman 10x
Wendler 5/3/1
zadní dřep 5x95kg, 5x95kg, 5x95kg
goblet dřep s KB 4x10
GHR na gymbalu 3x40x
TRX pistole 4xMAX
Cool down
X2 Ab ripper
Nešlo to dnes. Já blbec jsem si dal popruhy moc nízko a bylo to trápení. Příště to zas bude lepší. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po prosinec 10, 2012 4:39 pm Předmět: Re: daymoon - CrossFit & Renegade diet |
|
|
Tréninkový den:972 - 10.12.2012
Warm-up
foam roller + ROM
3 kola:
shyb 10x
dřep 10x
klik 10x
sed-leh 10x
superman 10x
Wendler 5/3/1
supersérie : military press 5x27kg, 5x33kg, 5x40kg + shyby 10,10,10
tlaky s JČ vestoje 3x10x17kg
bicepsový zdvih s JČ 3x10x17kg
supersérie : upažování s JČ 3x10x6kg + zapažování s JČ 3x10x6kg
WOD
2x tabata:
burpee
dřep
Cool down
protažení
Deload týden začíná. Všechno lehčeji, více v tempu, spíš rehabilitačním způsobem. Dobré protažení to bylo. V práci je to hodně hektické, asi nejvíc za celý rok, takže je fajn, že mám deload týden a trochu ušetřím energii. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út prosinec 11, 2012 4:29 pm Předmět: Re: daymoon - CrossFit & Renegade diet |
|
|
Tréninkový den:973 - 11.12.2012
Warm-up
foam roller + ROM
3 kola:
shyb 10x
dřep 10x
klik 10x
sed-leh 10x
superman 10x
Wendler 5/3/1
mrtvý tah 5x66kg, 5x82kg, 5x98kg
good morning 10x34kg, 10x43kg, 10x43kg, 10x34kg
přítahy v předklonu s VČ 4x10x52kg
rumunský dřep na gymballu 4x12
Cool down
X2 Ab ripper
Jsem fakt rád, že teď vyšel ten deload týden. Krásně si do hodinky protáhnu tělo a mám energii na další náročný den v práci :-/ _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st prosinec 12, 2012 5:30 pm Předmět: |
|
|
Vzpomínka na léto:
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st prosinec 12, 2012 5:32 pm Předmět: |
|
|
Pripominas mne jednoho americkyho herce, ale jelikoz na filmy koukam malo, tak si nemuzu vzpomenout na jeho jmeno :-) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st prosinec 12, 2012 5:33 pm Předmět: |
|
|
Když tuhle fotku moje žena dnes dala na síť, hned mě napadlo, že je to Daniel Craig :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st prosinec 12, 2012 5:37 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Když tuhle fotku moje žena dnes dala na síť, hned mě napadlo, že je to Daniel Craig :-) |
No jasny, to bude on :-)
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st prosinec 12, 2012 8:58 pm Předmět: |
|
|
Zdá se mi to, ale na této fotce si oproti těm, co si dával minule (cvičil si cosi venku), dost "hubený", menší. Jaký jsou rozdíly ve váze u těch fotek? _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt prosinec 13, 2012 7:58 am Předmět: |
|
|
Je tam rozdíl přesně týden času. Ta u moře je starší. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt prosinec 13, 2012 4:36 pm Předmět: Re: daymoon - CrossFit & Renegade diet |
|
|
Tréninkový den:974 - 13.12.2012
Warm-up
foam roller + ROM
3 kola:
shyb 10x
dřep 10x
klik 10x
sed-leh 10x
superman 10x
Wendler 5/3/1
supersérie: power clean 5x39kg, 5x48kg, 5x58kg + shyby 10,10,10
floor press s VČ -
TRX přítahy vleže -
TRX tricepsové extenze -
SDHP -
Conditioning
21-15-9:
KB snatch
toes to bar
Už jsem to psal, že jsem rád, že je tento týden deload? Dnes rozcvička, main lift, finisher a konec. Už fakt nemůžu. Trénink to byl ale super. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|