|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pavelcb

|
Zaslal: st květen 02, 2012 4:01 pm Předmět: |
|
|
Super Peťo,nemusím nic hledat,budu chodit k tobě _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st květen 02, 2012 5:31 pm Předmět: |
|
|
Dík za důvěru, ale já nevím, jestli to dělám dobře :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: st květen 02, 2012 8:20 pm Předmět: |
|
|
To je fuk..HPM _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt květen 03, 2012 3:16 pm Předmět: Re: daymoon - CrossFit & Renegade diet |
|
|
Tréninkový den:835 - 3.5.2012
CrossFit - hřiště
Warm-up
BOM
kliky 100x
shyby 50x
dřep 25x
WOD
5 kol:
běh 200m
trh s KB 5P+5L
swing s KB 15x
Cool-down
skákání přes švihadlo asi 10 minut
Protože se má pokazit počasí a já chci chytat ještě trochu barvy, musel jsem jít cvičit ven. Vzal jsem základní věci, kettlebel a šel jsem. Trochu jsem se obával toho slunce, aby mě nejeblo, ale bylo to v klidu. Místy slunce zašlo za mrak a tak jsem nabral trochu síly a snížil teplotu, která se chvílemi pohybovala kolem bodu varu. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so květen 05, 2012 3:47 pm Předmět: Re: daymoon - CrossFit & Renegade diet |
|
|
Tréninkový den:836 - 5.5.2012
CrossFit - CF South Shore
Warm-up
BOM
kliky 50x
shyby 50x
dřep 50x
sed-leh 50x
kliky 50x
shyby 50x
dřep 50x
sed-leh 50x
WOD
clean & jerk do 1x67kg
10 kol:
clean & jerk 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10 x46kg
toes to bar 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1
Durability
běh 2km
burpees 50x
Budu muset ty své rozcvičky trochu zkrátit, tohle už by mohl být normální trénink. Jinak dnes se mi to protáhlo. Po domácím tréninku jsem šel ještě na hřiště běhat, protože zítra má pršet, což teda slibují od čtvrtka, ale mám pocit, že teď už to přijde.
Celkově hodně dobrý trénink. Zítra musím sestavit něco bez visení na rukou, protože mám hodně velký mozoly. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: so květen 05, 2012 5:51 pm Předmět: |
|
|
U nás už pršelo. Nějak to kolem toho Brna chodí jak smrtka :)
Jinak ten warm up je docela vražda...koukám p90x ti udělalo skvělou průpravu pokud tohle zvládáš.
Neříkám, že bych to nezvládla, ale tvůj warm up, wod a durability trenink je pro mě tří fázový, protože dát to najednou, vím že bych asi dostala infarkt :D
Hlavně ty burpees  já osobně ten cvik nenávidím a miluji zároveň.
A teď tedy otázka...jak dlouho to celé děláš?:D
EDIT: Reakce na Reibena: Pokud vím tak tohle je jeden z Girl´s WODů crossfitu, akorát to musíš udělat najednou:D
Naposledy upravil Merrao dne so květen 05, 2012 5:58 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: so květen 05, 2012 5:56 pm Předmět: |
|
|
Mě to celkem taky zarazilo, těch 100 shybů, 100 kliků, 100 dřepů a 100 leh sedů jako rozcvička  . _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so květen 05, 2012 8:12 pm Předmět: |
|
|
Dnes jsem to trochu přepísk, ale byl tam i čas na převlečení a přesun na hřiště. Celkem měl trénink asi hodinu a půl až hodinu a 3/4, což je hrozně moc a nechci to tak mít, ale včera byla pauza a chtěl jsem si užít i trénink venku.
Ta rozcvička byla přehnaná, ale zase tak náročná ne. Shyby po deseti, jinak vše většinou po 25. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne květen 06, 2012 2:40 pm Předmět: Re: daymoon - CrossFit & Renegade diet |
|
|
Tréninkový den:837 - 6.5.2012
CrossFit - CF Misfits
Warm-up
BOM
TRX kruháč
Skill
sumo deadlift high pull 4x43kg, 4x52kg, 4x61kg, 4x70kg
WOD
3 kola:
sumo deadlift high pull 10x43kg
shyby 20x
swing s KB 30x
Cool-down
X2 Ab ripper
Dnes to bylo poklidnější, trochu víc silovo-explozivně zaměřené. Celkově to byl hodně dobrý trénink. Ty výtahy jsou velmi dobrý cvik a cítil jsem z něho celou horní polovinu. Ačkoliv jsem nechtěl dnes dávat shyby, dal jsem je, protože se mi nechtělo vymýšlet nic vlastního. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po květen 07, 2012 2:53 pm Předmět: Re: daymoon - CrossFit & Renegade diet |
|
|
Tréninkový den:838 - 7.5.2012
CrossFit - Sealfit
Warm-up
BOM
5 kol:
kliky s tlesknutím 5x
kliky 10x
dřepy s výskokem 15x
WOD
7 kol:
thruster 7x52kg
shyby hrudníkem na hrazdu 7x
pistols 7x
toes to bar 7x
Cool-down
plank nohama na MB MAX
superman MAX
Byl to parádní trénink. Po první sérii thrusterů jsem myslel, že to bude moje smrt. Ne ta první série, ale těch 7, až je udělám. Nakonec to celkem šlo. Nejlehčí byla asi 4. a 5. série, předtím a potom to bylo těžký. Pauzy mezi kolama byly takový, abych přežil a nabral sílu na thrustery. Je to perfektní cvik, ale náročnej na udýchání. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: po květen 07, 2012 3:37 pm Předmět: |
|
|
U těch thrusterů to zvládáš odjet na jeden výdech a nádech (nahoru výdech, dole nádech), nebo si třeba v té horní pozici s činkou nad hlavou prodýchneš ještě jednou?
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po květen 07, 2012 4:02 pm Předmět: |
|
|
Myslím, že tam dýchám navíc, protože nemám pohyb úplně plynulý jakoby pístový. Zase ale o tom teď přemýšlím a nevím, příště se na to zaměřím. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: po květen 07, 2012 5:54 pm Předmět: |
|
|
Nechci aby to vyznělo urážlivě, ale jak s tvou vahou zvládáš dřepy na jedné noze a plank? Jdeš v dřepu až dolů? (vím že to záleží taky na svalech a síle...ne jen na váze..)
A plank?...Kolik je asi max u tebe?
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po květen 07, 2012 6:34 pm Předmět: |
|
|
Dřepy jsou těžký, ale lepší se to. Hloubka není nic extra, ale lepší se to.
Plank je vždy tak nějak minuta, někdy přes.
Ovšem moje váha není vysoká, je fitnesová :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po květen 07, 2012 6:38 pm Předmět: |
|
|
49 pistoli na nohu jo? to budou teda urcite pekne smeleny _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|