|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: st květen 09, 2012 5:28 pm Předmět: |
|
|
Jasne, rotoped nepovazuji jako trenink, i kdyz mam nekdy pocit, ze je to brutalnejsi. Kdyz rikam volno, tak tim myslim aerobku :)
Ja vim, ale 15 a 8 mne prijde malo, zvlast ted, kdyz jsem u kliku chytl druhy dech. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt květen 10, 2012 11:09 am Předmět: |
|
|
10/5 AEROBKA
kolo 60 minut (44,45km, 60 minut na max zatez)
-prvni polovinu jsem trochu prepalil, ve 30. minute jsem mel lepsi prubezny vysledek nez obvykle, ovsem po 30. minute energie trochu dochazela a drzel jsem to doslova silou vule, ale drzel a udrzel, ovsem ze bych to chtel v nejblizsi dobe zazit znovu si nejsem az tak jistej  Posledni minuta RPM pres 130, vic uz proste neslo ani kdybych se po***.
-jinak jeste tam davam asi 3 minuty na rozjezd, ktere nepocitam, pak vynuluju dispel a zacnu znovu na max zatez a na plno jedu celych 60 minut. Bez toho "zahrati" by dlouho trvalo nez bych chytl patricne tempo. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: čt květen 10, 2012 11:20 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | 9/5
3. power clean & push press
60kg x 10
60kg x 10
60kg x 10
60kg x 10
60kg x 10
-nic horsiho jsem nikdy nezazil
|
pekné pekné...celkově trénink masakr...ale k téhle pasáži bych jen podotkl at si zkusíš dát 30 v jedné sérii to je rozhodne vetsi zabijarna :)...já jezdím tak thrusters ale kdyz nemozes s nohama tak to zkus s tim clean,push :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt květen 10, 2012 11:46 pm Předmět: |
|
|
No nesrovnával bych pc+pp s thrusters, protože pc mi připadá o něco náročnější než přední dřep (navíc u thrusters ta činka do pushpressu jde snadněji, protože je od spoda rozjetá), takže pro mě 30x pc+pp > 30x thrusters. Ale i tak, vše s takovou váhou (50kg a víc) s hodně op. je zabijárna, velká. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: pá květen 11, 2012 2:27 am Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | No nesrovnával bych pc+pp s thrusters, protože pc mi připadá o něco náročnější než přední dřep (navíc u thrusters ta činka do pushpressu jde snadněji, protože je od spoda rozjetá), takže pro mě 30x pc+pp > 30x thrusters. Ale i tak, vše s takovou váhou (50kg a víc) s hodně op. je zabijárna, velká. |
jj pristi tyden mam zase lehky tak misto thruster zkusim 60x30 PC,PP :) sem na to sam zvedavej...jinak ano je to logicky náročnější a o dost...ale zase máš možnost když máš činku na zemi si prodýchnout :) já odjel 23 thrusterů a už sem se dusil a navíc s činkou na prsou se me fakt moc dobre neprodychyva nevim jak tobě :D to musíš brát rozhodně taky v úvahu ;)...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá květen 11, 2012 10:30 am Předmět: |
|
|
11/5 AEROBKA
kolo 60 minut (44,62km, 60 minut na max zatez) (PR?)
-uz mam skoro hodinu a pul po treninku a jeste ted je ma telesna teplota blizko bodu varu
edit: ted jsem si spocital, ze posledni den, kdy jsem mel uplne volno od treninku, tzn. ani kardio ani silovy trenink, byl pred 47 dny  Kur*a jak se to vubec dela ten odpocinek? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: pá květen 11, 2012 3:31 pm Předmět: odpočinek |
|
|
| Draper napsal: | 11/5 AEROBKA
edit: ted jsem si spocital, ze posledni den, kdy jsem mel uplne volno od treninku, tzn. ani kardio ani silovy trenink, byl pred 47 dny Kur*a jak se to vubec dela ten odpocinek? |
čoveče to je dost hrubý teda seš na sebe pes :D...ale zrovna dneska sem si pohraval s myšlenkou na rotoped nebo orbik domácí...ale vím že bych jezdil taky minimálně ED nebo dvoufázově :D tak na to radši seru zatím xD to bych si rovnou mohl místo postele pořídit benčovací lavku :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: pá květen 11, 2012 7:57 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | 11/5 AEROBKA
kolo 60 minut (44,62km, 60 minut na max zatez) (PR?)
