DiamonD - 105kg

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 130, 131, 132 ... 237, 238, 239  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - DiamonD - 105kg  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> DiamonD - 105kg
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: st leden 28, 2015 4:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

28.1 - Posilovna (Fitklub Ludvík) Fest - 4.týden

Tlaky s JČ na rovné

20x10kg
10x20kg
5x30kg

6x40kg

To jsem zase udělal píčovinu Ještě včera jsem si říkal, že budu rozumnej a že už jsem velkej kluk, co umí poslouchat svoje tělo a jelikož mě prostě dost bolej prsa a ramena, tak se na to dneska vyseru a vůbec to nebudu zatěžovat. No bohužel moje temná stránka zvítězila a po už s 30kg jsem cítil, že to není OK a po 40kg jsem měl prsa totálně v hajzlu a v křeči, až jsem se bál, jestli jsem si tam něco nenatrhnul.

Dřepy

20x20kg
10x60kg
5x90kg

4x110kg
4x110kg
4x110kg
4x110kg
4x110kg
4x110kg
4x110kg
4x110kg

S těma mejma prsama jsem byl rád, že jsem se vůbec dostal pod činku

Shyby

8x12.5kg
8x12.5kg
8x12.5kg
8x12.5kg

To mi udělalo radost - vymyslel jsem novej způsob, jak si na sebe to závaží pověsit a dělalo se mi to mnohem lépe.

Upažování s JČ

10x15kg
10x15kg
10x15kg
10x15kg

Lehkej cheating.

Rozpažky na břiše

10x15kg
10x15kg
10x15kg
10x15kg

Výpony v MP

20x25kg
10x65kg
5x105kg

10x115kg
10x115kg
10x115kg
10x115kg

Hodnocení tréninku: Nebejt těch tlaků, tak to nebyl zas tak zlý trénink. Uvidíme, jak na tom budu v pátek.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
8Shade

PříspěvekZaslal: st leden 28, 2015 5:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:

[color=indigo]
Shyby

To mi udělalo radost - vymyslel jsem novej způsob, jak si na sebe to závaží pověsit a dělalo se mi to mnohem lépe.

Myslíš jednoduše si to dát mezi stehna (nad kolena) a pokrčit nohy v kolenou do pravýho úhlu? nebo nějakej jinej spešl systém?

Popsanej systém používam jak na shyby, tak na kliky na bradlech a ani s 22,5kg zavěšenou neni problém.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: st leden 28, 2015 5:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

8Shade napsal:
DiamonD123 napsal:

[color=indigo]
Shyby

Myslíš jednoduše si to dát mezi stehna (nad kolena) a pokrčit nohy v kolenou do pravýho úhlu? nebo nějakej jinej spešl systém?

Popsanej systém používam jak na shyby, tak na kliky na bradlech a ani s 22,5kg zavěšenou neni problém.

Teď úplně nechápu, co myslíš, ale jde o to, že ve fitku není nic, na co by sis naložil závaží. Dříve jsem to dělal tak, že jsem si vzal pás a úvaz a normálně ve předu jsem obmotal úvaz kolem pásu a pak na to zavěsil kotouče a udělal tam uzel. Problém byl v tom, že mi to tam dost lítalo, takže jsem udělal zmenu v tom, že jsem ten úvaz dal ze zadu a připevnil ho zepředu stejným způsobem, jako si zamotáváš trhačky. Samozřejmě to není nic převratnýho, ale je to pohodlný.
8Shade

PříspěvekZaslal: st leden 28, 2015 5:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
8Shade napsal:
DiamonD123 napsal:

[color=indigo]
Shyby

Teď úplně nechápu, co myslíš, ale jde o to, že ve fitku není nic, na co by sis naložil závaží. Dříve jsem to dělal tak, že jsem si vzal pás a úvaz a normálně ve předu jsem obmotal úvaz kolem pásu a pak na to zavěsil kotouče a udělal tam uzel. Problém byl v tom, že mi to tam dost lítalo, takže jsem udělal zmenu v tom, že jsem ten úvaz dal ze zadu a připevnil ho zepředu stejným způsobem, jako si zamotáváš trhačky. Samozřejmě to není nic převratnýho, ale je to pohodlný.

Aha, ty se tam snažíš dávat závaží, já si tam dávam jednoručku, tak proto :) Vyzkoušej a uvidíš, je to docela pohoda.

viz např http://i.ytimg.com/vi/i--_k29ls9o/maxresdefault.jpg
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: st leden 28, 2015 5:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Raději ne - vypadá to moc náročně a já jsem pohodlnej člověk
Frozz.

PříspěvekZaslal: st leden 28, 2015 6:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A co si koupit za pár stovek pásek s řetězem? Já ho mám a je super, používám na kliky na bradlech a shyby a nemusím se bát, že mi každou chvíli zátěž spadne na zem .
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: st leden 28, 2015 6:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
A co si koupit za pár stovek pásek s řetězem? Já ho mám a je super, používám na kliky na bradlech a shyby a nemusím se bát, že mi každou chvíli zátěž spadne na zem .

Kliky na bradlech nedělám a shyby v dlouhodobým horizontu neplánuju dělat s větší vahou než 20 - 30kg, takže na tyto účely ten způsob, který používám bohatě stačí. Stejně si myslím, že by to s delším úvazem zvládlo klidně i 50kg.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: čt leden 29, 2015 10:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

29.1 - volno
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: pá leden 30, 2015 12:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Toto si dám příští týden na benchi, akorát po 5ti kilech a když bude nálada a síla, tak to dám ještě zpátky
kidacekfull

PříspěvekZaslal: pá leden 30, 2015 1:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A výsledek očekáváš jaký od tédle p******* když tu furt places jak te neco boli a jak spatne rostes...... po pul roce nenaberes vic jak 2cm a pak chces zkouset todle :)
decarabas

PříspěvekZaslal: pá leden 30, 2015 1:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aaaa Milko, nekonecna inspiracia a motivacia

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Judson

PříspěvekZaslal: pá leden 30, 2015 1:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:

Toto si dám příští týden na benchi, akorát po 5ti kilech a když bude nálada a síla, tak to dám ještě zpátky

Tu posledni 210kg natoc ))
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: pá leden 30, 2015 1:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
Aaaa Milko, nekonecna inspiracia a motivacia

Právě mě to napadlo v souvislosti s tebou, jak si to video postoval :D

To Judson: jedu to na benchi a po 5 kg, takže končim na 1x115kg.

A nehledejte pod tím zadnej hlubší význam - prostě si to chci vyzkoušet, jestli to zvládnu.
I.N.G.

PříspěvekZaslal: pá leden 30, 2015 1:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kidacekfull napsal:
po pul roce nenaberes vic jak 2cm...

Hm, no vidíš,já se mrknul na ty výsledky a vidím ruce + 3 cm, stehna + 2,5 cm na partii, hrudník + 2cm... za 5 měsíců. Bez špeku. Kolik bys jako chtěl, aby naturál zvětšoval partie, 0,5 cm za měsíc (konstantně) ti přijde málo? Mě ne.
bbvka

PříspěvekZaslal: pá leden 30, 2015 2:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

I.N.G. napsal:
kidacekfull napsal:
po pul roce nenaberes vic jak 2cm...

Hm, no vidíš,já se mrknul na ty výsledky a vidím ruce + 3 cm, stehna + 2,5 cm na partii, hrudník + 2cm... za 5 měsíců. Bez špeku. Kolik bys jako chtěl, aby naturál zvětšoval partie, 0,5 cm za měsíc (konstantně) ti přijde málo? Mě ne.

Souhlas...za 5 mesicu to jsou pekny cisla!!

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - DiamonD - 105kg Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 130, 131, 132 ... 237, 238, 239  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: