Divnej Drejprd

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 147, 148, 149 ... 225, 226, 227  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Divnej Drejprd
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po listopad 21, 2011 5:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

:D Spíš mě dostává, že někdo očekává odpověď... když už, tak se zeptám PM, ale né takhle veřejně. Neznám moc lidí, kteří by takhle veřejně psali co dělaj apod :D

Jinak k tréningu nic, furt je drejpr slabej =) Nuda... svalovky = člověk.
Draper

PříspěvekZaslal: po listopad 21, 2011 5:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Jinak k tréningu nic, furt je drejpr slabej =) Nuda... svalovky = člověk.

Zelezo z kolena mne uz vyndali, tak se uz nemuzu vymlouvat na to, ze jsem terminator
Ale pockej, do Vanoc je tam mrtvola 5x5x200 jak hovno (a jeste si tam dam navic 10kg, ktere nebudu pocitat, protoze to bude v BG :-) )
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po listopad 21, 2011 5:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

:D to chci vidět... radši vymysli, jak zvednem ty naše tragický benche... mrtvoly umíme oba
Pavelito

PříspěvekZaslal: po listopad 21, 2011 5:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Pavelito napsal:
Nic osobního. Mě to nevadí, že neřekl co dělá. Ať si každý dělá co chce. Tím jsem chtěl vyjádřit že ty objemy co odcvičí jsou uctihodne.... špatně napsáno špatně pochopeno

Napsals to tak, jaks to myslel a jak to nejspis kazdy pochopil, tak se to ted nesnaz prevratit na nejake obdivovani mych treninkovych objemu, o ktere stejne nestojim.

:D ok
Pavelcb

PříspěvekZaslal: po listopad 21, 2011 5:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Promin
Draper

PříspěvekZaslal: po listopad 21, 2011 5:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
:D to chci vidět... radši vymysli, jak zvednem ty naše tragický benche... mrtvoly umíme oba

Trochu me seres s tim tvym "tragickym" benchem :-) . Maxko mas 115-120kg ne? Cvicis rok a pul nebo kolik, takze tady bych slovem "tragicky" trochu setril. To ze nejsi s benchem ty sam osobne spokojen je vec druha. Tragicky bench vypada trochu jinak, tvuj je myslim z hlediska cvicici populace dalo by se rict i mirne nadprumerny.
madball

PříspěvekZaslal: po listopad 21, 2011 5:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Na to stary rozbity veslo uz chodit nebudu a budu se drzet tady toho.

Nééééé, já tam na ty svoje 3 minuty chci aspoň jednou funkční.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Draper

PříspěvekZaslal: po listopad 21, 2011 5:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelcb napsal:
Promin

Dobre rozluc se s tim, ze budes mit nekdy cisty log, ti ho tak zaspamuju, ze tam nenajdes ani svuj posledni trenink
Turakam

PříspěvekZaslal: po listopad 21, 2011 5:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

asi tak guru, troška objektivity, výkony máš všeobecne hodne nadpriemerné, podľa mňa priam výborné, to, že sa chceš zlepšovať je pochopiteľné - to my všetci a btw Draper: ten tvoj benč je brutálne tragický
Draper

PříspěvekZaslal: po listopad 21, 2011 5:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Draper napsal:
Na to stary rozbity veslo uz chodit nebudu a budu se drzet tady toho.

Nééééé, já tam na ty svoje 3 minuty chci aspoň jednou funkční.

To druhy je taky dobry, sice zadny zaber, ale 3 minuty tam veslovat klidne muzes , i kdyz baterka uz dnes ukazovala kritickou hranici 5%
Draper

PříspěvekZaslal: po listopad 21, 2011 5:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
btw Draper: ten tvoj benč je brutálne tragický

A nejlepsi na tom je, ze to bylo od 3. serie tezky jak prase a ty posledni 2 serie uz dalo by se rict na krev a to jsem mezi nima odpocival alespon 2 minuty mozna i vic
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po listopad 21, 2011 5:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ok, drejpr má tragickej bench a já mám "nepřemožitelnou" touhu ten bench vytáhnout ... to zní líp
Rachela

PříspěvekZaslal: po listopad 21, 2011 5:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
A nejlepsi na tom je, ze to bylo od 3. serie tezky jak prase a ty posledni 2 serie uz dalo by se rict na krev a to jsem mezi nima odpocival alespon 2 minuty mozna i vic

Ja ani neviem, ci by som to vobec dal
Mam rad tento log, vzdy je co citat xD
Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora MSN Messenger
madball

PříspěvekZaslal: po listopad 21, 2011 5:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já ten jeho bench ani nechápu. Na ramena dává víc, na triceps dává víc, na peckdeck má všechno a já se tam trápil s nějakou trochou, ale bench pokulhává. Jestli to nebude technikou...
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Turakam

PříspěvekZaslal: po listopad 21, 2011 5:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jj pravda, ramená má veru slušné tlaky a pod, aj keď zvykával chodievať premká s jč, tak to pekne stúpalo.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 147, 148, 149 ... 225, 226, 227  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: