Jaký má napsat, že byl tento trénink, abych se neopakoval a nebyl trapný? Napíšu, že byl bombastický a bude to strašně slabé slovo. Dobrý, ne? :-)
dobry dobry, ja mam ted tak 90% treninku uplne na hovno, bombasticky nudny a co je horsi, bez ocekavanejch vysledku.. taky dobry ne?
Ti udělám radost a nenechám tě v tom. Od Pomana mám zakázaný všechny oblíbený cviky, takže mám taky takovej cvičební průjem.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
sry za spam: tohle u me nefunguje, pokud mam mit silove vysledky, potrebuju presny plan
jinak je to bud snadne ( a nebavi me to) nebo tezke ( a vzdam to)
kdyz mam ale na papire ze musim dat 5x5x neco, tak to proste udelam
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
sry za spam: tohle u me nefunguje, pokud mam mit silove vysledky, potrebuju presny plan
Ale na druhou stranu se trénink dá přizpůsobit aktuálnímu stavu a jsou způsoby, jak toho celkem dobře využít v tom smyslu, že na papíru to bude už zbytečně moc nebo málo.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Ale na druhou stranu se trénink dá přizpůsobit aktuálnímu stavu a jsou způsoby, jak toho celkem dobře využít v tom smyslu, že na papíru to bude už zbytečně moc nebo málo.
vim jak to myslis, ale na me to nefunguje
ja se stavu prizpusobuju pauzama, kdyz mam dobry den, tak jsou kratke, nebo naopak
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
dobry programy samozrejme vetsinou fungujou, ALE porad to je bez jakyhokoliv individualniho pristupu, takze logicky to nemusi fungovat kazdymu za vsech okolnosti.. ja sem toho zivym dukazem
Strength bb hang snatch 5x3x47kg
deadlift 5x127kg, 5x136kg, 5x145kg, 5x154kg, 3x3x145kg
bb good morning 4x10x47kg
gymball bulgarian squat 4x12
Finisher X2 Ab ripper
Přidal jsem ve srovnání s minulým tréninkem good morning. Uvidím, jestli ho tam nechám, až podle pocitu. Místo deseti sérií trhů jsem dal pět, ale přidal jsem u mrtvého tahu a ten good morning. Trhy chci mít jako silovou rozcvičku, ale zase nechci, abych u ní ztratil moc síly.
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru