|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st leden 28, 2015 4:39 pm Předmět: |
|
|
28.1 - Posilovna (Fitklub Ludvík) Fest - 4.týden
Tlaky s JČ na rovné
20x10kg
10x20kg
5x30kg
6x40kg
To jsem zase udělal píčovinu Ještě včera jsem si říkal, že budu rozumnej a že už jsem velkej kluk, co umí poslouchat svoje tělo a jelikož mě prostě dost bolej prsa a ramena, tak se na to dneska vyseru a vůbec to nebudu zatěžovat. No bohužel moje temná stránka zvítězila a po už s 30kg jsem cítil, že to není OK a po 40kg jsem měl prsa totálně v hajzlu a v křeči, až jsem se bál, jestli jsem si tam něco nenatrhnul.
Dřepy
20x20kg
10x60kg
5x90kg
4x110kg
4x110kg
4x110kg
4x110kg
4x110kg
4x110kg
4x110kg
4x110kg
S těma mejma prsama jsem byl rád, že jsem se vůbec dostal pod činku
Shyby
8x12.5kg
8x12.5kg
8x12.5kg
8x12.5kg
To mi udělalo radost - vymyslel jsem novej způsob, jak si na sebe to závaží pověsit a dělalo se mi to mnohem lépe.
Upažování s JČ
10x15kg
10x15kg
10x15kg
10x15kg
Lehkej cheating.
Rozpažky na břiše
10x15kg
10x15kg
10x15kg
10x15kg
Výpony v MP
20x25kg
10x65kg
5x105kg
10x115kg
10x115kg
10x115kg
10x115kg
Hodnocení tréninku: Nebejt těch tlaků, tak to nebyl zas tak zlý trénink. Uvidíme, jak na tom budu v pátek.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
8Shade

|
Zaslal: st leden 28, 2015 5:05 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: |
[color=indigo]
Shyby
To mi udělalo radost - vymyslel jsem novej způsob, jak si na sebe to závaží pověsit a dělalo se mi to mnohem lépe.
|
Myslíš jednoduše si to dát mezi stehna (nad kolena) a pokrčit nohy v kolenou do pravýho úhlu? nebo nějakej jinej spešl systém?
Popsanej systém používam jak na shyby, tak na kliky na bradlech a ani s 22,5kg zavěšenou neni problém.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st leden 28, 2015 5:34 pm Předmět: |
|
|
| 8Shade napsal: | | DiamonD123 napsal: |
[color=indigo]
Shyby
|
Myslíš jednoduše si to dát mezi stehna (nad kolena) a pokrčit nohy v kolenou do pravýho úhlu? nebo nějakej jinej spešl systém?
Popsanej systém používam jak na shyby, tak na kliky na bradlech a ani s 22,5kg zavěšenou neni problém. |
Teď úplně nechápu, co myslíš, ale jde o to, že ve fitku není nic, na co by sis naložil závaží. Dříve jsem to dělal tak, že jsem si vzal pás a úvaz a normálně ve předu jsem obmotal úvaz kolem pásu a pak na to zavěsil kotouče a udělal tam uzel. Problém byl v tom, že mi to tam dost lítalo, takže jsem udělal zmenu v tom, že jsem ten úvaz dal ze zadu a připevnil ho zepředu stejným způsobem, jako si zamotáváš trhačky. Samozřejmě to není nic převratnýho, ale je to pohodlný.
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: st leden 28, 2015 5:49 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | 8Shade napsal: | | DiamonD123 napsal: |
[color=indigo]
Shyby
|
Popsanej systém používam jak na shyby, tak na kliky na bradlech a ani s 22,5kg zavěšenou neni problém. |
Teď úplně nechápu, co myslíš, ale jde o to, že ve fitku není nic, na co by sis naložil závaží. Dříve jsem to dělal tak, že jsem si vzal pás a úvaz a normálně ve předu jsem obmotal úvaz kolem pásu a pak na to zavěsil kotouče a udělal tam uzel. Problém byl v tom, že mi to tam dost lítalo, takže jsem udělal zmenu v tom, že jsem ten úvaz dal ze zadu a připevnil ho zepředu stejným způsobem, jako si zamotáváš trhačky. Samozřejmě to není nic převratnýho, ale je to pohodlný. |
Aha, ty se tam snažíš dávat závaží, já si tam dávam jednoručku, tak proto :) Vyzkoušej a uvidíš, je to docela pohoda.
viz např http://i.ytimg.com/vi/i--_k29ls9o/maxresdefault.jpg
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st leden 28, 2015 6:20 pm Předmět: |
|
|
A co si koupit za pár stovek pásek s řetězem? Já ho mám a je super, používám na kliky na bradlech a shyby a nemusím se bát, že mi každou chvíli zátěž spadne na zem  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st leden 28, 2015 6:32 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | A co si koupit za pár stovek pásek s řetězem? Já ho mám a je super, používám na kliky na bradlech a shyby a nemusím se bát, že mi každou chvíli zátěž spadne na zem . |
Kliky na bradlech nedělám a shyby v dlouhodobým horizontu neplánuju dělat s větší vahou než 20 - 30kg, takže na tyto účely ten způsob, který používám bohatě stačí. Stejně si myslím, že by to s delším úvazem zvládlo klidně i 50kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt leden 29, 2015 10:43 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
kidacekfull

|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá leden 30, 2015 1:10 pm Předmět: |
|
|
Aaaa Milko, nekonecna inspiracia a motivacia _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: pá leden 30, 2015 1:11 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: |
Toto si dám příští týden na benchi, akorát po 5ti kilech a když bude nálada a síla, tak to dám ještě zpátky |
Tu posledni 210kg natoc ))
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: pá leden 30, 2015 1:14 pm Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | Aaaa Milko, nekonecna inspiracia a motivacia |
Právě mě to napadlo v souvislosti s tebou, jak si to video postoval :D
To Judson: jedu to na benchi a po 5 kg, takže končim na 1x115kg.
A nehledejte pod tím zadnej hlubší význam - prostě si to chci vyzkoušet, jestli to zvládnu.
|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
Zaslal: pá leden 30, 2015 1:55 pm Předmět: |
|
|
| kidacekfull napsal: | | po pul roce nenaberes vic jak 2cm... |
Hm, no vidíš,já se mrknul na ty výsledky a vidím ruce + 3 cm, stehna + 2,5 cm na partii, hrudník + 2cm... za 5 měsíců. Bez špeku. Kolik bys jako chtěl, aby naturál zvětšoval partie, 0,5 cm za měsíc (konstantně) ti přijde málo? Mě ne.
|
|
| nahoru |
|
 |
bbvka

|
Zaslal: pá leden 30, 2015 2:02 pm Předmět: |
|
|
| I.N.G. napsal: | | kidacekfull napsal: | | po pul roce nenaberes vic jak 2cm... |
Hm, no vidíš,já se mrknul na ty výsledky a vidím ruce + 3 cm, stehna + 2,5 cm na partii, hrudník + 2cm... za 5 měsíců. Bez špeku. Kolik bys jako chtěl, aby naturál zvětšoval partie, 0,5 cm za měsíc (konstantně) ti přijde málo? Mě ne. |
Souhlas...za 5 mesicu to jsou pekny cisla!!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|