deníček...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - deníček...  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> deníček...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Tom.K.

PříspěvekZaslal: so srpen 13, 2016 11:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Tom.K. napsal:
Celej tejden úplně v prdeli. V práci jeden průser za druhým a všechno musim samozřejmě napravovat já. Dnešní trénink dopadl tak, že z plánovanejch dynamickejch tahů 5 x 6 x 160 kg jsem dal jen mrtvolnou jednu šestku se 160 a vybod jsem se na to. Zítra musím do práce zas, už 3 sobotu po sobě. Nervy jak blázen. Zaplať pán bůh, že máme v říši v pondělí svátek, tréninky přesunu na neděli a pondělí. Potřebuju trochu zregenerovat.

Muzu se zeptat co vlastne delas ? Mam jen mlhavy dojem, ze neco v Nemecku ?

Dělám v německu ve firmě na zpracování stavební ocele. Naše firma zajištuje kompletní výrobu ocele do betonů, to znamená stříhání, ohýbání jak armatur o průměru od 8 do 32 mm, tak kari sítí všech rozměrů a pevností. Bohužel jsem blbec hned po nástupu ukázal, že umím vše, od nastavení ohýbačeč, řezaček, stříhaček, přes ohýbání samotné, po ježdění s jeřáby, kamiony atd a i díky síle z trojboje, jsem si tam vybudoval pozici blba pro všechno. Takže vždy odseru to, co nikdo neunese, ty největší píčoviny co se každej bojí ohýbat, ty nejdelší železa co nikdo nechce vykládat, nebo nakládat a díky praxi v dopravě s nadměrama odsrávám i ty největší nesmysli k transportu, co se každej náš šofér bojí odvézt. Šéf to sice ocení, ale já se někdy opravdu můžu posrat z toho všeho co mi tam padá na hlavu, protože jak je vždycky něco scheisse, tak to musí udělat Kaas. Debilové, co nic neumí u nás maj pevnej flek na jedno místě a šmrdlaj si tam svoje nenáročný kravinky.
Turakam

PříspěvekZaslal: so srpen 13, 2016 11:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tome, veľký obdiv, si borec a makáč, ako v práci, tak na tréningoch či v športe, poctivú prácu odborníka šéfstvo v Deutschlande musí náležite ohodnotiť, patrí ti to.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Judson

PříspěvekZaslal: so srpen 13, 2016 11:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hm, snad ti aspon pridaj a casem se to uklidni, skus nekoho zaucit na neco co musis zatim delat jen ty, skus delegovat nejakou tu praci.
Tom.K.

PříspěvekZaslal: ne srpen 14, 2016 8:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam: díky.Jo proti šéfovi nemůžu říct jediný křivý slovo. Snaží se mi vycházet maximálně vstříc, bohužel tý práce je fakt moc a opravdu schopných lidí žalostně málo.

Judson: Už jsem u firmy přes 3,5 roku a jediný uklidnění přichází v úvahu jedině v zimě, když fakt mrzne, to už nejde betonovat. Bohužel s našima mírnýma zimama už se jede na plno celoročně. Nejhorší je právě to, že jsou všichni zaučeni a já po nich dělám ty průserový věci, takže...
Tom.K.

PříspěvekZaslal: ne srpen 14, 2016 8:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes:

Benč
20 x 20 kg
2 x 20 x 40 kg
20 x 60 kg
10 x 80 kg
5 x 10 x 100 kg
překvapivě lehký

Tlaky na šikmé s JČ
20 x 30/30 kg
4 x 10 x 40/40 kg

Motýlek
4 x 20-10 x 50-80 kg

Biceps + triceps 2 cviky v superserii po 4 sériích 20-10 opak.

Tahy a dřepy jsem chtěl jít v sobotu po práci, ale za prvý jsem toho měl plný zuby, z práce napumpovaný vzpřimovače jak blázen a za druhý jsme měli celý víkend Chodský slavnosti s připojeným CHODROCK festem. Moc jsem se na to těšil, protože v sobotu vystoupila původem Klatovská kapela Trautenberk, která začíná okupovat festáky po celý republice! Jejich folklór :) zbožnuju, líbí se mi už víc než Krucipüsk!

Kdo nezná tak jsem něco málo natočil. Na živo famózní zvuk, kterej jsem slyšel naposled snad na megakoncertu Magadethu! :)

Tom.K.

PříspěvekZaslal: ne srpen 14, 2016 9:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

P.S. kdo si myslí, že to jsou nějaký pubertáci, tak hlavnímu zpěvákovi je tuším 58 a věkovej průměr je kolem 40 :)

Dave1913

PříspěvekZaslal: po srpen 15, 2016 6:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj Tome, vítej zpět. Je neskutečný jak ses dostal s váhama nahoru, už ti zas nesahám po kolena
Mám dotaz, vyhýbáš se zatím opasku?
Tom.K.

PříspěvekZaslal: po srpen 15, 2016 8:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Cauec, diky Dejve.