-uz mam skoro hodinu a pul po treninku a jeste ted je ma telesna teplota blizko bodu varu
edit: ted jsem si spocital, ze posledni den, kdy jsem mel uplne volno od treninku, tzn. ani kardio ani silovy trenink, byl pred 47 dny Kur*a jak se to vubec dela ten odpocinek? |
To je jednoduchy, kdyz jdes smerem k posilce tak tam nedojdes. A kdyz tam dojdes, nevstoupis. A kdyz tam vstoupis, neprevleces se. A kdyz se prevleces tak necvicis. A kdyz cvicis tak se nespotis. A kdyz se spotis, nemas z toho radost. A kdyz mas z toho radost tak očumuj zensky aby jsi se mohl vymluvit na to ze se potis a blbe smejes pri pohledu na ně a kdyz se te nekdo zepta: "Co si myslis že děláš?!?!" tak řeknes že nic. A tomu nic se rika odpocinek
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá květen 11, 2012 7:59 pm Předmět: |
|
|
Nejses ty nejaka brnenska verze retardovanyho cipinka? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: pá květen 11, 2012 8:08 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Nejses ty nejaka brnenska verze retardovanyho cipinka? |
No dovol ja jsem uplne samostana verze navic v realu jsem retardovanej o neco mene
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so květen 12, 2012 12:57 pm Předmět: |
|
|
12/5 POSILOVNA
1. bench press
60kg x 10
70kg x 5
75kg x 5
80kg x 5
80kg x 5
80kg x 5
80kg x 5
80kg x 5
80kg x 5
80kg x 5
80kg x 5
80kg x 5
80kg x 5
80kg x 7
60kg x 21
-docela prekvapeni, cekal jsem to mnohem mnohem mnohem horsi a docela to s kazdou dalsi serii lehklo :) Na me fakt dobrej vykon
2. mrtvy tah
120kg x 5
130kg x 5
140kg x 5
150kg x 5
150kg x 5
150kg x 5
150kg x 5
150kg x 5
150kg x 5
150kg x 5
150kg x 5
150kg x 5
150kg x 5
-docela tezke, ale vse jsem poctive pokladal. Chybelo mne magnezko, ne ze by to nejak klouzalo, ale preci jen s kridou je tu cinku drzim mnohem pevneji a jisteji a dost mne to tak prida
3. tlaky na MP v sede
50kg x 10
55kg x 10
60kg x 10
60kg x 10
60kg x 8
60kg x 8
60kg x 8
-kdyz uz jsem tam byl, tak jsem chtel vyuzit hlavne veci, ktere doma nemam, tak proto MP
4. stahovani kladky na hrudnik
50kg x 10
60kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
5. tlaky na stroji v sede (prsa)
50kg x 10
60kg x 10
60kg x 10
60kg x 10
60kg x 10
60kg x 10
6. bicepsovy zdvih EZ - skotovka
40kg x 8
40kg x 8
40kg x 8
40kg x 8
40kg x 8
30kg x 15
7. kliky na bradlech
Drejprd x 8
Drejprd x 8
Drejprd x 8
Drejprd x 8
Drejprd x 8
-strasne tady odesla sila, ale myslim, ze to zitra bude citit
veslo 30 minut (7915m, odpor 4)
pas 10 minut (15%)
veslo 20 minut (5300m, odpor 4)
-blbej napad jit dnes do fitka, myslim, ze jsem zase na par mesicu vylecen  ,zlaty home gym. Trenink trochu nezvyk po skoro 5 mesicich, nemelo to tempo, moc jsem kecal a chvilema doslova usinal.Nevim, jeslti je to pocasim nebo tim, ze mne dosly kofeinovky, ale jsem jak prejetej a neudrzim oci otevrene ani ted. Zitra asi chcipnu _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne květen 13, 2012 12:02 pm Předmět: |
|
|
13/5 AEROBKA
kolo 60 minut (44,62km, 60 minut na max zatez)
-malo casu, takze brzo rano.
-po vcerejsku me boli i chlupy v nose _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|