Ne ne, presne naopak. Opasek beru hlavne jako zdravotni pomucku. Od myho prvniho urazu s plotynkou v roce 2008 uz me fakt nezajima nejaky no-belt riskovani. :)

Navic jsem toho nazoru, ze drep, nebo tahy jsou s opaskem uplne jinej cvik, jinak se tam zapojujou svaly, i drahu mam nepatrne odlisnou a pokud chodim maxka s opaskem, musim s nim chodit od nizkej vah, abych vedel ,, co to dela."

Nejvetsi paradox ale je, ze zada me boli hlavne pri benci, opasek si tu beru uz od nejakych 80 kg, pri drepech a tazich ho davam cca od 100-120, podle aktualniho pocitu z ustreleny plotynky. :)
Tom.K.

PříspěvekZaslal: po srpen 15, 2016 8:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes:

Dřep
10 x 60 kg
10 x 80 kg
5 x 110 kg
5 x 130 kg
5 x 150 kg
5 x 160 kg
3 x 170 kg
3 x 180 kg
3 x 190 kg
3 x 200 kg

Tahy sumo
5 x 60 kg
5 x 100 kg
5 x 140 kg
5 x 5 x 160 kg

Shyby s gumou
5 x 10

Včera a dnes jsem konečně pořádně odpočíval a žral a žral a žral. Bylo to znát, oproti pátku jsem se cítil dvakrát silnější. Na dřepu se mi povedlo ještě trochu doladit techniku a začínám z toho mít fakt dobrej pocit. Jen nevím proč, už cca 4 tréninky dřepů mě pronásleduje urputná bolest zápěstí. Dnes jsem si musel dokonce vzít bandáže. Na to jsem nikdy netrpěl. Nechápu. Tahy dynamicky. Dobrý.
Dave1913

PříspěvekZaslal: út srpen 16, 2016 6:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky za vysvětlení. Po úrazu s plotýnkama, to je jasný že nebudeš nic riskovat :) a jakým způsobem posiluješ HSSP? Já s ním mám teď problém a musím ho rázně posílit.
Tom.K.

PříspěvekZaslal: út srpen 16, 2016 5:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dave1913 napsal:
Díky za vysvětlení. Po úrazu s plotýnkama, to je jasný že nebudeš nic riskovat :) a jakým způsobem posiluješ HSSP? Já s ním mám teď problém a musím ho rázně posílit.

V tréninku vůbec. Hlubokej stabilizační systém procvičím dostatečně běháním se železem v práci. :)

Jinak poznatek z dlouhodobýho sledování. Vždy, když jsem se snažil ještě extra zatížit hss v tréninku, nebo i břišní svaly jako takový, tak jsem i při 100% technice dospěl jen k tomu, že se mi zase začali vracet problémy s plotýnkou.
Tom.K.

PříspěvekZaslal: st srpen 17, 2016 8:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes ramena + triceps, hodně lehce doplňkove. Rozepisovat to nebudu, nic zajímavýho.
Tom.K.

PříspěvekZaslal: čt srpen 18, 2016 7:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes:

Dřep

2 x 10 x 60 kg
6 x 80 kg
5 x 6 x 100 kg

Doplňky na horní záda. 3 cviky po 4 sériích 20-10 opak.
Tom.K.

PříspěvekZaslal: so srpen 20, 2016 7:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes:

Benč
20 x 20 kg
2 x 20 x 40 kg
2 x 10 x 60 kg
6 x 80 kg
3 x 110 kg
5 x 5 x 125 kg
Středeční ramena a triceps nebyli tak lehký jak jsem si myslel. Až dnes jsem poznal, že jsem to dost přepísk. Zatím nejvíc vydřený benče co zas trénuju.

Motýlek
3 x 15 x 50 kg

Triceps kladka
5 x 20 x 15-20 kg

Zbytek jsem vypustil... Dnes opět v práci, unavenost probíhá.
Tom.K.

PříspěvekZaslal: ne srpen 21, 2016 4:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes:

Tah sumo
3 x 10 x 60 kg
5 x 100 kg
5 x 140 kg
3 x 170 kg
4 x 3 x 200 kg
Chtěl jsem 5 sérií, ale na poslední už nebylo. Slova sparinga o 4 sérii: ty vole za celou dobu co s tebou cvičim jsem tě neviděl jít tak těžkou sérii. Takže asi tak.

Dřep
5 x 60 kg
3 x 100 kg
3 x 140 kg
1 x 160 kg
1 x 180 kg
1 x 200 kg
Dřepy měli být původně nějaký střední pětky-šestky s vahou kolem 150-160 kg, ale kolega měl sebou bandy THP, ve kterých jsem dřív dřepoval a chtěl jsem je zkusit. Svoje vybavení jsem tenkrát rozdal s tím, že už NIKDY cvičit nebudu. Teprve 200 trochu zpomalilo. Víc jsem po tazích nezkoušel, nemá smysl to přepálit. Spokojenost.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - deníček... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: